Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
Deanny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariya OXIGEN daca poti veni in bucuresti la pediatra mea care e f in varsta si e exact cum trebuie(am cunoscut multi pediatri si in italia si aici),dar femeia asta e super,spune-mi si iti dau nr pt programare...consultatia e 70 ron si,crede-ma ca merita ...te pup si da-mi de stire!! |
Ariya, sunt interesata si eu de un dr pediatru bun in Bucuresti, caci pediatra mea pleaca din tara, ma poti ajuta te rog? Sau ce alte recomandari mai aveti?
IRINA.C spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 carol s-a autodiversificat, ca abia i-am scos din gura servetelul de hartie cu care il sterg la gura cand mananca. nu stiu cum l-a apucat si pana sa-l vad eu il bagase bine de tot sper ca nu a inghitit hartie |
Foarte tare frate!autodiversificare...noua metodaam ras de m-am prapadit
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
cristi_2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deanny
Ariya, sunt interesata si eu de un dr pediatru bun in Bucuresti, caci pediatra mea pleaca din tara, ma poti ajuta te rog? Sau ce alte recomandari mai aveti? Deanny |
uite aici un subiect intreg cu pediatri
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66197
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui Oxigen HRISTOS A INVIAT! Pupam toti licuricii si toate mamicile.Eu nu am mai intrat de f mult timp pentru ca Mariuca mea are probleme si nici pana acum nu le-am dat de cap.Am fost la multi medici si fiecare cu parerea lui insa fata mea tot asa e.De la 2 luni a inceput sa nu mai manance decat f putin si sa urle cand e vorba de mancat.I-am facut analizele (coprocultura si urocultura) si i-au iesit bine.De 2 saptamani i-au aparut in gurita niste pete albe, pe limba, obrajori si inspre gat si imediat si la fundulet si pasa niste bubite urate sub forma de ciorchine.Am fost la doctor si ne-a zis ca are o ciuperca in gurita iar la fundulet eritem (desi pana acum nu a mai avut asa ceva).Mi-a dat niste preparate cu nistatin si glicerina si vit A pentru gurita si ceva pentru fundulet.La fund s-a facut si mai rau insa vad ca nu o doare.In gurita i-au trecut. Problema mare e ca nu mananca decat 40-50 ml la o masa si f rar, noaptea in special, 100-120 ml f rar. Eu am ajuns in pragul disperarii.La recomandarea medicilor i-am introdus si lapte praf dar nici pe acela nu-l bea cine stie ce.De suparare cred mi-a scazut si productia de lapte si acum mancam mixt. Mi-au zis sa-i dau si fier cu vit.C pentru anemie si B complex si Calciu poate-i fac pofta de mancare. Nimic. Nu va imaginati ce rau e sa nu-ti pape puiutul.Am nascut-o cu 3350 kg si acum la 3 luni si jumatate are doar 5300 kg.De 2 saptamani nu mi-a mai luat in greutate. Astazi ca sa fie si mai rau mi-a facut un scaun cu cateva firisoare de sange. De obicei ea are scaune moi si cu mucozitati. Plang si ma agit desi stiu ca-i transmit si ei starea dar nu mai pot. ea e o scumpa care rade mereu la mami, iar mami cu ochii inlacrimati zambeste desi nici ea nu stie de unde mai poate.In afara de asta mai avem si alte problemute. Din cauza ca bebelina a stat inghesuita in burtica mea, are labutele picioarelor spre exterior si pentru ca medicul pediatru nu ne-a dat trimitere de la inceput si am cerut eu acum 2 saptamani pentru ca ma ingrijora si nu vedeam rezultate de la masaj, acum trebuie sa ne facem niste orteze de noapte, adica niste orteze, ghetute ortopedice.Speram ca asta sa treaca repede.Ortopedul ne-a asigurat ca va trece. Tot din aceasta cauza avem si capsorul usor turtit pe o parte, dar tot dr. ne-a asigurat ca se va modela in timp. V-am scris pentru ca mereu mi-ati fost aproape desi eu rar am putut intra, insa mereu v-am citit si am suferit alaturi de cele greu incercate si m-am bucurat alaturi de realizarile piticutilor vostri.M-am uitat la pozele frumuseilor mereu.Sunt minunati.Sa creasca mari si sanatosi! Pe mine va rog sa ma iertati ca m-am lungit atat, dar simteam nevoia sa ma descarc si pe voi v-am simtit cel mai aproape. Va pupam si va citim in continuare fiind alaturi de voi.Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/ |
Of! Oxygen, mi-au dat lacrimile! Stiu ce greu e sa crezi ca puiul tau e bolnavior! Sa-i dea DD sanatate, o sa ma rog pt el! Sper ca fetele care se pricep sa te ajute cu sfaturi1Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
roxanaz spune:
neata mandrelor
ce vreme frumoasa e aiz... si parca nu mai bate atat de tare vantul. ca ne-a capiat saptamana asta (din nou..)
Andre_ea, da, asa e cu relaxarea.... si mie a inceput sa imi cada parul. isi scoate parleala ptr tot anul trecut.
Carmen, nu, nu a fost Pat la tv. dar multumim ca te-ai gandit la noi
Vero, nu, eu nu o las deloc pe Eva sa planga. e normal sa aiba nevoie de tine si s avrea in brate. las ca dupa 1 an nu o sa mai stea deloc, nici macar sa o pupi...
Anca_, nu ramane asa biroul?
Ruxandra, las mama, bine ca era vb doar de cosulet. daca era Miguel?
Cristi, buuna celuloza la digestie, Carol e baiat destept!!
vreau sa va zic ca ma enervez la culme ca Eva are prea multe haine si nu apuca sa le poarte. are sarafane de 3 luni... care crapa pe ea. acum 2 zile i-am pus o salopeta din aia de dormit... 3-6 luni. aiurea, ii vine perfect. o sa ajung sa o schimb de 2 ori pe zi...doar doar o purta cate o data hainele
sa aveti o zi excelenta!!
Anuc spune:
Neata!
Fetelor, HELP! M-am trezit cu temperatura (38,2), frisoane, ma doare tot corpul si pieptul cand trag aer...ma doare si capul...Pe bebe l-am alaptat de 2 ori de cand s-a trezit, ca-i era foame. acum e singur in patut, nu vreau sa stau langa el.
Ce ma fac?
Culmea e ca nu am secretii nazale sau stranut, parca am gripa, asa ma simt.
Am luat un nurofen si am inceput sa transpir.
ce fac? mai alaptez?
ce pot sa mai iau in afara de vit C, homeogene, ceaiuri, lamaie...?
va pup
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
IRINA.C spune:
Anuc pune-ti masca si in rest pt febra ia paracetamol/algo la nevoie si alapteaza linistita in continuare.Si probabil ca e o viroza.Sanatate multa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
ariya spune:
DEANNY pe a mea o cheama dr.Palicari Gina si lucreaza la Eurosanity,pe Calea Plevnei,44.,nr de tel e 0213115454,pt programari.Este in varsta,foarte calma si draguta si nu panicheaza mama...pt mine e foarte important pt ca ma scot din sarite medicii aia care nu te lasa sa vb,sa-ti exprimi nedumeririle etc.Am tot cunoscut pediatrii,dar dr asta e exact cum imi place mie...si mi-a placut si faptul ca mi-a spus raspicat ca diversificarea se face la 6 luni daca voi continua sa-l alaptez exclusiv...a vazut-o si pe fi-mea si a convins-o sa tina regim pt ca e cam grasutza...cine vrea la dansa nu da gres..sunt cateva informatii si pe net despre dansa...hai,pup ca tre sa ma imbrac,sa-l imbrac pe miguel,sa plecam sa-l duc pe amedeo la scoala si s-o iau pe aia mica
va dati seama ce ma distrez,nu?pup
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Anuc spune:
Multumesc Irina, asa o sa fac. Ma oftic de mor pentru ca eu foarte rar racesc asa sau fac febra...acum nu stiu ce m-a apucat. Oricum incerc sa ies din starea asta, sa nu cad la pat, ca e nasol. Cred ca nu mai am febra acum si ma simt mai bine, incep sa ma doftoricesc cat de cat.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip