*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (250)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

off naty imi pare rau de iulia si randunoiul tau. sanatate multa le doresc !!!!
noi azi am facut vaccinul de 1 an si o injectie cu vit d.
tre sa facem 5 luni la rand si problema e ca nu se gasesc la noi. tre sa le comand din franta, germania, italia, spania. am o verisoara in germania sper sa vb in seara asta cu ea si sa-i trimit reteta prin posta . a mai facut cineva vit d injectabila?

ne-am si cantarit, masurat azi. avem 9.470 si 79 cm si 47.5 la caput.

bubulica mea a fost cumintica tare la vaccin . a plans un pic cand a intepat-o si atat.

referitor la ce vorbeati, alexuta afara e foarte fericita, rade la toata lumea si nu s-a infipt in nimeni pana acum. e foarte pasnica.

la tara ne-am intalnit cu o verisoara de-a mea care are si ea o fetita de 1 an jumate si noroc ca am fost pe faza ca mi-o smotocea rau de tot pe alexuta. a venit la ea sa o pupe dupa care a inceput sa-i traga de hainute si se infigea rau de tot in ea.mami ei uitase sa ma anunte ca asa face. cica bate toti copii prin parc. se duce cu pupatul la ei dupa care ii articuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty imi pare tare rau de toate necazurile...multa sanatate Iuliei si randunoiului!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, o sa iasa soarele si la voi. si cu munca nu te agita...inseamna ca nu e momentul acum sa te intorci. iti amintesti ce-ti ziceam, ca nimic nu e intamplator? trebuie sa fie un scop pt toate "piedicile" astea.

nico, nici teo nu merge singur, decat 2-3 pasi, in rest vrea sa patruleze non stop agata de un membru al meu. eu zic sa nu te agiti. nepotul meu a inceput sa mearga si sa vorbeasca tarziu si e perfect normal. de multe ori copiii aleg calea cea mai simpla pentru ei. dar daca tu ai dubii, poti intreba un medic, ca sa te linistesti.

amina, de ce sa te injure lumea? ti-ai exprimat parerea ca si celelalte persoane...

tonic, sanatate multa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
E a treia oara cand scriu mesajul...se tot blocheaza, nu stiu ce naiba are
Asa...am fost cu Vlad la Stanciu again, l-a consultat, l-a ascultat, a zis ca se aude ceva dar nu e cazul de radiografie sau antibiotic...are doar o tuse intretinuta si de siropelele pe care i le-am dat eu de desteapta ce sunt , m-am gandit ca rau n-au ce sa-i faca...Stodal si Humex...of...ma rog...ne-a dat iar aerosoli cu flixotide, aerius si atat, fara nici un alt sirop...mi-e si mila de el, saracutul, ca se forteaza cateodata, asa de rau tuseste...
Stefu mai are si el mucisori, dar atat, sper sa ramana la stadiul asta si sa-i treaca...

Naty, imi pare rau ca vestile voastre nu sunt asa bune...multa putere si sanatate multa Iuliei si randunoiului

Sim, ma bucur tare ca ti-a iesit tortuletul! pune poze cu sarbatoritul!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

am vesti proaste de la NATY :"Varsa absolut tot ce primea, febra 39,4..ne-am internat la medlife ptr perfuzii"..sa le tinem pumnii sa nu fie nimic grav si sa vina acasa repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va apasat-sarutmana!

luny-e posibil sa ai dreptate-dar parcul din seara asta mi-a pus capac! Mufy face crize de isterie?! Da-crize de isterie-daca nu-l lasi sa faca ce vrea-se arunca in cur/cap/burta si se zbate ca goanga?! Simt ca cedez psihic!Al meu copil nu stie sa mearga-el alearga!! Cand loveste-ii explic-nu pot sa-l iau de acolo fara sa-i explic cat de rau a gresit-nu pot! Degeaba-dar asta hai ca o inteleg-e normal sa nu priceapa,cu rabdarea mea..e posibil sa priceapa intr-un final..Nu am vazut copil de 1 an care sa faca asa,sa alerge incontinuu,sa vrea sa sara in lac,sa nu intoarca(,) capul atunci cand il strigi disperat,sa nu-ti raspunda defel,sa-si ia tinta-si sa nu se opreasca pana nu o atinge! ..ma rog..ati inteles voi..Off..Ideea e ca e mult prea agitat-si asta de vreo 2 saptamani Merg iar la dr.-sunt hotarata!

Ariel-la Mihai,nu are nicio treaba cu simtul proprietatii..Proprietate asupra a ce?! Nici la Mihai nu conteaza-"nu ai voie, pentru ca..."

