Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BLANCHE.MARA
MI-AM FACUT UN TEST DE SARCINA SI ESTE POZITIV.A DOUA LINIUTA NU ESTE FOARTE CLARA.AZI SUNT ZIUA 13 DE LA ET.
COCOLYSO INCEPE NUMARATOAREA INVERSA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana , o sa iasa si cea de doua linie in curand, sunt sigura, doar sa creasca concentratia de hcg.
Ce bine ca nu au mai aparut petele, si chiar daca mai apar te rog nu te speria, am citit atatea de cand suntem pe forum.
Imediat la dr daca e ceva suspect.
Cand mergi la prima eco?
Blanche, Mara
Eu o sa merg totusi si maine la eco pt ca mi-e teama sa nu creasca prea repede foliculii (v-am spus ca la eco ieri deja unu avea 19,96 mm) si sa mai pierd din ei.
Mi-a scazut doza dar imi e teama.
De abia astept punctia si apoi embrionii.
O seara buna si linistita!

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Da, Mara asa e, mi.am dat seama ca ai facut o pauza, mi.am dorit mult de tot sa reusesti si cand nu a fost sa fie am cazut si eu intr.o pasa f proasta, vedeam numai nereusite cu hidro. Dar acum suntem pline de speranta, nu-i asa? Si schimbi clinica schimbi norocul

Iana iubita azi am vrut sa iti scriu sa faci un test (si lui Huski) ca mor de nerabdare sa vad unul , dar cand am citit de pete mi-a trecut. Dar ma bucur ca l.ai facut si binenteles ca e pozitiv, de cand asteptai sa vezi asa ceva.. Bafta maine la beta, sa fie tripla!

Coco, se mai intampla ca cele mari sa se piarda, asta e, dar celelate tre sa fie mari frumoase si grase. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna seara dragelor permiteti sa raportez????.Fetelor m am intors de la Bucuresti Mi s a prescris Medrol de 4 MG - 1 zi dimineata, cycloprocinova - 1 pe zi seara doar pastilele albe si 300 ui Menopur.Medrolul lam luat de astazi pe la 11 eram la clinica, cyclo la 5 seara si la 7 miam introdus acul in propriami burtica.Ce bine ca vam cunoscut........na ti invatat online cum sa fac injectia.Injectia in sine nu ma durut deloc....dar, peste o ora am simtit o fierbinteala in burta care apoi mi sa urcat in gat si apoi in cap , moment in care am simtit ca lesin. Sotul meu sa speriat foarte tare am iesit la balcon unde am ramas 10 min. cu prosoape ude pe fata si cu apa rece in pahare.Credeti ca corpul meu s a socat????
Vi sa intamplat asa ceva???Ati mai auzit asa ceva??Nu de alta dar sunt tare speriata pentru reactia de maine seara de dupa....
Si acum rezultatele :
Ovar stang......fara hidrosalpinx a disparut....
Ovar drept.....hidrosalpinx????????sau posibil chist????
Va vine sa credeti asa ceva????Sa ma bucur sau sa o iau razna?????In ovarul stang existau deja 6 foliculi de cativa mm iar in cel drept 4 foliculi de cativa mm.
Estradiol mai mic de 10.
Progesteron 0,2.
Astai tot si sa sfarsit prima zi de stimulare.Sambata , marti si joi
repetat eco si restul.
Poate nu mi mai gasesc nici ovarele pana sambata sau cine stie ce vesti voi mai avea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Scuze dragelor inca am fierbinteala in cap noroc ca am recitit mesajul si am vazut.Rectific:
Trompa stanga fara hidrosalpinx
Trompa dreapta posibil hidro sau chist???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Avem capitol nou aici

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput