Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Alina ce ochi superbi!

Apropo - pe baiatul tau il cheama ca si pe al meu (numai ca Luca la noi e numele de familie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi imi pare rau de bebe ... dar aveti si voi grija ... pai fara clima la masina nu se putea??? eu sunt stresata sa o scot afara dupa ce am bagat atat antibiotic in ea micuta si voi dati la clima??? offffffff scuze nu vreau sa supar pe nimeni da mi se pare prea mult pt un bebe atat de mic ... mai ales ca aerul conditionat face atat de rau si oamenilor mari ... .. v-a vazut un medic???

alina 2700 mercic multttttttttt .. poate gasesti si CAMELII ...

LISA voi cum va mai simtiti???

eu tocmai ce am aflat ca e CONGRESUL DE GEOGRAFIE IN IUNIE SI AM MAXIM O SAPTAMANA SA SCRIU UN ARTICOL ... offffffff ... ce ma fac???

pupici

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

spic nici eu nu mai inteleg nimic ... poate noi facem ceva si el contine altceva

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

spicule hihihi aia zic ce poate cauza virusul... dar vaccinul protejeaza impotriva infectiei cu el... ma'ntelegi?
Patricia in mod sigur nu a facut febra de la aerul conditionat, crede-ma. acum dai 5 zile antibiotic, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Dragelor, abia reusesc sa mai citesc ca v-ati facut iar harnice la scris zilele astea...

Miere si Bebelusi, vreau sa va urez s-aveti parte de boteze frumoase week-endul asta, asteptam pozici.

Miere, fain ca ti-ai gasit belet ieftin, tocmai am vazut zilele trecute ca la Delta va trebui platit $50 pentru al doilea bagaj de cala pentru zborurile internationale, smecherii...probabil ca la asta vor ajunge oricum toate companiile aeriene.

Am vazut atatia bebei frumosi... Alexutu de Micola cu parutzu si ochisorii mari si negri, papusa Alexia de Bee, cum nu se poate mai frumoasa, Filip de Anuc m-am topit de dragul lui, seamana cu tine,
Stefanel de Carmen care arata perfect dezvoltat, nu vad de ce te-ar stresa greautatea, dulcea si dolofana de Eva si Clara, o scumpica, ce bine iti seamana, Lumi.

Ada, multzam de carti, papusile tale frumoase.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna ziua, ce fac fetele?
Noi ne am facut somnul de frumusete! Doarme bebe de n are aer daca dorm si eu langa el. Azi am fost inca de pe la vreo 11 afara si am stat vreo doua ore pana cand printesei i s a facut fomita si am venit acasa ca trebuia sa o si schimb. Am si cantarit o si are 7100g. Creste ca din apa fatuca asta. Si avem 4 lunite!Am pus 200g fata de saptamana trecuta!
De altfel, gangurim, radem in hohote, ne suparam foc daca nu primim suzeta la pranz cand vrem sa dormim (e singurul moment al zilei cand o cere),nu ne place deloc pe burtica si in rest radem si iar radem la oricine ne baga in seama. Aaa dar avem totusi preferatii nostri. Cei care au vocea prea stridenta ne deranjeaza si incepem sa plangem ca sa le aratam acest lucruSuntem de belea!

Mergi la inceput

Oxigen, imi pare tare rau ca Mariuca are probleme, sper din tot sufletul sa le aflati rezolvarea.

Nici pitica mea nu mananca grozav, dar incerc sa nu ma panichez inca.

Vestea buna e ca am scapat de ham, i-au facut ieri raze la sold si e bine, mai mergem la control la 3 luni, 6 luni, un an si pe urma anual cativa ani.
Parca nu-mi vine sa cred ca am scapat de el, Carla isi misca intr-una piciorusele, se intinde, isi ridica picioarele, e o dulce.
Acum ma streseaza si pe mine capul, parca Anuc si Cris vorbeau de deformare. Si Carla doarme tot cu capul spre dreapta si are tendinta sa-si intoarca capul (scuze)spre dreapta cand o tin ridicata. Tot timpul ii mut capul spre stanga, chiar daca ea de vreo saptamana doarme de pe la 11 pana la 6-7 eu tot ma trezesc sa-i mut capul. Ea s-ar putea sa aiba torticollis, muschiul drept de la gat sa fie mai intins decat stangul, o sa incercam sa mergem la terapie fizica sa ne arate cum sa facem exercitii de streching. Vreau sa incerc sa o pun si eu sa doarma pe o parte, pana acum n-am putut din cauza hamului.

Poze

Mergi la inceput

A, JustMe, stiam ca am uitat pe cineva, ai si tu o frumusete de fata, sa-ti traiasca.

Lisa, mai bine sa-ti murdareasca hainele decat sa nu manance...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Multumesc mamicilor ce ne-au incurajat si speram sa ne facem bine cat mai repede.Mariuca e din ce in ce mai agitata si mai plangacioasa si daca nu-i dam de cap in Ploiesti o sa ne ducem si la Bucuresti.Multumesc pentru recomndarea doctoritei din Buc.Daca esti draguta poate-mi lasi si mie un mesaj cu un numar de tel si o adresa.Te pupam si-i pupam si pe bebelici.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iulia bine ca ati scapat de ham.Cu torticollis la fel si la noi ca parca mergem mana in mana, asa mi-a zis si mie si am plecat acasa plangand ca fata mea o sa fie stramba.Apoi m-am apucat de citit si m-am convins ca nu are.Cred ca nici Carla nu are pentru ca daca o muti pe partea cealalta si nu plange , atunci e bine, daca ar avea torticollis ar durea-o rau de tot pentru ca muschiul e contractat.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput