Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Alberta..concediu placut si odihnitor si am vazut si pozele...o familie fericita si frumoasa,incantata de cunostinta!!
Oana_Mvt..faina poza..
Ganesha..felicitari pt vestile de la eco,si incearca sa te odihnesti mai mult,macar dupa ce ajungi acasa de la serviciu,sa lasi totul balta si sa stai in pat!!Bebe va recupera greutatea,mai are timp,plus ca masuratorile la eco sunt orientative!!Fii optimista!!
Oana_du..te asteptam cu vesti bune de la control,sa nu ne tii mult in suspans!!
AlexsiMatei..abia astept sa il vad pe bebe cu gurita de star de cinema..
Catalishka...probabil din cauza burticii care a crescut si apasa pe diafragma..nu cred ca e cazul sa te sperii
Ioana..a dormit azi-noapte Sara?Poate isi regleaza programul cat de cat..
Oanaiacovita..sa dea D-zeu sa fie asa cum va doriti..Trebuie sa se intample minunea si la tine!!
Deea,Catalina...asteptam vesti..ne tineti cam mult in suspans!!

34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Picky, saru'mana pentru . Si de la mine inzecit pentru voi!!!
Maria, multumesc de intrebare. A fost mai bine noaptea asta, muult mai bine. Sper sa fie la fel si de acum inainte.

Iar a inceput scartaiala, parca stie ca intru pe forum. Atunci incepe cantecelul.

Ioana, Rebeca si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

`neata fetele! (pt mine e dimineata )

..am observat ca nu am avem nici o veste despre noile albinute..ne tin fetele pe jar

alberta am vizionat pozele! ce personaj ai fost tu de halloween? ca nu mi-am dat seama

alexsimatei angelina jolie spui? iti dai seama cati fani o sa aiba cind se va face mare,va trebui sa fugaresti fetele cu matura..

oana_mvt incintata de cunostinta!

ganesha nu te stresa, ai vazut ce tia scris bbee..si si mie mia spus dr ca sunt bebelasi care cresc mai incet in burtica dar recupereaza dupaia

DEEA

CATALINA

ANDA_MAGDA

36+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna fetele!

LA MULTI ANI! tuturor celor care sarbatoresc astazi ziua numelui.

Iar astazi sa primim numai vesti bune!

37+ Eliza

http://bd.lilypie.com/zoHP0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Mai intai pana sa citesc ceva trebuie sa-mi cer scuze ca am disparut de cateva luni. Am fost f suparata din cauza baietelului meu, Erik. Am fost cu el in spital si i s-a pus diagnosticul de colita ulcerativa care este o boala cronica in urma careia f probabil ramai fara colon. N-am putut accepta diagnosticul si am cautat laboratoare in toata lumea sa mai fa teste. Intretimp el si-a revenit f bine cu medicatia initiala iar doctorii spun ca s-ar putea sa nu fie chiar asta dar ... ramane de vazut. Cam asta a fost pe scurt ce am facut in ultimele luni ... m-am informat, am plans o multime si n-am avut dispozitie sa va stric si voua cheful de viata cu starea mea.

Acum, felicitari mamicilor care deja si-au vazut bb.

Noi suntem bine, gemenasii par sa se dezvolte bine si inca n-am nascut ceea ce e f bine ptr ei ... dar eu abia ma mai pot tara de pe un loc pe altul.

Ma duc sa citesc si eu ce mai discutati voi.

Cata

Mergi la inceput

Ioana..ma bucur ca Sara a dormit..e cel mai bine asa pt amandoua!!Tin pumnii ca sa fie asa si de acum inainte!!
Cata..ma bucur tare ca ai revenit..multa sanatate piticului si sa dea D-zeu sa se refaca cu tratamentul prescris si sa nu fie vorba de nimic grav!!Super ca nu ai nascut inca ..asa puii vor creste si mai mari..cate sapt ai acum?

34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Maria, nu am nascut si cred ca nu nasc curand desi ma simt execrabil dar ma bucur macar ca puisorii mai stau acolo.
Am 32 de saptamani maine si sper sa ii mai duc cel putin 2-3 saptamani ca sa fie bine si sa nu trebuiasca sa ma transfere la un spital mai mare.

Vad ca te-ai hotarat la nume, e f frumos numele ales. Si eu ma gandisem la Nicholas dar se pare ca tata lor nu vrea asa ca inca suntem cu listele la zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

BUna fetili si LA MULTI ANI celor ce-si serbeaza numele!

