Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - am uitat, vezi ca eu pe al meu il poreclisem pavlov. de cate ori il luam in brate eu cauta "galactobarul",vb lu' chatonel. nu ii era mereu foame, dar ce sa faca saracu' ...el atat stie...ca eu sunt responsabila cu laptele, de multe ori il durea burta sau facuse kk si cerea si el ceva ca sa se calmeze. ne trebuie multa rabdare sa il ascultam si sa intelegem ce anume ne comunica prin plans.

apropos, am o carte tare buna"cand copilul plange", am inteles f multe despre ce gandeshte piticul meu, am inceput sa ii accept plansul sa incerc sa il inteleg nu repede repede sa fac ceva sa il opresc. cautati-o e chiar buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetelor, mie pt prima data mi-a piuit detectorul de apnee, dar nu cred ca avea nimic, cine are detectorul ala, Carmen, Aris, cine il mai comandase, ati patit asa ceva? Sunt tare speriata, oricum am obsesie cu apneea si spaima de SIDS.
Am tras o tura de plans zdravana, ca uite, creste, si tot mica si firava e, si ca are dreptate Alex, ca ne cresc copii si tot nu-i putem proteja de tot ce-i rau in lume. Ma simt asa neputincioasa.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

intr-adevar mesele sunt f. dese si mici papa si la 30min,o ora,2ore...dsar asta numai ziua
nu am ce-i face daca papa putin normal ca-i e foame la scurt timp
dar cum sa o fa sa pape mai mult o data/?

a si cand ii e foame plange ca din gura de sarpe deci nu am nici o sansa sa aman momentul

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Aris, super ca te bagi si tu la infacol.numai eu si Alina stam in Titan, Oli nu stiu exact unde sta.

am inteles ca sta mama ta in Titan? daca da, ar fi f bine

de exemplu, daca tu ai card de credit ( ca asa am inteles de la sot ca nu am plati nici o alta taxa decat strict sticlutele plus transport) ai putea sa faci tu comanda si sa ne intalnim noi cu mama ta sa luam sticlutele ( si sotul lui Oli bineinteles) si sa-i dam ei banii sa ti-i dea tie?? daca tb platit cand facem comanda, dispui de bani acum sa platesti asa? si apoi ii dam banii mamei tale cand ne intalnim sa luam sticlutele? E ok asa sau cer prea mult?

eu as vrea 5 sticlute. Fetelor ce ziceti???? Alina, Oli, Aris??

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Neata fetelor,

iata ca semnez si eu condica, suparata tare. Am reusit sa racesc, habar n'am cum, si evident sinuzita a luat-o si ea razna. Ma dor TOATE, iar statul cu masca chirurgicala pe fata cand sunt pe langa Victor (adica mai tot timpul) ma termina...
In plus, pe plan profesional sunt si mai mahnita. Seful meu direct din UK a fost disponibilizat, ceea ce in mod normal cam inseamna ca ne vor incheia si noua contractul cu ei, adica suntem in plopi, in curand ne cautam de munca...

On a brighter note, Victor si Eric sunt bine. Victor cu mine la birou :)

Monica bravo pentru cele cateva zile de distractie!
Si nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi prea tare pentru tipatorul de apnee, probabil s-a miscat Luana nitel... Hai nu plange mami drag!

Monica, luni este Pastele blajinilor, si voi merge la cimitir cu sotul meu sa impartim pentru mama lui, care a murit cu multi ani in urma. Ma gandeam ca, daca nu te supara, as cumpara si imparti copiilor si cateva baloane frumoase, pentru Alma.

Anamariame Bafta mami, sa ai o nastere usoara ca a mea! (si de ce nu: chiar SI MAI USOARA!)

Nu am apucat sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici de o groaza de capitole. Offf... mereu in alergatura! Felicitari mamicilor pe care le-am pierdut de la galerie zilele astea

Ah, sa nu uit: La multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor

Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetelor, mie pt prima data mi-a piuit detectorul de apnee, dar nu cred ca avea nimic, cine are detectorul ala, Carmen, Aris, cine il mai comandase, ati patit asa ceva? Sunt tare speriata, oricum am obsesie cu apneea si spaima de SIDS.
Am tras o tura de plans zdravana, ca uite, creste, si tot mica si firava e, si ca are dreptate Alex, ca ne cresc copii si tot nu-i putem proteja de tot ce-i rau in lume. Ma simt asa neputincioasa.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

, si mie mi-a dat 2 alarme false de am crezut ca mor . Nu stiu cum am ajuns langa ea, si am vazut ca avea manutele pe nas si ma gandesc ca poate a ratat ... o respiratie. Si eu sunt ingrozita ma tot intreb daca chiar are motive sa se declamseze ce fac eu????? Offf Doamne, cat stres, si cand ma gandesc ca asa o sa fie de acum incolo...

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

alina - mie pediatra mi-a spus la inceput cand ii dadeam si eu completare ca e normal sa aiba dureri pt ca acum se formeaza flora intestinala si sunt reactii diferite la cele doua feluri de lapte.

si de cand nu mai dai formula e bine burtica nu? eu nu am laptic suficient sa renunt la formula, desi tare as vrea,
daca ar fi sa ii dau numai un fel de laptic atunci ar trebui sa ia numai formula, cateodata ma gandesc ca laptele meu nu e bun si deaia se simte rau

infacol deci ar fi cate 2/luna necesare, hm..dar e dificil sa iei asa mai multe fara sa stiu daca are efect sau nu la bb,eu as lua 2pt o luna.

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Monica, tu parca ziceai ca ai balansor Graco Swing N' Bounce, spune-mi te rog, cum ii place Luanei in el? M-am tot uitat pe net la poze si mi se pare ca sta ... apropape in fund, si stiu ca nu este bine. Tu de la cate saptamani il folosesti? O calmeaza vibratiile pe care le are?

Fug sa hranesc pe haplea ca a trecut .... o ora si chitaie

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput

eseea tu ai ma i incercat infacolul asta?

parca mai voiau saby si joana?

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Bine ai venit Claudela!!!

Ana Maria

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput