Copilasi de Iulie-August 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela in vara 08 am avut si eu penumonie..Nu se ia este o complicatie la viroza.Sanatate multa! Azi nu l-am dus..pt ca Sorin a fost la RAR si eu a Directia pt cultura pt aprobare pt casa. Serviciul il incepem la 1 iulie..acum sintem 2 luni in fara plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buena dimineatza !
Deschid io subiectul nostru si gasesc mesaj de la Irrinuca, eee, super !! Bine ai re-venit printre noi, cum sa te uitam ?? Te asteptam cu drag sa ne povestesti despre baietii tai !! Multi pupici !
Liliana, citind mesajul tau mi-am adus aminte de un film cu Richadr gere parca, in care lua lectii de dans ... tre sa fie fain de tot !! Mai ales cind iti place sa dansezi cu proful, hehe, e si tinerel ?? Ca asa merg lectiile muuult mai bine ! Spor la dantuiala !
Andreea, spor la shopping ! Face extrem de bine la moral, asta stim cu toatele ! Si pentru viitorul scoler !
Olivia, trecu oboseala ? Atit de mult m-am gindit la voi ca te-am visat pe tine si pe Luca, doar ca si in vis erai suparata, nu ma tin minte exact de ce, doar ca ... nush sa spun sau nu sa nu te intristez ... erati cu mama ta, sau cel putin asa am banuit eu, era o femeie in virsta care semana cu tine, avea grija de Luca cit noi stateam de vorba si ne plimbam (eram intr-un parc parca ... cu copii multi) - si am dedus ca era mama ta, era tacuta, nu a spus nici un cuvint, dar era cu ochii pe copil sa nu pateasca ceva ! Atit imi aduc aminte ...
Pe mine m-a pus drequ si am bintuit pe site-ul alora de la seismologie ... citii ceva de un cod portocaliu, si ma gindii sa imi fac abonament la pagerele alea jmechere, doar ca stau si ma gindesc cum ajung io in 25 de sec de la etaju zece la parter, cu copil, catel, purcel ?? Asa ca ma lua durerea de cap si acu maninc ciocolata, poate-mi trece !
O zi faina va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice eu nu-s obosita fizic...ci stresata cu masina! Ce chestie cu visul tau..

Mergi la inceput

Si sanatate multa Mitzului ! Sa ai grija de tine, daaa ??
In alta ordine de idei, Olivia, daca vrei mostra de oboseala psihica iti dau io una de cascadorii risului ! Ieri plec de la birou, ajung acasa cu nemaipomenitul metrou (care e superbun ca nu circula pe la suprafata unde e jale !!) si dau sa deschid usa de la apartamentul personal cu cheia. Invirtesc ... si nada ! Mai repet operatia ... tot nada ! Brrrr, imi zic, nah ca s-a blocat, s-o fi stricat mecanismu de la usa lu peste (si e daia de metal, cu nush ce incuietori in x si y !!) ... doar ca imi dau seama ashaaa, intimplator ca eu nu descuiam usa, ci o inchideam !! Asta dupa ce dadusem si citeva picioare in ea, doar-doar reusesc s-o deztepenesc !! Eeee, ce zici ?? Nu-i asa ca-i fain ?? Tre sa ma internez ... ca neuronu deceda definitiv !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, sanatate multa la tine
Kim, eu tot mai sper sa se rezolve.
Deci nu pot crede ca in RO nu rezolvi ceva orice si tot
Cum mai e Luca ???
Alice

Eu nu retin nimic, am memoria pestilor din acvariu: 2-3 secunde Si ma intereseaza extrem de putin lucuri in general, iar in particular doar cele legate de Giulia. In rest, nu stiu nimic si nici nu aud nimic. Aseara ma gandeam ca imi incep ziua gandindu-ma ca seara mergem in parc si o inchei intreband-o pe Giulik daca mergem maine in parc

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mama lu` gulia cum stai cu chilele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu invarti cutzitu`n rana
Carmen, stau cu ele pe mine voioasa si mandra
Asta pentru ca au fost sarbatori si pen`ca in we asta mergem la tzara la finutzul meu si io never ever n-o sa ma pot abtine sa nu-mi prajesc slaninutza si sa picur 3 felii de paine Asa ca de luni reiau iar si iar si iar

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Ntz, ntzz, iarasi ajuserati la mincare ?? Si inca la slaninuta prajita ... de niste foi de salata nu vorbeati !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata, Calamity Jane raporteaza!
Avuseram iar alarma de incendiu la hotel...Lumea era bulversata "doua zile la rand" ...ce sa zic, "am venit io si d'aia!"
Azi am seminarul si pe urma sa te tii...e weekend prelungit, am vreo 4 zile libere . Trai neneaca!

Olivia, succese cu RAR-ul si Directia aia sa rezolvati treburile!
Irrinuca, bine ai revenit, sa-ti traiasca feciorii!
Mitzura, sanatate multa! Sa treaca repede!
Liliana, spor la dans...mi se pare tare frumos. Sa te tzina!
Andreea, spor la cumparaturi. Face bine la psihic!...:)))...Suntem gata, mai e putin asa ca pregatim pampoanele...:)))
Alice

O zi excelenta sa avem, ma apuc sa pregatesc talk-ul.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,la un capucino si niste stafide glazurate-n cioco
Mitzuinsanatosire grabnica si io avui pneumonie in toamna,de la o viroza de la gradi,stai linistita ca nu se ia la cupii
Liliana si io mor de invidie ca mergi la cursuri de dans,visez si io ca peste x ani cand cupilu va fi ocupat sa-mi fac si eu de cap...la noi sunt cursuri si pentru cupii si adulti,poate din toamna ne inscriem si noi..si chiar instructorul ie tinerel si sexi?
Cristalina bafta la talk..ce planuri ai pentru cele 4 zile libere?
Vivia incepeti munca cand altii intra in vacantza,brrrr
Alice io d'aia nu ma uit la stiri si nici ziare nu cetescvorba Dariei,o grija am sa nu se strice bicicleta mandrei ca sa avem cu ce ne plimba prin parc...btw se intalneste mandra cu doi prieteni in parc,unul avea un pistol, celalat un robot..vine mandra si ma intreaba ea ce jucarie a luat afara..pai bici,n-ai alta jucarie,deja ma gandeam ca trebuie sa dau fuga in casa sa-i aduc una...ea,sta se gandeste,baga mana in buzunar si exclama"aaa,mi-am adus aminte,am gasit-o,eu am MANA DE FIER..si scoate mana din buzunar si incepe sa le explice baietilor cum mana ei este de fier si ce puteri are..recunosc ca si io si baietii am ramas cu gurile cascate...
io-s la ore pana la noapte,fara chef..

Mergi la inceput