Vad ca nu au aparut vesti despre Catalina si Deea; Anda tinem si tie pumnii

cata14, chiar intrebam de tine; imi pare rau pt starea aietelului, insa ma bucur ca e ok acum si ca gemenasii cresc mumos

ganesha, daca nu ti-au explicat fetele inca, iti explic eu cu pozele;http://picasaweb.google.com/mai.iunie09/BurticiDeAlbinutze# e contul comun unde tbuie doar sa dai "upload"

Carla si BebeBeca, multumesc de explicatii; trageti bine aer in piept caci dupa ce vor aparea albinutzele veti fi "bombardate" cu intrebari de mamicile aflate la primul copilas.Atunci mamicile la al doilea copilas o sa fie super stresate de noi cele la primul

alynta si oana_du va asteptam cu vesti de la eco

multumesc fetili de aprecieri

dupa-amiaza il sun si eu pe dr sa ma duc maine dim la spital sa-mi fac analizele si sa fac eco; la 2 merg IAR la stomatolog

pupici

34 + minune de Maya Teodora
AMR 5 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Maria, fara sa vreau te-am uitat pe tine...sper ca ma ierti... uite un mare de la noi.

Si am uitat sa le urez La Multi Ani celor care isi serbeaza ziua de nume astazi....atat burticutelor, bebeilor, cat si celor apropiati lor. La multi ani de Sf. Gheorghe si sa traiti cu numele!!!!

Am vrut sa intru aseara sa va povestesc cum a fost la control dar am venit foarte tarziu si nu am mai avut chef de comp.
Cand am ajuns acolo erau o groaza de gravidute care asteptau sa intre la contol...nu mai erau nici locuri de stat jos....va dati seama ca dupa 2 ore de asteptat, mi-a pierit si cheful sa mai intru ... in fine nu era vina doctorului....facea si el ce putea...avusese pe zi 6 nasteri, 2 natural si 4 operatii si 24 de pacienti la control...... asa ca e de inteles..
Ok, ne-a venit si noua randul... analizele sunt ok, mai putin ceva probleme la rinichi, asta se datoreaza si apei pe care o retine organismul, tensiunea mica e cam mare...oricum nu prea imi fac eu griji ptr asta ...am vazut-o si pe bebelina ...sa o vedem si noi ce mai face...e bine, sanatoasa...nu prea mai are loc, statea foarte ghemuita, cu un piciorusele deasupra capului..i-am vazut si gurita, nasucul, urechea era o frumusete...
Totul este ok, mai putin gr ei...care pe mine m-au cam bagat in sperieti...o masoara la caput, burtica si piciorus si acum sa vedem ce raport de comp...peste 4800gr ... doctorul razand si noi uimiti spunem ca nu se poate ...e prea mult...si ii masoara din nou burtica...ca posibil ca acolo a fost greseala...rezultatul...3736 gr...iar doctorul ne intreaba "acum ne convine???!!"...normal ca NU...eu tot nu cred ca are asa mult...ca burtica nu e asa mare...dar el de colo ne spune, ca burtica nu e asa mare ptr faptul ca mai e prea putin lichid...si ce sa inteleg ca bebelina mea are atat de mult????!!!!! NU CRED!!!
Aste e o veste nu prea buna ptr mine...si inca una care m-a bagat de aseara in sperieti...saptamana viitoare, mai precis miercuri seara ma internez...deci posibil ca pe 29-30 aprilie, mai sigur pe 30 aprilie nasc...ca doctorul a zis ca pe 1 mai e sarbatoare (ziua muncii) si hai mai bine sa fie pe 30...ca oricum e suficient de mare...asa ca daca nu incepe travaliu pana atunci sigur v-a incepe cu o injectie, o pastila sau...vad ei la spital.......sper sa fie cat mai rapid si usor...dar daca bebe e asa mare...o sa fie chinul de pe lume
Azi noapte nici nu am putut dormi...m-am tot gandit la cum v-a fi nasterea si plus de asta..nu stiu ce a mancat Picky ca toata noaptea i-a fost rau de venea la noi in dormitor si ma trezea sa il scot afara in curte sa manance iarba...din jumatate in jumatate de ora ..si nici acum nu se simte bine....imi e asa mila de el..dar el stie ca atunci cand se simte rau, mami are grija de el....offff.

Astea sunt vestile...miercuri merg la contol sa imi verifice colul si de acolo ma trimite la spital sa ma internez...deci de azi intr-o saptamana o voi tine si eu pe bebelina mea in brate ...ma bucur....dar ma si ingrozeste nastere..
Cand i-am spus medicului aseara ca imi e frica...el m-a asigurat sa stau linistita ...ca nu a ramas nici un bebe in burtica ... ce incurajare!!!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

38+ Alessia-Stefania

AMR 2 sapt.

Mergi la inceput

Cata..te cred ca nu te simti bine..ne plangem noi de dureri si toate alea,si avem doar cate un pui,dar tu ca porti totul dublu?Tot doi baieti porti in burtica?Nu s-a mai schimbat nimic intre timp?
Ma bucur ca iti place numele..sper sa gasiti si voi ceva pe placul vostru..

34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput