Vitamine romanesti in Germania (19)
Raspunsuri - Pagina 15
osna spune:
guten morgen de la noi
ieri nici nu am apucat sa deschid calculatorul,jumatate de zi am fost prin magazine iar o alta jumatate am gatit,calcat si facut curat prin casa.
am fost la deichman si am vrut sa-mi iau balerini ,cred ca am incercat vreo 10 perechi,nu stiu cum naiba e cu numerele astea ca 38 imi erau mari,37 ma strangeau....abia am gasit 2 perechi care sa-mi vina.sotul si matei erau deja pe pereti,noroc ca e tv cu desene in magazin
azi dupa amiaza iesim la un grill asa ca am scapat de o grija.
aaaa si m-am si tuns ieri ca deja ma plictisisem de par lung,acum e scurt iar matei cand am iesit din frizerie mai ca avea ochi in lacrimi "mama unde e paru'????"
va pupacesc,revin mai tarziu
mamica fluturasului Matei
noiembrie spune:
Dora , felicitari , sa va mearga bine si fara sticluta . De acum sinteti mari !Bravo!
Fetelor va doresc o dupa amiaza insorita si frumoasa , sa va bucurati de "intilneala".(deja cred ca sinteti in toi!)si sa puneti poze . Asa ajungem sa ne cunoastem toate , chiar fara sa ne vedem !
Ar fi mult mai frumos fata in fata , dar daca nu se poate e bine si asa !
Se vede ca primavara si-a intrat pe deplin in drepturi. Va faceti frumoase , nu prea stati pe acasa , de scris...nici o pretentie!
Adevarul este ca pe o vreme asa frumoasa , e si pacat sa nu iesi .
Va doresc tuturor o zi minunata in continuare si o Duminica asemenea !
ramonaiani spune:
Referitor la Pampersii fetei, cred ca mai astept oleaca . Nici eu nu am acum nervi pt chestia asta ...
Distractie placuta .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+
fannna2003 spune:
scuzati ca ma bg sieu aici
am o nepoata care s- casatorit azi in germania
as vrea sa o sun si sa-i zic casa de piatra...dar sa-i spun in germana...nu stiu cum se zice
guten abend frau....si mai cum?
Emma-o poveste fara de sfarsit
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc
angipangi spune:
fannna2003 alles gute zu hochzeit!!!!!
codruta multumesc
fetele petrecere frumoasa si POZE
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url
intalnire http://community.webshots.com/album/571197292oLQBPx
i_ulia spune:
seara buna, vitamine!
acum am ajuns si eu la calculator. n-am ce sa povestesc mult, azi am fost la inot si dupa masa de pranz 5 ore prin padure hai hui. motiv pentru care sunt rupta de oboseala, beau o bere si ma duc sa ma culc.
o seara frumoasa tuturor!
mihaela_specht spune:
sara buna DEUTSCHLAND
fetelor eu stiam ca va intalniti in dÜsseldorf nu in Köln sau am citit eu gresit?
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_specht sara buna DEUTSCHLAND fetelor eu stiam ca va intalniti in dÜsseldorf nu in Köln sau am citit eu gresit? mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
Ai citit gresit . Claudia si familionul au venit la mine in Düsseldorf,iar azi ( sau ieri) am fost in Köln.
Noapte buna
Miki
noiembrie spune:
Buna dimineata si hai .......sus ....hai la
Ce daca e duminica ...hau sus , nu aveti treaba ?Si daca nu avti , cautati !Matei e in picioare de pe la 6.30 ... asa ca vreau nu vreau si eu
Dar cine se scoala de dimineata , departe ajunge ! . asa si noi !
Chiar daca nu e o vreme frumoasa (inca ) noi doi mergem prin padure , la plimbare , apoi la locul de joaca , si mai vedem . !
Va doresc tuturor o duminica frumoasa!
Nu se inscrie nimeni?