Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:
Cristina, Yioanna, Maria, Oana_du, Cris82, Miruta, multumesc mult
.
Miruta, eu la buric nu i-am dat deloc cu crema, de fapt nu am folosit crema deloc pentru Saby. Cu masajul inainte de baie suna logic, dar eu nu i-am facut nici inainte si nici dupa, nu era genul care sa stea.
Buricul l-am ingrijit exact cum se facea in maternitate si cum ni s-a spus: sters de 3 ori pe zi in jurul lui cu un tampon de vata imbibat in alcool medicinal. Acum am inteles ca se foloseste alcool alb, dar la noi a fost ok, se pare ca fiecare spital are politica lui.
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andreea1608 spune:
Deea, felicitari pentru bebe Darian. Sa creasca mare, sa fie cuminte si sa pape tot. Refacere rapida si de abia asteptam pozici cu printisorul.
Cata, chiar ma bucur ca esti bine, si felicitari pentru pereche. Sanatate multa lui Erik. O sa fie bine, ai sa vezi.
Picky, alynta, ganesha, oana_du, mamicaoana,, felicitari pentru vestile de la eco. Daca am omis pe cineva..
Am vazut si poze cu burtici fumoase la alberta, la ela, la oana_mvt si la picky.
Va pup.
30+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
CarlaV spune:
Alinutza23, multa sanatate mamei! 
Si socrul meu, singurul care putea veni repede la Saby cand plecam sa nasc, trebuie re-operat de hernie inghinala, fiindca a binevoit sa-si strice operatia facuta foarte bine acum 3 ani, ca si-a carat de la magazin suc carbogazos la 2,5 l la 3 zile de la operatie.
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oana_MVT spune:
Alinutza multa sanatate mamei.
Carla si noi am folosit spirt medicinal sa curatam buricul lui Tudor. Asa ni s-a spus din spital.
Fiecare face cum crede sau cum este instruit. Vom vedea cum se procedeaza aici.
mami de Tudor si
36+ cu
Eduard
Raluca_Ioana spune:
am uitat sa scimb semnatura!
avem 33 de saptamani!
fetelor am tot vrut sa va intreb de cand am inceput bagajul pt spital daca voi ati folosit mameloane de silicon si daca au efect,ca imi e o frica incredibila ca nu voi putea alapta.iar biberoane de care trebuiesc luate?si inca ceva:in legatura cu pompa de san, care e mai buna, cea electrica sau cea manuala? si daca stiti sa-mi recomandati vreo firma anume.
toate burticile!
33 cu
Alexia-Gabriela
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca_Ioana am uitat sa scimb semnatura! avem 33 de saptamani!![]() fetelor am tot vrut sa va intreb de cand am inceput bagajul pt spital daca voi ati folosit mameloane de silicon si daca au efect,ca imi e o frica incredibila ca nu voi putea alapta.iar biberoane de care trebuiesc luate?si inca ceva:in legatura cu pompa de san, care e mai buna, cea electrica sau cea manuala? si daca stiti sa-mi recomandati vreo firma anume. toate burticile! 33 cu Alexia-Gabriela |
Am folosit mameloane de silicon o singura data cand aveam rani sangerande si nu le recomand nimanui, Sabinei i-a trebuit vreo saptamana sa re-invete sa suga, sa accepte sanul.
Biberoane eu zic ca nu-ti trebuie deloc daca vrei sa alaptezi, adica, pe bune, la ce-ti trebuie?
Pompa de san electrica, in mod categoric, mie cea mai buna mi s-a parut Avent Isis.
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
DanaMi spune:
Deea felicitari pt bblus, sa dea DD sa fie sanatos si frumos si sa aveti numai bucurii din partea lui 

Ely intru mai rarut pt ca din motiva tehnice am ramas fara calculator si pot intra doar cand nu are sotul treaba la al lui
.
Cata multa sanatate pt Erik , si felicitari pt gemeni 
Maria nu-ti mai face atatea pb din cauza cosurilor, sunt normale , vor trece dupa ce nasti 
Oana_du felicitari pt vestile de la eco 
Anda ma bucur ca bb mai sta putin la caldurica
Clody baga ceai de lamaie cu miere, multi 
sa te faci bine
Picky_toto stai linistita ca o sa fie bine, si bblina mea a iesit la penultima masuratoare foarte mica si am bocit 3 saptamani
, dupa care mi-a spus dr ca e perfect normal dezvoltata
37 +
Bianca Maria / Ema Andreea 
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache
yioanna_s spune:
miruta: nu am facut comanda inca pt ca ziceau ca nu e nevoie decat inainte cu cateva zile caci ajunge repede.ma gandesc undeva prin 15 mai.La fel si eu cand vad un mag de copilasi dau buzna in el si mai cumpar cate ceva.Am fost in MiniJunior si atatea sunt ...uau.In buc.este mag asta?
Yioanna
32+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 8 saptamani pana 
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui baby-first Picki, sa stii ca si eu am aceeasi frica, mai ales ca la controlul trecut, acum 10 zile bebica avea 3300 gr...sa speram totusi ca exista o eroare de masurari, mai ales ca am vazut eu ca nu i-a prins bine pe ecograf cel putin o masuratoare...dar dr. tau are dreptate...nici un bebe n-a ramas nescos |
Si eu am aceiasi frica, la 36 saptamani si 4 zile bebe are 3330! Sper ca greutatea sa nu-mi creeze probleme la nasterea naturala!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui anda_magda apropos de buricul copilului sa va pove ce a auzit mama ieri la spital. era o tipa cu un bebel si venise fiindca i se umflase rau buricelul copilului. si apoi a luat-o o asistenta la intrebari despre ce si cum. cica s-a dus sotu la farmacie sa i se dea o crema pt buric fiindca nush ce avea. si nu i-au dat ca n-aveau. si atunci el a luat spirt. si tembelii i-au dat copilului cu alcool medicial ![]() ![]() ![]() nu s-au gandit oare ca pe langa inflamatia pe care i-au si provocat-o pot sa il bage si in coma alcoolica??? ![]() ![]() asa sunt unii, neinformati ![]() ![]() ![]() Vine bebica .... +37 Pana atunci gotobina nevoie mare ![]() http://www.flickr.com/photos/magduta/ |
Anda in spital i se dezinfecteaza buricul copilului cu spirt- la modul "turnat" si apoi se da din abundenta cu baneocin pudra! Nu cred ca au gresit prea mult! Mai trebuia si pudra si era ok!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!