Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 23
alinuk spune:
Ziua buna scumpele mele,
L-am crestinat si pe Cutremurica...
pt noi, mini zgaltzaiala de cumtremur a fost un soi de senzatie tare a party ului
evindet, ca am o matusa medic pediatru...din Ardeal, care dupa ce a aflat ca a fost cutremur (ca de simtit a fost relativ, nu a fost puternic) a facut un atac de panica.... am zis "evident" daca cineva are un atac de pania...e ft probabil ca acel cineva sa fie medic...no ofense medicilor
desigur va ramane in memoria invitatilor acest botez si datorita incidentului![]()
a fost minunat, prieteni apropiati, familie, emotii, copii dragutzi si jucausi, zane ursitoare, clowni de antrenat si jucat cu copiii si un moment de remember pt noi si invitati
la un moment dat in timpul petrecerii am proiectat pe un perete mare acest montaj:
http://www.youtube.com/watch?v=d99JdR0x4NY
(Aalina.. o scrisorica de'a ta care mi-a placut ft mult m-a inspirat ...multumesc ca ai impartasit-o si cu noi)
felicitari si celorlati copilasi crestinati ieri... toti cutremurici
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Aalina spune:
Scriu cu un deget ca hranesc si piticul, Noi am ajuns cu bine de la socri, fara sfaturi pretioase
Acum plec la mama. ![]()
celor ce au astazi botezul lu doresc slujba cu har.
Felicitari celor crestinati ieri!!!
Aidan e un scump.
Irina asteptam poze cu noua rochie si apoi cu suvitele.
Sanatate la bb bolnaviori>
Ada cum mai e Karina???
brrr ce mi s-a zburlit parul cand am citit de cutremur. Era spaima mea la Galati.
Dark si la noi in familie avemm ortodocsi, catolici, reformati , unitarieni
Ei sa fie sanatosi!
Va doresc o zi superba . ma duc sa dorm sper daca il parchez pe asta in curte
Anuc spune:
Neata!
Miere, sa va traiasca micul crestin, sa va bucure viata! Ma bucur ca a fost frumos la botez, nici nu avea cum sa fie altfel.
Alinuk, la fel si voua, sa va bucurati de copii si ei sa se bucure de viata! Emotionant montajul..
Irina, sa porti sanatoasa rochita. sa stii ca si eu am numai rochite negre. fac ce fac si tot alea negre imi vin bine. cred ca am vreo 5 mai deosebite, dar negre toate...
Mai, noi n-am simtit niciun cutremur. Ba chiar sotul meu a repezit-o pe maica-sa cand ne-a sunat, ca ce exagereaza asa, ca noi n-am simtit si deci n-a fost, sau a fost mic. Dupa aia a sunat mama care se panicase toata si am vazut la tv ce si cum. Bine ca n-am simtit, mai rau m-a agitat agitatia de dupa.
Eu am avut o zi cam plouata ieri. Am citit cateva postari ale Aidei, mama Emei, si am plans de m-am rupt. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru copiii pe care mi i-a dat si Il rog sa le dea sanatate, liniste si un pic de fericire in viata. Asta apropos de post-ul Irinei. Nu vreau sa intristez pe nimeni, dar va spun doar ce zi am avut ieri.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Cami, profa de geografie, da?!...cat m-a chinuit pe mine materia asta...nu retineam de nici o culoare toate orasele in care erau zacaminte de cupru, carbune, etc...culmea e ca acum imi place mai mult decat atunci cand trebuia sa o invat..asa ca uite de la mine:

Anuc spune:
Miere, ai fost superba la botez!
Si rochita a fost frumoasa si simpla si statea pe tine turnata! ai slabit frumos si ai si forme de invidiat. Iar Aidan m-a terminat. Un frumos si-un cuminte.
Anuc spune:
Alinuk, ce clown ati avut? cat a stat la botez? Ma gandesc ca si noi avem ceva piticuti si cred ca 1-2 ore de divertisment nu le-ar strica. Voi ati facut la restaurant si l-ati chemat acolo?
ada_coman spune:
buna dimi fetelor!
Intru repede ca plecam la biserica sa impartasim fetele. Karina e mai bine. Multumim! 
Miere, Alinuk sa va traiasca micii crestini, sa fie sanatosi si sa creasca mari si sa va umple viata numai cu bucurii.
Alinuk fff emotionant montajul. Felicitari!
Ateptam poze 
Miere tare frumoasa esti
Aidan e un scump
si ce serios era el, era fff interesat de tot ce se intampla 
IrinaC sa porti sanatoasa rochita, ca ieri am uitat sa-ti spun, nu eram tocmai in apele mele. 
Aalina
Sa ne anunti cand e botezul 

Va pupam fetelor! 

Sa aveti o zi linistita. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Ingrid sa inteleg ca este ceva normal la bebei chestia asta? Crisspy mamica fericita de Razvan Andreihttp://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe# |
IRINA.C spune:
Frate sunt un pachet de nervi..au sunat de la 9.52 ca vin si uite cat e ceasu si nu au ajuns...........ma scot din pepeni.Ce naiba fac astia???????Vreau si eu la Bee la biserica si nu le-am putut zice ca ...ma rog au tot amanat o.Sunt un car de nervi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Cosminag spune:
Buna
Eu sunt noua pe forum acesta. Am si eu o fetita de aproape 3 luni si as avea o intrebare. Ce parere aveti despre vaccinul de 3 luni, rotarixul? Voi l-ati facut bebeilor vostri?
Multumesc
Cosmina