Nico s-ar putea sa ai dreptate-concurenta e off-ul lui..

Ramo-la Mihai nu e asa..Tu de ce il lasi sa te loveasca?Mai tarziu-poate va lovi si copilasii-o sa i se para firesc

Amina-in principiu-ai dreptate. Cine te injura-o face in gand oricum,stai linistita

Sanatate puiutilor bolnaviori!

SimRam!!Vino cand poti tu-numai vino!

Io ma retrag ca-s in butoi-Butucico iesi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani Diana de Kitzi!Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Naty imi pare rau de toate necazurile voastre, dar acum mai ales de starea de sanatate a Iuliei.Ma rog sa nu fie ceva foarte grav...asteptam vesti..

Zoze eu mama disperata ca are copil bataus ..daca te linisteste du-lla dr, dar eu zic ca nu e cazul..

A mea Antonie e pasnica saraca, in schimb Alexia a inceput s-o articuleze rau si sa tipe la ea continuu..in seara asta chiar am pedepsit-o, ca vad ca nu se mai poate cu vorba buna..

Ramo un pupic si pentru tine ca tare mai stai sa faci scrisorici amanuntite

Mimo am votat again!

Mihutza am uitat sa-ti laud montajul cu cadana-SU-PERB! Drum bun spre Romania!

Bubulina mi-am adus aminte sa te felicit ca esti o duamna..ma bucur ca ai gasit pe cineva de ajutor(recunosc ca am ratat momentul cand ai spus ce s-a intamplat cu tanti Lica)

Tonic multa sanatate puilor! Special pt Antonia ta : http://photofunia.com

Clau ce mai face Rebe? E bine?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Da,mah, zoze, explica-i, normal, chiar daca nu intelege acum, la un moment dat o va face! da, si al meu, face tavalug pe jos, da din maini si din picioare, tipa, face scandal daca nu e lasat sa faca ceva, dar in special in casa, afara nu prea se intampla ca e cam solitar inca...JUR ca nici Mufa nu ma baga in seama afara, parca ar fi singur, pot sa strig la el pana fac laringita!a inceput si el s-o ia la trap, merge de la inceput incotro vede cu ochii, nu vine dupa noi, merge aiurea pe unde are el chef, si tot ce spui tu acolo!! Si el e asa din totdeauna, nu de 2 saptamani ca Mihai, poate d-aia nu mi se pare debusolant ptr ca ne-am obisnuit cu stilul lui...il las in boii lui sa faca aproape tot ce vrea el, daca nu e pericol...ieri de ex, am stat la o fantana arteziana mare, cam o ora, e absolut fascinat de ele, urla de fericire cand le vede, si la fel cand plecam, oricat am sta acolo!! imi pare rau ca nu am filmat sa vezi show, cu urlete, lacrimi de crocodil, era rosu ca racul de cat urla, se uita lumea la noi ca la urs, ziceai ca-l bate rau cineva!! azi, la locul de joaca, a vrut numai sa urce IN PICIOARE pe tobogan!!eu il tineam de sub brat..dar dupa 'n' d-astea imi cadeau mainile, frate, si sa vezi urlete si trantit in cur in nisip de suparare ca nu-l mai las...noi il ignoram la faze de genul asta, incercam sa nu-l bagam in seama, il pune ta-su in carca si plecam, iar daca sunt singura, ma asez pe o banca si ma uit la el ce face...si sunt muuuulte d-astea, dar cine le mai tine minte? eu zic sa te calmezi, e o etapa fireasca, EXPLODEAZA personalitatea lor si e un fel de lupta ptr cine-i seful...mai zi, si mai vedem asemanari/deosebiri, ca pana acum, nu m-ai convins ca e vreo problema, sunt aproape identici in comportament!al meu inca nu loveste copii, dar ma astept si la faza asta, cred ca toti o vor face la un moment dat.. si nu ai ce cauta in butoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zozeeee, fataaa, e prea mic sa intoarca virgula capu' cand tu il strigi disperat, el aflandu-se in pericol!! nici pe la doi ani unii nu reactioneaza ci din contra, alearga mai repede si rad, crezand ca tu te joci cu el!
Tu vorbeste-i si explica-i in continuare, ca bine faci, dar nu te astepta la un an sa inteleaga

Si Stef se lasa in genunchi si tipa si se lasa greu daca il iau dintr-un loc si nu-l las sa faca ce vrea, mangaie dar de fapt da tare cu palma...asa sunt toti...

Daca loveste copiii, tu il iei de-acolo, si gata si ii explici . Nu te mai panica si lasa copilu' ca te descurci super!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput