Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 17
miruta spune:
La multi ani si de la noi tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume!
Oana_du,felicitari pentru rezultatele bune de la dr.Nasti la polizu pana la urma?
Alynta,ma bucur ca Matei e bine si ca s-a hotarat sa mai stea la caldurica .Din pacate asa e in Ro pe la dr , cozi si asteptari cat cuprinde.Sper sa nu imi astept randul la nastere cand o sa fie momentul![]()
Maria , Ely 

Yioannna,foarte frumos patul pt Stefania .Ai facut deja comanda?
Eu nu ma pot abtine , cu toate ca am deja suficiente hainute pt inceput dar azi am fost sa cumpar cadou pt socru si nu m-am putut abtine sa-i mai iau si fetei mele cate ceva.
Magda,tocmai ce vroaim sa intreb de tine .Ma gandeam ca ai nascut daca nu mi-ai respuns la sms.Cum ti s-a parut scurta internare la polizu?
OanaMVT,foarte frumoasa burtica ...asteptam sa scoatem agitatele si pt tine.
Alberta,incantata de cunostinta.
Clody,esti mai bine?
De lavinia si otiliap nu mai stim de mult nimic .Oare cum mai sunt?
Mirela
32+ minunea mea
Antonia Maria
http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/
http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/
http://bd.lilypie.com/DH8ap3.png
anda_magda spune:
mirela acum am vazut sms-ul tau.
daca nu-mi ziceai nici ca-l vedeam pana maine dimineata.
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
maria_bunica spune:
Miruta..asa am zis si eu ca nu mai cumpar hainute,ca vom primi multe si din tara,mama mi-a pregatit deja un pachetel cu haine pt bebe,vom primi si de la nasii de cununie,plus aici de la prieteni si familie..ca avem amandoi frati aici,verisori etc..dar tot mi se mai lipeste cate ceva de mana..Am zis ca noi se ne axam acum pe prosopele cu gluga pt dupa baie,lenjerie de patut..chestii de-astea..dar eu am ramas setata inca tot pe body-uri..
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oana_MVT spune:
Deea felicitari, sa-ti traiasca minunea.
Picky, Carla, Maria, LauraOana, Blue, Philip,Alynta, Yioanna, Ely,Miruta 

Cata multa sanatate lui Erik, continua sa ceri parerea mai multor doctori.
Noi i-am facut baie lui Tudor in fiecare zi de la 7 zile la 8 luni. Sotul e maseor si i-a facut masaj dupa fiecare baie. Noi nu am avut probleme cu colicii si dormitul noaptea. Cica baita si masajul au un rol important in calmarea bebelusului. Ii faceam baita si masaj pe la 8, apoi manca bine si dormea cel putin 5 ore. Se trezea manca si dormea pana dimineata.
Maria si eu am cosuri, nu am avut cosuri pe obraji nici cand eram la pubeertate si acum am 
. Am incercat o multime de creme de curatare, sapunuri etc. nimic nu ajuta. Sper sa treaca dupa ce nasc.
Fetelor eu nu am avut nici o contractie azinoapte si dimineata, ieri nu am luat nici o pastila.

mami de Tudor si
36+ cu
Eduard
clodyac spune:
buna seara burtici
maria
dar nu ma simt deloc mai bine 
miruta cu cat trec orele cu atat mi se infunda nasul mai tare si ochii in cap ii simt umflati cred ca am reusit sa racesc acum ma pun sa imi fac un ceiut cu lamaie
eu va pup pe toate ma duc sa fac ceaiul si ma bag in pat ca dupa ce ca sunt amre nu mai am putere nici sa ma remorchez 

pt toate burticile si bebelusii
33 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
35 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Ela2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yioanna_s ela: ms pt sfat.dar de unde o cumperi:di farmacie sau mag de cosmetice? maria:i-auzi ce zice ela,ce zici incercam?poate scapam de ele ely: eu stiu ca pt iritatii e f bun benphanten carla: Felicitari si bb la termen!sa fiti sanatoase Yioanna 32+ Stefania Alexandrahttp://bd.lilypie.com/EMiQp2.png http://picasaweb.google.com/yioanna AMR 8 saptamani pana ![]() |
yioanna_s de la farmacie am cumparat-o (de la Sensiblue, Helpnet); exista pt 2 tipuri de ten: uscat si mixt.
Chiar a avut efect ca eram disperata de cate cosuri imi aparusera dupa ce am ramas insarcinata.
maria_bunica spune:
Oana_Mvt..tocmai de-asta nu am incercat nici eu cu nimic pana acum pt cosuri,trebuie sa isi faca hormonii de cap,asta e..nu avem ce le face..Mie mi-au aparut in barba si in jurul gurii..
Clodyac..baga ceaiuri si poate iti revii!!Multa sanatate..vremea asta e cam inselatoare!!Mai esti deranjata la burtica?Daca da..merge sa iti faci un ceai de menta si sa il bei cu multa lamaie ..poate asa te ajuta in ambele cazuri!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
oana_du spune:
Buna seara albinutelor!
Ramona.P, Nicuratze, Cris_82, Maria, Yoanna_S, Carla, Ely, Miruta, toate albinutele mele dragi 

Carla, felicitari pentru luna a opta. Mai avem un pic-un pic.
Ely, hidrocelul testicular este o umflatura plina cu lichid a testiculelor, din cauza ca au coborat din abdomen, dar nu s-a inchis bine canalul acela (sau s-a inchis, dar s-a format acea punguta de lichid). Poate sa se retraga de la sine, sau trebuie operat. Din pacate, apare foarte des 
Am vorbit cu un chirurg pediatru in seara asta si mi-a spus ca e posibil ca baiatul sa nu aiba nimic, pentru ca nu intotdeauna ecografia reflecta realitatea. S-a intamplat sa apara hidrocel la eco si, de fapt, sa nu fie nimic.
Picky_toto, eu zic sa stai linistita. Greutatea lui BB de la ecografie e aproximativa, nu este cea reala. Mie mi-a spus ca are in jur de 3.500 grame, plus/minus 300 grame (ca sa ii raspund si Alyntei). Eu cred ca la nastere o sa aiba in jur de 4 kg.
Alynta, felicitari pentru eco!
Anda, felicitari pentru vestile bune. Fiecare zi in plus la mami in burtica este importanta, asa ca e grozav ca BB mai asteapta pana marti. Referitor la ce povesteai tu, unii oameni sunt inconstienti. Cum sa dai copilul cu alcool medicinal????? Aia ar merita o bataie buna!
Clodyac, sanatate multa!
Incearca ceai de lamaie indulcit cu miere! Este cumplit sa fii atat de racita si sa nu poti lua nimic!
Miruta, nasc la Euroclinic cu dr. Herghelegiu. Nu mai lucreaza la Polizu, ca m-as fi dus si acolo pentru ca sa nasc cu dumnealui.
Laura, m-am grabit sa audaug bebelul pe listuta si nu am fost atenta la detalii. Eram bulversata de veste
si nu stiam cum sa scriu mai repede. O sa adaug si saptamanile (daca gresesc, poate ma ajuta mamicile).
Va pupam pe toate!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
37+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
maria_bunica spune:
Oana_du..eu as mai avea o propunere pt noua listuta..sa fie scrisa cu caractere mai mici,ca altfel se lungeste foarte mult prima pagina..mai ales ca inca mergem in paralel cu doua listute!!![]()
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
alinutza23 spune:
va pup
intru pe fuga doar sa va dau un semn ca suntem bine
n-am mai citit de la Paste, sper sa pot recupera vreodata
in primul rand La Multi Ani celor ce poarta numele Sfantului Gheorghe!
felicitari Sarmisei si Deei pt. bebelusi, sa creasca sanatosi si sa fiti fericiti 
mama mea e internata in spital, luni i-a amortit piciorul stang, spre seara si dreptul
, nu-si mai tine echilibrul, aseara a ajuns la spital, iar la RMN nu se vede nimic. O parere ar fi ca are leziune de maduva, alta ca e o inflamatie. Cica n-ar fi de operatie, dar nici nu i s-a pus un diagnostic. Eu ma rog la Dumnezeu sa nu fie nimic grav si sa se faca bine repede. Mi se rupe sufletul fetelor de mamica mea, azi-noapte am dormit 5 ore si alea cu galci. ![]()
32+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