Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multumesc frumos IrinaC!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cami bine ca nu ai simtit.Eu m-am mai linistit,desi nici eu nu am inghitit-o pe aia cu replicile absente.Vorba ta, Dumnezeu stie....Radu spala wc si pe holmaine vin nasii.Offf si tare as vrea sa ajung la biserica la Bee la 12 juma numa ca desteptii nici azi la 9 nu stiau la ce ora ajungma abtin sa mai comentez.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea

LA MULTI ANI Clara de Spic de grau

Sper ca ati petrecut o zi placuta de sambata - asa palpitanta cum a fost, cu scuturaturi...ooof! Sper ca nu v-a zguduit prea tare!

Pe la noi, o zi linistita. A venit bunicu' lu' bebe pe la noi (adeca omul, mare fac Rangers, a venit de la Londra la Glasgow pentru meciul de fotbal, pretext numa' bun sa-si viziteze nepotul). Am facut cumparaturi, iar chiar acum ne-am intors de la restaurant indian ( noi 3 + bebe mic care a fost foarte cuminte si ne-a lasat sa mancam in liniste). Iar acum ne ciondanim ce DVD sa alegem sa vizionam... pentru a incheia o zi insorita.

Irina, ce bine ca ti-ai gasit rochita...las' ca iti transformi tu blaiserul ca sa fie cum iti place

Lisa, felictari pentru cadou si LA MULTI ANI lui Cristi

Multa sanatate bebicilor bolnaviori si petrecere faina celor care boteaza week-endul asta

Crisspy, manutele si picioarele pot fi reci, e OK sa fie asa la bebei... verifica ceafa si burtica sa fie caldute. 23-25 de grade e prea cald, mai ales daca-l tii imbracat mai gros in casa.

Delia, nici noi nu facem botez la bebe din acelasi motiv - oricum in familia noastra cea extinsa si multinationala-multiculturala sunt si protestanti, si neo-pagan-i, si ortodoxi, si quakeri, si agnostici, si catolici...In iunie vom face o "naming ceremony" non-religioasa, conform traditiei in familia sotului, si o vom face in mijlocul naturii, in Linn Park.

Noi habar nu avem cat cantareste acum bebe (ultima data a fost cantarit la 3 luni si 3 zile, si avea 6.430, iar urmatoarea cantarire va fi la 6 luni daca nu-s alte probleme). Clar e ca pune flacaul in greutate si lungime, ca simtim cand il luam in brate si-l imbracam ... da' zau ca nu ma stresez. Jupanul papa, doarme, se joaca, e vesel, ne povesteste,ii raman hainele mici, mucusorii i-au trecut aproape de tot... deci totul e bine

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Dark pls ia-ma la tine...atata liniste in interior nu am mai vazut.Domne ...cred ca tu esti fericita!Bravo

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Cluj nu s-a simtit nimic. Daca n-ar fi anuntat la stiri, habar n-as fi avut. De fapt, aici nu se simte mai nimic, niciodata, doar cutremurul din '77 s-a simtit.

La 10 dimineata pleaca iubi meu acasa...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am vazut "Nea Marin Miliardar" cu subtitrari cu tot

Va pup si va urez o noapte frumoasa!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nu pot sa cred ca a aparut deja ianuarie februarie 2010,ce repede a trecut timpul!
dark,multumesc!

fetelor,imi pare rau pt sperietura trasa.

irina si iulia,nu va e groaza de mersul acasa cu avionul si cu bb plus ca isi vor schimba total somnul...mie imi e tare frica sa nu mai aiba acelasi program ,ca tare bine ne=-am obisnuit asa.

aaa,fii-mea,in loc sa scoata o masa,a mai adaugat unala ora 2,pana acum dormea 9-4,4-7,8-10, acum nu,doarme asa:9-2-5-8,9-11...oricum e bine,dar e fomista tare,cristi zice ca tot blocul o aude cum mananca noaptea asa cu pofta trage...cred ca are un puseu de cerstere acum

ma duc sa termin cremesul pt cristi,la toate!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, mi-e chiar foarte groaza de schimbarea programului, Carla doarme de pe la 10-11 pana la 6 dimineata (desi as vrea sa se mai trezeasca noaptea ca nu-mi place cum mananca) si-i cam plangacioasa dupa-amiaza. Presimt nopti albe in Romania. Cipri e si mai ingrozit, desi el sta doar 2 saptamani, nu 5 ca mine si oricum va dormi in alta camera, cum face si acum de altfel...tot pe mine va fi greul, da' zau ca n-o sa-l las sa doarma noaptea daca pitica o sa stea treaza.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetelor, avem un nou crestin in familie:))
Botezul a fost foarte frumos, intim asa cum mi-am dorit, cu prieteni dragi cunoscuti aici pe DC. Aidan nu a plans deloc, a zambit tot timpul, un dulce si un cumintel, toata lumea s-a mirat de el. A stat cumintel si la restaurant. Nasii au fost foarte fericiti, Sanzi l-ar tine numai in brate:))
Avem si niste pozici, doar cateva, sunt foarte multe
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Maine avem o petrecere si baita.

Lisa nu mi-e teama de mersul in Romanania, o sa iau zbor de noapte ca sa doarma bebe normal. O sa vedem ce va fi, dar nu mi se pare un impediment asa de mare, noi vrem sa stam o luna.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Miere felicitari sa-ti traiasca bebe AIDAN crestin de acum.E f scumpic baiatul tau, calin asa, cu o pivire calma si blanda, am impresia ca baietii nostri seamana cu taticii lor ca noi parem mai aprige asa.Tu o draguta , iar nasa pare indragostita de baiat, foarte frumos.
Lisa am uitat sa-ti felicitam sotul si...minunea pt acrobatii.Bravo!!!!Ieri insa fu o zi, zgaltaita
Alina pe unde umbli domne???vrem si noi poze cu Sabinutza de la botezul ei de ieri
Bebelusi sper ca bb e bine cum am gasit offlinu ieri si sper sa aveti o petrecere minunata astazi.
Flo te rog bucura-te de acest moment,mie Aalina mi-a deschis sufletul, e asa minunata si unica ziua botezului copilului tau si intrece orice, nunta etc pt ca ei sunt cea mai mare minune si realizare a noastra , depasesc orice pe lumea asta si noi toate suntem norocoase si trebuie sa apreciem asta.Sunt atatea persoane nefericite din acest pct de vedere in jurul nostru incat noi, cele mai daruite trebuie sa fim si mai recunoscatoare si sa savuram din plin acest moment.Nu uita ca indiferent ce si cum , cu cat chin si strugle a crescut Alexia pn acum , ea a CRESCUT si va continua sa o faca pt ca e SANATOASA.Te pup cu drag si inca sper sa pot ajunge si eu acolo macar pret de cateva minute

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput