Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 24
iuliacris spune:
Miere, Alinuk felicitari pentru botez
.
Miere, tare bine ti-a mai stat in rochita alba. Si Aidan a fost la inaltime ca de obicei, cu asa copil cuminte cred si eu ca n-ai emotii cu mersul in Ro. Si noi avem zbor de noapte spre Ro, inapoi e mai nasol. Si nu mi-e groaza de zbor, cat de programul din Ro. Mai ales ca ca Cipri e din Hunedoara, eu din Bistrita si o sa trebuiasca si ne plimbam intre cele doua locuri.
Alinuk, super montajul, bineinteles ca asteptam si pozici.
Bee, s-aveti parte de un botez frumos (la ora asta probabil ca si Alexia e deja crestina, iar voi chefuiti
)
Lisa, La multi ani! lui Cristi, frumos cadou i-a facut, intr-adevar, fiica-sa
Irina draga, sper ca ai reusit sa ajungi la botez si ti-au trecut nervii.
Eu sunt treaza de la 5, si bineinteles Carla s-a trezit doar la 6.30, a mancat cu ochii inchisi si a adormit la loc. Vorba Irinei, copilul doarme, masa-i nebuna.
Azi avem zi plina, mergem la biserica, apoi la picnicul organizat de departamentul de mate si in vizita la spital, ca a nascut prietena noastra. Dupa un travaliu de 16 ore, au bagat-o in cezariana ca nu cobora copilul. Mi-am amintit de Miere...
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
alina2700 spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE IMPLINESC LUNITELE!
MULTE FELICITARI TUTUROR CARE ASTAZI SI-AU INCRESTINAT BEBICII!Vazut poze de la botezul lui Aidan
-super bebe ,super mami!
Eu montajul lui Alinuk nu l-am vazut...nu-mi deschide compul pagina....
Noi am fost ieri la Keukenhof Park si sunt paf

nu po sa-mi revin.SPLENDID!Numai ca nu am putut sta pe cat mi-am dorit din cauza de alergie 

,si se pare ca David ma mosteneste,aparut niste bubite ieri asa ca am fugit...dar nu fara POZE muuulte,carora le facem upload acum!
Cami nu erau f multe sorturi de flori,dar daca cameliile sunt ca un arbust ai sa le regasesti prin poze (eu nu sunt convinsa ca alea sunt).
pupici tuturor!
revin cu linkul dupe ce termin uploadul!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
alina2700 spune:
Gata fetele ! Am terminat de facut upload!
Am uitat sa va spun ca pe linga milioanele de flori am vazat si milioane de oameni...aglomerat nene nu gluma ,te calcai pe picioare
,si asta nu mi-a placut deloc ....dar de s-a compensat cu splendoarea florilor!
AAA si de cand ma tin sa va spun... fetele care se intrebau de CM : mie mi-a venit ciclu ,dar cred ca a fost provocat de intreruperea anticonceptionelelor (cezarette) si eu alaptez,iar despre greutate... ce sa va spun la fel ca si DarkBendis ...nu prea ma stresez atat timp cat vad ca bebe e bine, hainutele nu-i mai vin,am trecut la nr 3 la pampers ...la vaccinul de 2 luni care ni l-a facut inainte cu o sapt de implinirea celor 2 luni David avea 5450 si s-a nascut cu 3475 deci zic ca e ok,restul ...ca la toti bebelusii mai cu nas infundat mai cu matziala cand papam la 2 ore cand la 3 ...
VA PUP FETELOR SI VA DAU DE LUCRU....
POOOOZE MUUULTE CU MUUULTE FLORI
AICI:http://family.webshots.com/album/571448379hIHPJi
ENJOY!
Si apropos care stie sa deschida capitol nou?
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
IRINA.C spune:
Buna.Sunt franta de oboseala si de cat stres am bagat in mine azi.Sa va mai zic??o sa dati cu pietre...
au venit nasii cu cea mica RACITA a tusit continuu, le-am spus inainte..inutil, am plans de nervi, nu mai suport nesimtirea.Si tot ea zicea: nu e racita, nu stiu ce are, nu tusea etc etc tocmai eu sa vin cu copilu' racit dar crezi ca sunt inconstienta???

am plans de nervi, sper din tot sufletul sa nu raceasca Andrei acum inainte de botez...nicicand nu e un mom bun dar acum nu vreau si nu asa, nu din nesimtire.
Partea buna: am vzt-o pe Alexia !!!!O frumusete ca si parintii ei, o slujba llluuunga si faina , o atmosfera placuta, o nasa super frumoasa si o mamica si mai si.Am ajuns mai tarziu,din cz cui oare
incepusera dar am fost fericita ca am ajuns.Flo era f emotionata si draguta si..m-a recunoscut imediat, si cum s-a terminat slujba a venit si m-a pupat si m-am simtit f bine, multumesc mult
.Chiar am fost fericita ca am ajuns si va zic Alexia Maria e o bomboana de copil.Este mai mititica ea intr-adevar dar vioaie si cu niste ochi divini.In poze ziceam ca seamana cu tati, dar pe viu este la fel de gingasa ca si mami a ei.Sa va traiasca crestina!
Va pup fetelor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici si licurici,
Am intrat si eu putin ca Stefan doarme.
Vreau sa urez LA MULTI ANI!!! licuricilor care implinesc lunite, si MULTA SANATATE CRESTINILOR acestui week-end!
IrinaC off cate mai tragi si tu. Nu te mai stresa, poate Andrei nu raceste, hai fii optimista.Si nu mai plange, ca simte copilu', nu poti schimba oamenii!
Uite de la mine multi
.
Miere superba ca de obicei, iar Aidan este un dulce.
Cosminag eu am facut rotarixul. Dr. a spus ca este decizia mea, si ca sa evit orice infectie am decis sa-l facem. Oricum se da pe gurita, nu mai este injectie.
Fetele si eu am simtit aseara destul de bine cutremurul, si m-am speriat rau de tot, cam dupa 30 min mi-am revenit. Nici la mine nu era Radu acasa...off.
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Aalina spune:
Fetelor help. Da-ti-mi si mie o solutie sa pot dormi ziua ca sa ma odihnesc. Ca simt ca nu mai pot. Sunt obosita fizic si de la stresul acumulat simt ca o iau razna. Am plans azi de epuizare. Am incercat sa dorm la mama si numai bine in prima faza cat a dormit Fabian nu am reusit sa adorm, iar la a doua tura de somn a lui cu greu am adormit si bineinteles ca m-a trezit Dorian dupa cateva minute.
Dimineata Fabian a fost mai agitat dar dupa-amiaza si-a revenit si a fost vesel ca de obicei.
Are uneori momente cand plange la san si pe mine ma termina. 
Alinuk sa va fie de bine botezul si sa va ocroteasca toata viata. E un scump Andu. Si a fost foarte elegant.
Ada inca nu stiu data exacta. Depinde de mai multe elemente. Acum vehiculam 16 mai. Sper din suflet sa nu mai intervina ceva pentru ca daca pana acum nu imi faceam sperante de data asta as pica de foarte sus.
Cosmina bine ai venit. Sa ne povestesti mai multe de fetita ta.
Iulia daca veniti acasa sper sa ne vedem. Cu Jasmi nu am facut poze la intalnire sa ii avem impreuna pe pitici, dar cred ca o sa mai vina si ea pe acasa. Distractie placuta astazi.
Alina pozele tale sunt o incantare. Nu am reusit sa le vad inca pe toate dar cred ca a fost extraordinar sa poti admira atatea flori.
Irina imi pare rau ca iar treci prin grijile cauzate de cei din jur si de nepasarea lor. Probabil au uitat stresul unei mamici si faptul ca cei mici trebuie mai mult protejati si nu realizeaza ce gafe fac. Sper ca nu au stat in aceeasi incapare cu Ochila si sa fie in regula ca sa nu aveti probleme chiar acum. Ma bucur mult ca ai ajuns la botezul Alexutei pentru ca stiu cat iti doreai.
Abia astept sa vad poze. Bee mi se pare atat de finuta.
Imi pare rau ca v-ati speriat la cutremur, imi amintesc si eu cu ce groaza le traiam pe vremuri. Unul dintre avantajele mutarii dincoace de munti l-am vazut in faptul ca nu se simt cutremurele. Eu numai aici am citit ca a fost ca nu am apucat zilele astea sa ma uit la tv.
Selene_Bunny spune:
Cosmina, eu n-am facut niciun Rotarix la 3 luni. Doctorita de familie nu mi-a zis nimic de el. Maine mergem sa facem vaccinul de 4 luni.
Am pus poze cu Daria si tati pe contul comun.
Sunt tare obosita, am dormit cam putin, si mi-e dor de tati.
Va pup.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
DarkBendis spune:
Seara buna la toata lumea,
A trecut si week-endul asta!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Maya de Dya-Dy, Robert de Porumbita, Ana de Axis si Ioana de Bleuberry 

si felicitari licuricilor botezati week-endul acesta 

Cosmina, bine ai venit la noi
Alina, multumim pentru superbele poze cu flori! Minunate!
Aalina
Banuiesc ca cel mai bine ar fi sa incerci sa te odihnesti atunci cand bebe mic doarme iar fratiorul mai mare e in parc, sau in vizita la bunici. Eu am descoperit ca in timpul zilei reusesc sa dorm doar daca bebe e cu taticul lui (preferabil in gradina sau in parc - "asa, intre ei, baietii
") Mister Mister plange uneori la san, dar asta se intampla cand e tare obosit... si atunci il legan usor-usor in brate si-i cant... iar in cele din urma fie adoarme, fie papa un pic si adoarme la san.
Miere, ma bucur ca v-ati simtit bine in Fort Lauderdale si botezul a iesit asa cum va doreati. Foarte frumoase pozele, bebe un dulce, iar tu arati minunat, rochia ti se potriveste de minune. Ma bucur ca am "cunoscut-o" din poze si pe Sanziana, si-i doresc sa vina bebe2 la ea cat de repede 
Irina, eu una le-as fi zis frumos nasilor sa ma scuze (asta ca sa pastram tonul politicos) si m-as fi retras cu bebe in alta camera... daca ei sunt neseriosi nu vad ce ce as fi eu "mai simtita". Hai curaj acum, o sa vezi ca nu se imbolnaveste bebe 
Asaaa... pana nu uit: acum la noi bebe e in brate la tata lui, care-i canta colinde de Craciun ![]()
![]()
Noi am avut o zi frumoasa, am condus pe bunicu' la aeroport si apoi ... iar am plecat la cumparaturi. De data asta sa cumparam patut de voiaj pentru bebe ( il vom folosi din momentul in care nu va mai incapea in cosulet pana cand il vom muta in camera lui la 6 luni). Nu am gasit ce voiam in magazine ... asa ca i-am cumparat geaca de vara lu' tati si am comandat patutul online - sper sa vina in 2-3 zile. Iacata
http://www.mothercare.com/Graco-Compact-Travel-Cot-Primary/dp/B000Y3B58O/sr=1-1/qid=1240774676/ref=sr_1_1/203-7906863-6171136?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core
ne-am gandit ca il vom putea folosi si pe post de tarc peste cateva luni, deci numa' bine se nimereste. Ufff... uite asa se duc banii... si cand ma gandesc cate ne mai trebuie si de-acum incolo... Ieri ma apucasem de facut socoteli cu tati lu' bebe... sa vedem daca nu ar fi mai convenabil sa raman acasa o perioada cu bebe in loc sa platim childminder din toamna...din pacate no way sa ne putem descurca 3 oameni si 3 matze cu un salar...iar sansele sa prinda tati un post mai bine platit sunt atat de mici in perioada asta aiurea! Eh, noi sa fim sanatosi, la urma urmelor!
Va pup... ca e program de Firefly (ne uitam la un episod/seara)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
intram si noi repejor
IrinaC...mamalor de nasi...lasa ca nu se raceste ochila
,noi a trebuit sa schimbam nasii care din pacate au fost tare neseriosi si ne-au lasat cu ochii in soare

irina(miere),superbe poze...felicitari pt micul crestin
cosmina,bine ai venit
noi ne pregatim,mai avem 6 zile...si muuulta treaba![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
rein spune:
Sa le prinda bine toata viata botezul micilor crestini!
Alinuk, m-am gandit frumos la voi, sunt sigura ca a fost tare frumos, sunt norocosi Teo si Andu de asa parinti! In montajul vostru, la cuvantul 'smerenie' folosit de voi, parintii fata de copii, mi s-a rupt sufletul.... exprima atatea! 

Miere, ma bucur ca ati avut parte de spirit romanesc la aceasta sarbatoare a lui Aidan.