Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
IRINA.C spune:
Mai dar a venit mama la mine si am deja parul degradeee..ce mai trebe suvitze...io calcam si ea imi calca nervii cu masca la gura.Asta am facut-o si ca mi s-a parut cam "neracita"| ca sa zic asa.Macar sa vaza cum e sa respiri in punga , ca nu-i comoda deloc masca aia...ce rea sunt.
Mda...sa ma fac suvite maine sau marti...ma tot gandesc.Deocamdata nu m-am spalat pe cap ca deh, mi-a adormit ucicu si m-as baga in pat si io.
Carmen bine ca ai mai scris la noi, imi era dor.
Aryia ai o forta in tine, mai ca-mi vine sa fac si io 3, credeti ca la al patrulea arunc cantarul, termometrul , stetoscopul etc??Io nu cred
Noi ne apropiem de botez si br br meu creste.Sa fie sanatos ucicu sa ma distrez si io.ehehe azi am comndat tortu la piticot.Pana sa ajungem acolo gustasem din torturile de la piticot, agapitos-inclusiv celebrul biscotino, liliana si inca una fara nume.Ne-am decis la PITIHOTZ asa ii zice radu.Merem acolo zic vreau tort cu frisca naturala.Da zic alea se poate.Modelul asta (2 torturi suprapuse..simplu modelu)Zice aia: mda , cu suport 3 mil suport de inchiriat va dam banii after,Oleu zic, da ieftin.Da fara suport?asta patrat.zic patrat???hmmm Si cu modelul asta?Nu vedeti doamna ca frisca e colorata?Pai dc e colorata NU mai e naturala...Ok zic si naturala cum e?ALBA!!!Ok! zic si 400 mii transportu?stati sa sun...800 mii..Cum zic eu?800 mii cand luni era 400 ????In final mai suna tanti o data si zice : nu doamna , e 500 miiPe ce principiu intreb eu?pe principiu kilometrajului zice ea
In final l-am luat de acolo,Radu era afara cu ucicones mic si eu tbuia sa iau o decizie, am luat-o , voi avea tort patrat cu frisca naturala si cu niste "bebelusi" cu chilotei albastri si umbrelute--- ca sa nu fie chiar gol gol.DA SPER SA FIE GUSTOS!!!Ca m-au innebunit mancaciosii din familia mea.
Eu m-am enervat dar apoi m-am distrat!Romania ...
Va pup ca acum chiar am paru' suvite si pn maine la cat / cum ma trezeste ucicu de obicei ALBESSSCCCC
N buna
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
eli spune:
buna(noapte)!
Florence rade in hohote din ce in ce mai des. E asa de draguta. E si super alintata, toata lmea o iubeste, dragaleste, baga in seama, de aceea intai marie, plange si abia apoi face oki. Daca nu e nimeni in zona, mai marie, mai vb cu jucariile de la carusel, dar cand ne duce la ea se pune pe un plans, asa jeleste. Apoi, cande luata in brate ne reproseaza, ne cearta ca am lasat-o singurica.
Ziua mananca destul de des, inca. De aceea mai mult de 1 ora jumatate nu pot iesi prin oras. CU biberonul nu vrea lapte pompat nici sa o pici cu ceara. Prefera sa faca foamete, sa planga pana se inneaca.
Daca aveti solutii pt invatat o domnisorica asa simandicoasa sa pape si din biberon, spunteti-mi si mie.Multumesc!
Oxigen, imi PARE TARE RAU PT PROBL PE CARE LE AVETI> sA DEA dOMNUL SA TRACA CAT MAI REPEDE. (scuzept caract mari)
Roxi, vazut pe Eva si restul familiei, toti sunteti tare frumusei.
miere, ff frumos mesaul din cap trecut, multumim pt cuvintele frumoase adresate mamicilor de bb-ei de ian-feb 2009.
am reusit sa citesc ff putin, plus ca neuronul meu deja a uitat si putinul citit.
va anuntam ca pe 30 aprilie plecam acasa. Stef inca nu stie, sunt curioasa cum va reactiona.
va pupacim, somnic usor!
miereamara spune:
Fetili iau belet de avion pt Romania:))
Am gasit o super oferta cu Delta, 828 de dolari, in septembrie.
