Gravidute&Mamici de IASI (90)
Raspunsuri - Pagina 8
raluk_psk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa Buna dimineata inutsa mersi de si ma bucur tare mult ca bebita e bine.Mai... mamici... cum a fost la cutremur Sotul meu nu a simtit deloc nici primul si nici pe al doilea.. uda in gradina... Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
noi am iesit afara in fata blocului...

http://tanaramamica.wordpress.com/
alynta27 spune:
Salutare!
De 2 zile in casa asta se instaleaza si reinstaleaza sistemul!
De asta absenta! Prople cu PC-ul! David a bagat 3 CD-uri in CD-Rom si s-a stricat si asta! Munca, dar s-a rezolvat!
Inesa izbitoare asemanare! Sa le faci in ciuda la toti cu asa mandrete de fata!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
fierbinte.... ca trebuie sa-mi revin.....
Ne-am adunat si noi acasa. A fost un week-end... super. Suntem franti de oboseala toti trei, dar a meritat. Am fost plecati la soacra mea, unde sta si cumnata mea cu nepotul care e cu 4 luni mai mic decat Stefy si duminica la sora mea unde Stefy s-a jucat cu nepoata mea de 9 ani.... A fost... super incantata si la soacra unde a avut cu cine se juca si la sora mea....la fel. Cu nepotul au fost vreo doaua incaierari.... de la jucarii, ca ce ii trebuia unuia ii trebuia si celuilalt.... dar s-au rezolvat usor si cu bine.... Nesperat de bine. Stefy a cedat fara rugaminti, doar i-am explicat ca e mai mic.... a cedat pana si cand s-au incaierat de la papusa ei adusa de iepuras.... ceea ce n-am crezut ca va face.
Cu Dara, nepoata, insa.... a lovit-o de vreo doua ori si s-a suparat.... s-a dus si i-a cerut scuze.... ca si cealalta tot copil e, chiar daca e mai mare....Dar s-au jucat asa frumos.... A chinuit pisicile.... a fost... La Barlad am fost cu amandoi la gradina zoologica.... vai ce au mai facut si pe acolo.... si in parc la leagane..tobogane..... Pacat ca s-a terminat....
Kriss, imi pare rau.... poate totusi se schimba ceva. Mult curaj.... E foarte greu.
mihharo, imi pare rau ca nu e bine Albert. Multa sanatate.
Ani, nici la noi nu-i roz... pentru ca noi nu prea mai avem timp unul pentru celalalt.... toata dragostea se revarsa asupra Stefaniei.... timpul pe care il petreceam candva nu mai e... barbatii accepta mai usor asata... mai sunt si soacra care "ajuta" si pun paie pe foc.... "de el nu te mai ocupi draga..." Incercam sa trecem peste probleme.... uneori.... e foarte greu.... mergem inainte. Eu incerc, parintii mei s-au despartit si eu si sora mea am suferit foarte mult.
Ella, sunteti o familie frumoasa...Iar Bia e o dulce. Totul e bine cand se termina cu bine....
Inutsa, la fel a reactionat si sotul meu la inceput.... Apoi imi spunea 2 in 1..... Lasa ca nu-i chiar asa rau... ai sa vezi ca bebe iti va ocupa tot timpul si nu mai ai timp sa te gandesti la rau....
Daniela, multumim.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Cutremur a fost unul singur, dar a inceput usor si a tinut 3 minute.... timp in care ne-a zgaltait bine de tot. Cel putin asa s-a simtit la Barlad, la etajul 3....
Inutsa, frumoasa fetita... si seaman cu mami...
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Lacra multumim de cafea!
Sa va fie de bine "incarcatul bateriilor"!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna dimineata si de la noi
iulia... mersi de cafea.. si mie imi trebuie
... felicitari pt wend-ul in familie.
inutsa... frumusica foc bebe... si seamana cu mamy
noi sambata si duminica am stat pe langa casa... nu am facut plimbari cu masina...ieri am stat 3 ore in parcul din Copou... cel cu trenulet si inca 20 minute la Lei.. a fost foarte frumos... am vazut si veverita... asera Darius a facut " buf" in cada si a luat o gurita mica de apa![]()

Noutati.... avem un coltisor iesit...
ca la muscat asera pe sot si ia lasat urme
... deci incep sa apara cred
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
Neata!
Multumim de cafea, noi ne-am desfatat cu un ceai aromat![]()
Azi ne-am trezit la 6 dim

Bebe se misca deja la ora aia, deci se pare ca ea e mai matinala decat mine![]()

Daca stiti careva cum pot scapa de carcei, va rog sa-mi spuneti. Au inceput sa ma chinuie urat de tot, cel putin o data la 2 zile, si mai ales dimineata prin somn
Cre ca de asta ma trezesc asa dimineata
Acu sa vad ce ati mai scris
---------------
Inesa
[ 29+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
Bebe va multumeste la toate pt complimente

Cumnata zice ca parca ar semana cu sotul. Stiu eu... Cand am vazut pe monitor bebelusha in 4D miscandu-se parca ma vedeam pe mine mica. Poate vedem mai bine peste 4 saptamani cui seamana![]()
Medicul unei colege, si ea insarcinata, asa i-a zis "Copilul seamana ori tatalui, ori mamei, ori sotului"

---------------
Inesa
[ 29+] cu
Bianca
inutsa spune:
Lacra bine educata Stefi
Sa ne zici si noua secretul ![]()
Alynta merci, chiar ma mandresc cu fetita
Am vazut pozele in 4d cu Matei in burtica. Ti le-a dat doctorul pe CD sau cum de sunt asa clare? Noua ne da poze listate, nu pe CD, cu toate ca as vrea pe CD si as vrea si filmulet ![]()
Alina felicitari pt coltisorul lui Darius. La mai mult si la mai mare!
---------------
Inesa
[ 29+] cu
Bianca
alynta27 spune:
Inesa in format electronic!
Am activitate de ceva timp: David a golit o crema de papuci neagra pe el, covor si patura! Ca sa-l scot la lumina am uns si baia! Parca avea namol!
Intentionez sa spal si calc sacul de haine si accesorii de la David si nepot pentru Matei!
Am ocupatie zilele astea!
Ani deci au venit si dintucii mult asteptati! Bravo!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!