Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 8
laurraa spune:
alberta, incantata de cunostinta
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Picky_toto spune:
Cata ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui si nou ce ai facut...Ii urez lui Erik insanatosire rapida si sper sa nu fie nimic grav, sa fie doar un diagnostic gresit...
Ma bucur ca sarcina decurge ok si cum ai spus tu, sa mai stea puisori macar cateva saptamani in burtica ...iar tine multa putere sa treci peste toate problemele...curaj 

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
38+
Alessia-Stefania
AMR 2 sapt.
laurraa spune:
Picky-toto, stai linisita si felicitari pt bebe grasunel si sanatos; e totul ok, nu-ti mai fa griji
ma duc sa fac o cafea; va poftesc si pe voi cu drag

34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
maria_bunica spune:
Laurraa..succes la stomatolog!!
Picky..wowoww,cred si eu ca te-ai speriat cand ti-a zis 4,800kg,vai de mine..
Iar in legatura cu cele 3,780kg,eu zic sa nu te panichezi prea tare..va fi o bebelina mare oricum,dar greutatea de la eco nu e neaparat cea adevarata..poate avea cu cateva sute de grame mai putin..Stii ce mi-a zis soacra mea cand i-am zis ca bebe va fi mare dupa cum preconizeaza medicii?Sa ma gandesc la ea si sa fiu optimista,a nascut la 22 de ani,pe sotul meu care a avut 4,200 kg si asta acum 32 de ani..deci nema epidurala si alte cele..a zis ca a nascut foarte usor si nu a avut dureri mari!!Incearca sa gandesti pozitiv..putem spune ca nasterea e o loterie..depinde de organismul fiecareia..si asa cum ti-a zis si medicul..bebe trebuie sa iasa fie ce-o fi..noi sa ne rugam de sanatate ca trecem peste toate!!
Hai fii curajoasa..totul va fi bine..si daca te vei chinui prea mult,vor actiona medicii in consecinta,nu te vor lasa sa te scurgi de durere in cada cu apa
Imi pare rau ca Picky nu se simte bine...sper sa se refaca repede,probabil a papat ceva cu pofta..![]()
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cata14 Maria, sunt baiat si fetita!!! asa ca terminam aici cu copii Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06) ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze |
Felicitari pt pereche..stiu ca iti doreai mult si o fetita!!Poate ca ai mai zis tu la momentul respectiv de asta,dar sincer am uitat,daca nu ai mai intrat sa scrii..nu am mai tinut firul evenimentelor..

34+
Darius NicholasAMR 6 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cata14 Maria, sunt baiat si fetita!!! asa ca terminam aici cu copii |
ce frumos!!

ma bucur ca baietii vor primi si o surioara de care sa se ingrijasca
...multa multa multa sanatate lui Erik..si ne rugam
sa fie totul bine!

picky 4800????

eu cred ca picam de pe pat daca imi spunea asa dr...3700gr deja suna oricum mult mult mult mai bine..si daca pune si o erroare de 200gramme 
36+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
oana_du spune:
A NASCUT DEEA!!! Mi-a dat mesaj cand asteptam la dr: "am nascut un printisor de toata frumusetea aseara la 22:35! 3300gr., 52cm. Va pup si multumesc pentru toate gandurile bune!"

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
37+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
annkkaa spune:
Felicitari Deea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa ti traiasca comoara!!!
34+
Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa
blue77 spune:
Catace ma bucur ca avem vesti de la tine.
Sa dea D zeu sa fie totul bine cu Eric..stiu cat e de greu sa ti fie puiul bolnav, si eu am fost azi cu el la analize de sange sa vedem daca nu ne am molipsit cu ceva boala ca imi tot zice ca il doare capul

Felicitari si pentru puii tai, e super sa ai si fetita si baiat...
Pickynici nu stiu ce e mai bine sa ai o data la care stii ca nasti sau sa stai sa astepti natura....lasa ca vor trece toate, nu ti face griji cu greutatea...daca docul e relaxat el stie mai bine...si poate nici nu e asa cum a vazut el....
Hai ca nu putem sta linistite deloc, cum am scapat de 12 sapt am intrat in frica de sindromul down apoi am scapat de asta am luat o cu contractiile, apoi cu doibetul si acum cu bebelusii prea grasi....sa nu te lase in pace frate nici cum...pun pariu ca bb vor avea greutati normale.
Oana Mvt, Alberta sunteti niste frumoase
Mariaintram in sapt 36

Eu ii faceam lui Marc baita la inceput in fiecare zi ca era vara si apoi o data la 2 zile si ii faceam masaj dupa baita ca imi placea mie si sper ca si lui...asa o sa facem si cu junior...cred ca ii calmeaza baita si in plus e ritual apoi stiu ce ii asteapta si ii securizeaza.
Azi am fost si mi am cumparat machiaj si oja...nu stiu ce m a apucat...o fi vreun semn?
NOI
Cristina
34 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 6