Hidrosalpinx 4
Raspunsuri - Pagina 13
iana_mari spune:
fetelor sa va dau o veste buna HUSCHI a reusit desi a avut hidrosalpinx bilateral,operat inainte de fiv.DECI SE POATE!!
Mruna,seful organelor iar imi face probleme

Cocolyso spune:
Buna dimineata,
Huski te asteptam cu povestea!
Felicitari, bb sanatos si la termen!
Iana, in avanpremiera citez din mesajul pe care ti-l voi scrie pe 4 iunie: ''Iana, felicitari, sarcina usoara si la termen!''.
Eu azi merg la eco si estradiol, sunt ziua 2 de Merional, sa vedem ce am produs.
toate fetele!
http://tt.lilypie.com/syX1p2.png
Miruma38 spune:
Huski felicitari 
sanatosi , sarcina usoara si la termen.
Treci si pe la noi, te rugam, trage piciorul si aici.....
burtica.
Coco productie bogata si de calitate si spor la injectat.
Iana multumim de veste, haide vino odata si tu cu testul Pozitiv. Sa suparat seful ???Pai eu de exemplu mananc pe stomacul gol 4 - 5 caise uscate si beau un pahar de apa la temperatura camerei si ma ajutat mereu.....Sef ...Sef dar nu pot sa cred ca seful are intotdeauna dreptate.....
Tamy, Mara,Cristal1995,Blanche25 

.
Cocolyso sa ne tii la curent si sa o urmezi pe Huski .Te rog Doamne fa minuni si cu noi......
iana_mari spune:
COCOLYSO mai ai putina rabdare cu urarea
Miruna si de unde iau eu caise uscate?
Restul am incercat de toate.

toate fetele
huski spune:
Buna ziua dragele mele!
Am primit la aspirante mesaj de la Iana, sa vin sa va incurajez, asa ca iata-ma!
Povestea mea: imediat dupa casatorie (iulie 2004) am demarat proiectul bebe crezand ca totul va fi foarte usor....dar au trecut de atunci 5 ani de straduinte
Am fost la "N" medici...am ajuns si la Municipal unde am facut histerosalingografie si rezultatul a fost ca trompele nu sunt permeabile. Facut laparo apoi instilatii si mi-au zis spor la treaba...
Dupa un an vazand ca nu se intampla minunea am ajuns la dna Cezara Bucur la CMU si dupa radiografia de la hidro mi-a zis foarte clar FIV

A cazut cerul pe mine!
Nu aveam idee ce inseamna asta iar de bani nici nu vorbesc, suma era imposibila (ulterior am facut imprumut la banca pentru primul Fiv)
N-am vrut sa accept acest diagnostic si am mers la dr. Tutunaru care a zis acelasi lucru-Fiv , dar trebuie sa facem laparo sa legam trompele. Zis si facut (laparo nr.2)! Fiv 1 nereusit.
Am vrut apoi sa merg la Giulesti (si din motive financiare dar si pentru ca draga de Kora (colega mea de la fiv 1) facuse deja 2 Fiv-uri cu Tutunaru si nu reusise...)
Mi-a fost recomandata dna Cocei (pe care o
)si ne-am apucat de treaba. La eco a vazut hidrosalpinx-ul si mi-a zis ca trebuie sa scoatem trompele...dar eu...intrasem in criza ca eu vreau neaparat sa fac in toamna....etc. si dansa a insistat sa ma vada impreuna cu dl. Profesor Marinescu la o eco. si profu' a zis ca se vede hidro dar ca il vom scoate la punctie....Fiv 2 nereusit.
Am mers anul asta la Giulesti in marie am scos trompele, in aprilie au fost sarbatorile...si la inceput de mai m-am apucat de treaba ...Fiv 3 REUSIT! 
CEEA CE VA DORESC SI VOUA!!!
va 

pe toate si daca mai aveti intrebari va raspund cu placere!
iana_mari spune:
FETELOR M-AM HOTARAT LUNI 1 IUNIE ZIUA, 11 DE LA ET PLEC LA BUCURESTI SA-MI FAC HCG![]()
![]()
Blanche25 spune:
Iana sa ai super cadou de 1 iunie!!! Tin pumnii stransi tare si mi se pare mie ca povestea ta seamana cu a lui Huski
. Plus ca ''miroase'' bine constipatia ta. Stiu ca e suparator dar toate fetele gravi se plang de asta. Iubita, inca o data pumnii stransi tare tare, si imi doresc ca si mie sa reusesti.
Huski pup si aici, ma bucur din suflet pentru tine, tare tare tare!!!!!
Mi.ai dat aripiiiiii!!!!!!!!
. Sarcina usoara sa ai!
Coco te astepam cu vesti bune!
tuturor
Miruma38 spune:
Iana caise uscate gasesti la aproape orice alimentara.Doar intreaba.Sunt si gustoase.Haide mai avem 2 zile si vom sarbatori......
Weekend placut.

huski spune:
Cocolyso, multumesc!!! 
Miruna, multumesc !!!
Blanche, te
si multumesc inca o data si aici.
Iana, ai vazut ce fata ascultatoare sunt
Apropo de sefu'
, curmale crude ai incercat sau pere?

iana_mari spune:
BLANCHE multumesc din suflet
Huski,am vazut
,dar fetele aveau nevoie de tine aic.Inclusiv eu.
Pere am incercat,dar curmale nu.
Miruna ,o sa-i dau sefului si caise.
![]()