Gravidute&Mamici de IASI (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Voi pe afara cred! Eu imi astept sotul de la munca, ca singura...greu, greu! Am facut ceva de papa si paine! Acum spal rufe! Mai scrieti fetelor, macar seara/ noaptea si dimineata daca ziua aveti treaba/ serviciu! Mi-i dor de "activitate"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alina, eu as scrie, dar mi-e greu..astept zile mai bune.nu prea am chef de vorba cu nimeni, nici cu maica-mea..
Asa e, nu mai stiu cine a scris,nu stiu de ce relatia cuplului se cam clatina deseori dupa ce apare copilul, desi de multe ori e ceea ce isi doreau amandoi..insa cu intelegere si rabdare de regula sunt depasite momentele..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Paste 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alynta asa e, putina activitate. sunt ocupate mamicile. eu am tras un pui de somn dupa-masa ca eram dupa trezitul de la 6 dimineata. tati ne-a lasat singuri acasa azi, cred ca maine dimineata se intoarce, asa ca nu am stare sa fac nimic daca sunt singura, nici proiectele la scoala, nici invatat nu mi-e bine singura

tu ce fel de paine faci ? din asta la aparat de paine? sau traditional?

---------------
Inesa [ 29+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Voi pe afara cred! Eu imi astept sotul de la munca, ca singura...greu, greu! Am facut ceva de papa si paine! Acum spal rufe! Mai scrieti fetelor, macar seara/ noaptea si dimineata daca ziua aveti treaba/ serviciu! Mi-i dor de "activitate"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Si eu sunt pe aici insa la fundul butoiului...
Sa stii Alynta ca intru zilnic sa vad daca nu ai anuntat marele eveniment. Scot majoretele de la naftalina si le tin pe aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Alina, eu as scrie, dar mi-e greu..astept zile mai bune.nu prea am chef de vorba cu nimeni, nici cu maica-mea..
Asa e, nu mai stiu cine a scris,nu stiu de ce relatia cuplului se cam clatina deseori dupa ce apare copilul, desi de multe ori e ceea ce isi doreau amandoi..insa cu intelegere si rabdare de regula sunt depasite momentele..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Paste 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Imi pare rau, sa-ti ajute DD sa treci cu bine peste.

Mergi la inceput

Yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tati ajunge acus acasa, deci nu dormim singurele [eu, bebe din burtica si pisica Maya] in noaptea asta

---------------
Inesa [ 29+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Inesa ma bag eu in seama sa-ti raspund.

Mie in sarcina imi lipsea Mg in perioada cand au aparut carceii asta a reiesit din analize. Am luat atunci un supliment de Mg, dar nu mai stiu cum se numea produsul.
Fa un set de analize ca sa iti dai seama si discuta cu mediul tau ginecolog.
Si masajul ajuta daca se ofera sotul tau
Chiar cine te urmareste ca a prins niste imaginii cu bebe foarte reusite. Mergi la Cuza sau la particular?

si sarcina usoara in continuare!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

fetelor....gata cu problemele la facultate cel putin pentru moment..un scurt debreafing... si cum ziceam...ce ziceti de putina activitate promisa inca dinainte de pasti? iesim o tura in copou? noi suntem liberi maine toata ziua si disponibili oricand..cine vrea sa vina sa spuna si propunem o ora..poate totusi inainte de 17 ca sa fie mai cald afara... astept raspuns..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Inesa ma bag eu in seama sa-ti raspund.

Mie in sarcina imi lipsea Mg in perioada cand au aparut carceii asta a reiesit din analize. Am luat atunci un supliment de Mg, dar nu mai stiu cum se numea produsul.
Fa un set de analize ca sa iti dai seama si discuta cu mediul tau ginecolog.
Si masajul ajuta daca se ofera sotul tau
Chiar cine te urmareste ca a prins niste imaginii cu bebe foarte reusite. Mergi la Cuza sau la particular?

si sarcina usoara in continuare!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Merci de sfat, Anca!
Eu si inainte mai aveam carcei, ca toata lumea, dar de cateva saptamani e dezastru, ma trezesc pe la 5-6 dimineata cu dureri mari de la carcei si ma chinuie rau.
Setul de analize le fac in curand, mi-a zis doctorita ca la 31 de saptamani, deci foarte curand. Nu am zis doctoritei de carcei pana acum caci nu mi-am dat seama din prima ca e de la sarcina, am aflat mai apoi din carte. O sa vad ce zic analizele, sper sa fie bune, caci analizele din primul trimestru au fost mai mult decat bune.
Pe sot nu-l trezesc la 6 dimineata sa-mi faca masaj Am "sprijin" de la pisica Maya care vine langa mine cand ma stramb de durere Oricum, nu-mi ajuta masajul, ca a incercat el altadata si mai tare ma durea.
Ecografiile le fac la Maternitatea Cuza Voda la dr Titianu Monica, o doctorita de nota 10+. Nu stiu daca asta o fi pt ca si eu si sotul suntem studenti, dar pt ecografii nu-mi cere cat ar trebui [de exemplu, eco morfologie fetala stiu ca e 150 lei la Cuza Voda, ea-mi cere tot timpul 50 lei pt orice fel de ecografie], plus ca de fiecare data cand merg la ea imi face morfologie fetala, ca sa ma asigure ca bebelusha e bine in burtica. Intr-adevar, pozele de la ultima ecografie sunt foarte clare dar nu intr-atat de clare ca atunci cand o vedeam "live" in 4D pe monitor cum se misca, de parca bebe era langa noi
Mai pe scurt, o recomand pe dr Titianu Monica tuturor! Sunt sigura ca si Alina imi impartaseste parerea

---------------
Inesa [ 29+] cuBianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk

fetelor....gata cu problemele la facultate cel putin pentru moment..un scurt debreafing... si cum ziceam...ce ziceti de putina activitate promisa inca dinainte de pasti? iesim o tura in copou? noi suntem liberi maine toata ziua si disponibili oricand..cine vrea sa vina sa spuna si propunem o ora..poate totusi inainte de 17 ca sa fie mai cald afara... astept raspuns..

http://tanaramamica.wordpress.com/

raluk am merge si noi daca bebelusha ar fi fost nascuta. cand iese "la lumina" o sa ne alaturam si noi
plimbare placuta!

---------------
Inesa [ 29+] cuBianca

Mergi la inceput