Anca, tu ma intrebai de botez, mergem in Ft. Lauderdale pt ca acolo sunt nasii si biserica romaneasca. am tinut f mult sa avem preot roman. Stam 4 zile deci nu o sa fie asa mare problema cu drumul.
Suport de cadita ca al Ioanei am luat de la Walmart, costa vreo 6-8 dolari.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C Noi ne apropiem de botez si br br meu creste.Sa fie sanatos ucicu sa ma distrez si io.ehehe azi am comndat tortu la piticot.Pana sa ajungem acolo gustasem din torturile de la piticot, agapitos-inclusiv celebrul biscotino, liliana si inca una fara nume.Ne-am decis la PITIHOTZ asa ii zice radu.Merem acolo zic vreau tort cu frisca naturala.Da zic alea se poate.Modelul asta (2 torturi suprapuse..simplu modelu)Zice aia: mda , cu suport 3 mil suport de inchiriat va dam banii after,Oleu zic, da ieftin.Da fara suport?asta patrat.zic patrat???hmmm Si cu modelul asta?Nu vedeti doamna ca frisca e colorata?Pai dc e colorata NU mai e naturala...Ok zic si naturala cum e?ALBA!!!Ok! zic si 400 mii transportu?stati sa sun...800 mii..Cum zic eu?800 mii cand luni era 400 ????In final mai suna tanti o data si zice : nu doamna , e 500 miiPe ce principiu intreb eu?pe principiu kilometrajului zice ea www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita |
si eu comandat tort la piticot
tort ursuletz compozitie mascota si frisca pe deasupra
dar ne ducem noi sa-l luam... nici nu m-am gandit sa ni-l aduca ei
o sa vi-l arat sapt viitoare
meeeei am uitat sa va arat cu cine ne-am intalnit noi de Paste
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/3468696711/
noapte buna scumpelor
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
hai ca intru si eu dupa o zi plina de alergaturi...na...se apropie si n-am facut nimic pe 2 mai...asa suntem noi,pe ultima 100 de m.
ma eneveaza fata asta ca ma=nanca tare mult,dar cand ragaie iese o gramada de lapte,azi mi-am schimbat de 2X hainele. muci...nu prea mai avem,deci suntem bine.
miere,ti-a venit deja pasaportul? eu de abia acum imi refac certificatul de nastere ca mi l-au gresit astia
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Nu am aplicat inca pt pasaport, mai este timp, dureaza cam o luna.
Eu plec in septembrie. Hehe, primul cetatean american din familie!
Da'il fac si romanas cand mergem, sau mai bine zis cetatean al ue
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ariya spune:
neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!suint cu piercingul la tzatza!
multumesc pt aprecieri,dar tre sa va pove ceva sa incepeti ziua razand...
am fost alaltaieri le Prenatalul din Baneasa sa-i iau hainutze lu bebe..acolo iti dau un cosulet rotund,moale pe care il umpli cu ce cumperi...buuuuuuuuuuuun..cu annamaria dupa mine,printre refturi,mergeam ,alegeam,bagam la cosuletz...la un moment dat pleaca fi-mea pana la ta-su care era cu bebe in fatza magazinului si ma lasa printre hainutze...se-ntoarce copilu' si ma vede cu mainile pline de hainutze si-mi zice:"mami,da' de ce nu le pui in cosuletz?"zice
eu:"pai e la tine!"
fi-mea:"mami ,ai innebunit?il ai pe umar?!"
deci sarcinile astea mi-au mancat toti neuronii!!!!!!!!!!!!!!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Carmen_Marieta spune:
'neata mamici si licurici,
Delia dupa botez poti impartasi copilul in fiecare duminica si zi de sarbatoare. Eu merg cu lumanarea de la botez, ma inchin cu el la icoanele de langa altar, aprind lumanarea si apoi stau la usa altarului, iese preotul si-i da putina impartasanie, ieri i-aat o frimitura de paine.
Este foarte bine sa impartasesti copilul mic.
Astazi daca terminam repede la medic, mergem iar... ca e sarbatoare..
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
cristi_2003 spune:
carol s-a autodiversificat, ca abia i-am scos din gura servetelul de hartie cu care il sterg la gura cand mananca. nu stiu cum l-a apucat si pana sa-l vad eu il bagase bine de tot sper ca nu a inghitit hartie
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/