Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anca super tare biroul, la noi se uita urat angajatorul cand ramai insarcinata si pleci....ce saiti mai pregateasca si surprize

Lisa foarte tare mama ta, cred ca asa ar face si mami....dar in ultimul timp vad ca da semne ca se mai schimba....sa vedem cat o tine.

Oana super dulce ingerasul, mi separe ca seamana un pic cu Andreita al Irinei.

Miere ce preturi!!!!!!!!Foarte bine ca aveti preot roman, intr-adevar nu avea nici un farmec daca era american. Emotionanta povestea mentorului tau, sunt putini oameni ca el.

Roxana e superba Eva!!!

Anculet mie nu mi-a venit.

Bee ii dai un puloveras peste rochita, iar daca chiar e rece tare o pui intr-o paturica, eu asa vreau sa fac.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor aseara am incercat sa ii fac si eu baita mai devreme, adica la 7.30 in loc de 10.00 si mi-a dormit de la 08.00 pana la 02.00, apoi pana la 04.00 apoi pana la 07.00.Ingrozitor....cred ca revin si ii fac baia la 10.00 ca sa se trezeasca doar o data. Motivul pentru care am vrut sa schimb a fost ca uneori de la 07-08 nu se mai trezea pt baie decat pe la 02.00. Uffff nu stiu cum e mai bine.

Cami si eu ii fac vaccinul dupa botez adica in 27-28 si ii fac Pentaxim si Rotarix, asa ne-a recomandat pediatrul de la Bv. Rox, intrebarea e: Medicul mi-a zis sa le fac pe amandoua sau unul la alegere din cele doua, ca nu mai tin minte.......se pot face doua deodata?????

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bee ce scumpa e Alexia si zambareata

Spic ai 2 copii superbi Clara e o grasunica oachesa foc

Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Fetelor..tot imi spuneam ca va mai dau poze cu iubitica noastra care a facut de Paste 4 luni
http://good-times.webshots.com/album/569352078kxnhLW
Sunt in ordine cronologica..de cand s a nascut (prima pagina) pana de curand (pagina 6). Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

bee[/] la noi la botez l-am imbracat eu si au venit si -l-au luat nasii...dupa biserica a fost imbracat de nasi.
[b]bebelui
multumim de aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani!!!
Eva bb de Roxanaz
Fabian bb de Aalina
DAVID ALEXANDRU bb de Angellique
Teodor Constantin bb de Floryela
Tuturor celor ce sarbatoresc ziua Sf. Gheorghe!!

Anculet, aparitia menstruatiei depinde de reglajul hormonal al fiecarui organism. E important de stiut ca:
-poate aparea oricand, chiar daca mama alapteaza exclusiv, desi se zice ca alaptatul este contraceptiv natural
-ovulatia poate avea loc oricand inaintea primei menstruatii
-manifestarile primei sau primelor menstre dupa nastere pot fi f. ciudate, adica poate fi scurgere abundenta sau doar o pata pe chilot. Eu am avut ambele variante.
daca vrei sa te feresti io zic sa te pazesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Ce copii frumosi am vazut!

Alexia e o printesa asa dulce si pretioasa!
Spic - ce copii frumosi ai! Pozele cu fratii sunt impresionant de frumoase. Cea mica seamana cu tine si cred ca e ca si Eva la categoria grea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Bee, merci de info cu vigantolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

justme superba bebelina voastra sa va traiasca........a si vriam sa-ti zic k noua doctorul ne-a spus sa nu lasam tel langa capul copilului..nu stiu cat e de important dar m-am gandit sa-ti spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

In ceea ce priveste menstruatia ...
eu cred ca orice e posibil,

Acum doi ani, cand la fel il alaptam exclusiv si pe Teo, ciclu mi-a venit dupa vreo 3 luni jumate dupa nasterea naturala. Si am alaptat Teo exclusiv pana la 6 luni, apoi am continuat pe langa diversificare pana la un an. Deci desi imi venise menstuatia, bb papa tzitz bine merci

Parca se zice... nu stiu daca e si adevarat, la noi nu a strambat din nas piciul, ca se schimba putin gustul laptelui cand iti vine ciclul

...acum dupa ceza, la fel alaptand exclusiv nu mi-a venit inca... asteptam

o sa ma duc si eu pe mailul comun ca prea mi-ati facut pofta de poze... nu am mai intrat de mult

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput