Licurici de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimi fetelor!

Ariya tare faza cu cosuletul. Se mai intampla sa o "luam pe ulei". Eu patesc des chestii: ma duc intr-un loc si nu stiu de ce m-am dus

Roxana si noi avem o gramada de hainite, ce a ramas de la Daria plus ce am mai cumparat (ca nu ma pot abtine ), primit... Dar asa fac si eu o imbrac cel putin odata, ca sa nu zic ca nu le-a imbracat

Anuc sanatate multa Sa te faci bine repede. Parca si pe mine ma incearca ceva, am bagat un paracetamol si ceai Hapciu, Echinaceea...

Cristi tare Carol, incerca copilul chestii noi

IrinaC esti de coma, cu mama ta, m-am amuzat cu pedeapsa ta pt ea

Miere ce frumos ca va avea Aidan slujba Sf botez in romana

Fetele sa aveti o zi frumoasa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Ia uitati ce am facut eu ieri, un nursing cover. Asta pentru fetele care alapteaza exclusiv si au masina de cusut, ca Bebelusi!Se face fff usor si am incercat-o deja in casa, e f buna, ca sa pot alapta afara!http://www.blisstree.com/breastfeeding123/free-pattern-to-sew-your-own-nursing-cover/Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Cris, parca am vazut chestie d-aia si aici, trebuie sa-mi aduc aminte unde si sa-l trimit pe sot.
Delia, cat de rau imi e si tot am ras cu rulada voastra...si eu lapsus de multe ori, raman cu frazele in aer si ma completeaza fiica-mea de 4 ani...e mai pe faza ca mine
Ariya, am auzit de dna dr Palicari...e si co-autoare la brosura care ni s-a dat in maternitate
Cami, Cris, din categoria 'fiica-mea le-a avut pe toate'...am avut aceeasi problemuta ca si voi, intertrigo vulvar parca ii zice, sper sa nu incurc si sa ma fac de ras. Se rezolva cu o mica incizie. Noi am fost cand era medicul de garda doar sa ne programam ptr ceea ce numeam noi operatie si a rezolvat-o pe loc.
Ada, multumesc, sanatate si voua
Irina, chiar pedeapsa cu masca aia, eu nu o suport deloc...E buna pentru musafiri de care vrei sa scapi repede Bafta sa va iasa tortul asa cum il vreti voi.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

m-am intors...
cu multa placere ,Deanny!
da,Anuc ,scrie si,mai ales ,e si nutritionist si stie ce le trebuie bebeilor si,mai ales,cand...
acum halesc cxa muream de foame si,mai e putin si tre sa haleasca clientul!
Irina esti de coma!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

FETELE CARE VA INTALNITI IN HERASTRAU - VREAU SI EU !NUMAI CA O IAU PE MICA DE LA SCOALA LA 11,30 ,DECI AS AJUNGE CAM PE LA 12 - 12,15 IN PARC...imi spuneti si mie cand e urmatoarea intalnire?si unde?

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!

LA MULTI ANI la Razvan de MamaAnaMaria (te asteptam sa ne vizitezi, mamico ) si Horia Florin de Damiana

Sanatate multa la bebeii bolnaviori, sa se faca repede bine!

Vremea nu e tare buna, da' ziua se arata faina... imi iau bebele, sarsanauna (ca poseta nu-i mai pot spune la cate am in ea) si cutia de prajituri (De la Weight Watchers bre! 67 cal bucata!) si me'c in vizita. Ne-am hotarat noi alea trei gagici (romance toate) cu bebici (3 ani, 2 ani, 1 an si 3 luni jumate) sa facem "gasca de cafea"... si azi e prima "intalneala" de genul asta, la una dintre fete acasa.

Cristi... faina autodiversificare! Pai la noi de-acu' incepe... cam pe la 4 luni se apuca bebeii sa bage tot ce prind in gura... si faza asta va continua o buuuna bucata de vreme. Iar cand vor incepe sa se tarasca... va trebui sa fim cu ochii pe ei ca pe butelie... eu una cel putin nu vreau sa fiu nevoita sa va spun ca intr-adevar papa de pisici nu numai ca nu omoara bebeii, ba chiar le face paru' matasos

Ariya, Delia, pai e pe undeva un capitol intreg cu "faze" din astea...iacata aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134945 La noi fazele "vreau sa iti spun ceva si am uitat" sau "caut in frigider/dulap/debara si nu mai stiu ce caut... de obicei gasesc altceva" sunt la ordinea zilei. Mai fratilor, ce mama lui Stefan cel Mare o sa ma fac in toamna daca ma intorc la banca, o sa pierd banii oamenilor sau cine stie prin ce conturi o sa-i dosesc

Roxana, si e la noi tot asa a fost cu hainutele de 0-3 luni, aveam o tona si ajunsesem sa-l schimb pe bebe de cate 2 ori pe zi ...ce sa-i faci... daca am cumparat o multime si am primit o multime... ei sa fie sanatosi

Miere, drum bun la Fort Lauderdale si petrecere frumoasa cu prietenii de acolo! Felicitari pentru biletul de avion luat la pretu bun!

Mult spor la pregatiri pentru fetele care boteaza week-endul asta Irina, buna atitudinea ta, decat sa te enervezi, mai bine amuza-te - unii au un sistem de gandire logic pe care noi nu il putem pricepe Ufff... voi cu torturile voastre mi-ati facut o poftaaaa!!!!

Na ca-i e iar foame la jupan... mai bine acum decat in vizita... chit ca sigur o sa-i trebuiasca macar "un top-up" si atunci...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

am dormit bine dar acum sunt tare suparici ca sotul a plecat la un botez la craiova singur si si-a lasat fetele acasa .... voi muri de plictiseala .... da asta e ... era preadeparte si fata prea mica si nebotezata ....

fetele dupa botez puteti impartasi bebelusul in fiecare duminica ... eu asa voi face timp de 2 ani de zile ... duminica de duminica ... e f bine sa il apere Hristos pe bebe mereu ... cu trupul si sangele sau ...

irinac ... clar ca nu te vom lasa pana nu ne arati p[oze cu noul look ... ahahahah ... ce credeai ca scapi asa usor????

anuc mercic de info ... voi intreba doct mea

aryia neata ...... da-mi si mie din energia ta ....

carmen sa-ti fie de bine cu impartasitul ...

astept sa vedem cum mai e fata cu mucii ... azi dimineata nu a mai fornait parca asa de tare ...

pupici

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Neatza fetele!La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi
Irina.C super tare faza cu masca...cu siguranta nu va mai raci mama ta....
aiyra spuneai ca ai cunoscut pediatrii si in italia.....in ce zona?ai cunoscut pe cineva de care sa fii f incantata?
O zi buna tuturor!Dumnica merg si eu cu bbicul la impartasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ne-am intors si noi de la dr, suntem bine, avem la 3 luni, 5050g si 60 cm. Dr. a zis ca a luat destul de bine in greutate, i-a spus lui tati sa nu se mai panicheze, si sa nu ma mai streseze ca alti copii sunt mai grasi... fiecare copil creste in felul sau!
Asadar am mai scapat de un stres... pe mine ma stresa tati ca nu e gras copilu!
Roxana pe baietelul respectiv il chema tot Patrick, si semana foarte mult cu Pat al tau, de asta m-am gandit la voi.
Camelia multumim. Cand o botezati pe Antonia?

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ariya, mi-ai dat o idee..cred ca o vom vizita si noi pe drita ta...ma duc cu Ioana la ea poate o pune pe mancat...ne chinuim tare cu mancatul..nu-i trebuie domnule sa manance, nu are pofte...ia 3 liungurite de ciorba si gata masa, apoi stau eu dupa ea ca sa termine macar un fel de mancare...am incercat tot felul de stimulente (inclusiv medicamentoase), amenintari,lasat copilul nemancat ....nemancata ramane, nu simte nevoia sa manance....
E o slabanoaga, toata lumea zice. In schimb e f vesela si activa, nu e un copil bolnav. Cred ca ma duc si la dra ta, mai ales ca e nutritionista.

Dark, nu-i problema de conturi. Ti le dam pe ale noastre...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput