Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
ada_coman spune:
Multumesc frumos IrinaC. Cat ii dau si cum? As putea sa-i fac formula cu apa de orez? Stai linistita ca au zis astia ca nu o sa fie replici. 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crisspy spune:
Ingrid sa inteleg ca este ceva normal la bebei chestia asta?
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
IRINA.C spune:
Ptiu ce catastrofa a iesit sus.Sper sa pricepeti voi.
Mda mi am luat o rochita din pacate e neagra dar imi venea bine si pt ca sa o mai deschid mi am luat un blaiser?asa s-o scrie, visiniu.O sa ma gandesc la ceva bijuterii in nuanta si gata.Nu am avut cum sa mai stau pt ca...MAMA nu i-a dat bibe lui Andrei ca cica nu a vrut si ea l-a lasat in pace sa urle pn a adormit.Deci va imaginati cum am luat ce mi-a venit si am zbughit-o acasa.Acum blaiserul trebuie nitel modificat pt ca are colturi si nu-mi place, tb taiat si pus o capsa ceva finut sa se prinda fain.Si in spate e in colt si eu il vreau pe patrat cumva...gasesc eu in cartier o croitorie ceva sa modific si sper sa fiu decenta.Nu am avut never negru sunt impotriva, dar imi statea bine si asta e.Sunt si mica-1.54 si grasa si sanii mari si mai nou si burta deci NEGRU![]()
Ufff nu mai vine tati pui...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
Tu ii dai doar formula?
dc da ai putea sa iei din aceiasi gama lapte fara lactoza.Poti sa faci teoretic formula in apa dar mai bine faci 20 ml de apa de orez plus 1/2 plic de smecta.
Scaunele sunt exact de la antibiotic, asta da dismicrobism intestinal, deci ...cat dai o sa ai.Nu intrerupe in nici un caz.Mai degraba dai si Enterol 1 plic pe zi, sau Biotics .
Sanatate
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
ada_coman spune:
Nu, ii dau si san. Formula mananca 1-2 biberoane, mai nou. I-am dat biotics, dar azi nu i-am mai dat, ca am zis sa n-o zapacesc de tot. Dar de maine ii dau iar. De la Ospamox si Humex n-am avut probleme. Acu de la Ceclor a inceput
Smecta nu am in casa si am uitat sa iau de la farmacie 
Acu doarme de la 8. Pot sa-i dau 20 ml de apa de orez cand se trezeste sau maine dimineata? Sau eventual sa-i fac un bibe maine. Offf is cam stresata un pic, nu stiu de ce, dar am asa o stare aiurea 

Sanatate la piticii bolnaviori. 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRINA.C spune:
ii dai acum cand se trezeste un pic si ii pui Bioticsul.Maine ii iei si smecta si gata.Acum calmeaza-te.ceclorul soto nu e amoxicilina ea si uite ca ea nu-l tolereaza f bine.Ceclodynul de obicei e mai bine tolerat avand aceiasi subst activa.Bafta!
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
ada_coman spune:
Multumesc din suflet IrinaC. Cat tre sa fierb orezul? Am citit 2-3 ore, e adevarat?
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
IRINA.C spune:
Eu cand l-am facut l am fiert 60 min.si a fost bun.A functionat![]()
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
cami_antonia spune:
irinac multumim de intrebare .... suntem bine ... dar la fel de speriate ca si tine... mai ales ca sunt cu fata si cu cumnata care ea a simtit cutremurul ... eu eram in picioare in casa si nu am simtit ... da ea da.... si cica a tinut mult si a fost tare ... mama mea de la galati si socrul de la harsova au auzit si vuietul pamantului .... mama astepta sa se darame blocul ... asa de rau s-a simtit la ei .... tu la ce etaj stai??? mama sta la 3 si a fost naspa ... eu am zis mii de rugsaciuni ca nu e barbatul acasa si mi-e frica de nu mai pot ... ma pun sa dau cu aghiazma prin casa si Dumnezeu e mare ....
fetele va pup
plec sa o adorm pe bebelina care nu are somn de data asta
Camelia
cami_antonia spune:
cat despre replici sigur pot fi ... doar sunt profa de geografie ... doar ca astia nu vor sa sperie po****tia .... da poate ne fereste Dumnezeu ....
va pup
o noapte calma
Camelia