Vitamine romanesti in Germania (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Cuscra,multumim de salutari,va si noi.papanasi am facut si i-am si papat cu smantana si dulceata
Mihaela,multumesc de reteta am pus-o la pastrare pt data viitoare.
Si acum o veste mare...am scapat de scutec,10 zile a fost toata treaba.fara stress si fara batai de cap,ii mai punem inca noaptea dar la somnul de pranz nu.
O seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Trischa felicitari pt scapat de scutec!
Vreau si ioooooooooooo ....

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+

Mergi la inceput

Mari,lasa fata in pace,a noastra e cu un an mai mare ca a ta.noi am avut asta-vara o incercare timida de a scapa de scutec..in 2 zile am renuntat.
Daca tot vrei sa te apuci de treaba iti spun ca n-o sa fie usor si o sa dureze.asta din experienta finei mele.
Fina noastra a inceput operatiunea la 1 an si 9 luni.a durat vreo 2 luni pana s-a rezolvat cazul.eu iti spun cu mana pe inima ca atata rabdare nu pot sa am.
Si mai e o mare problema,si parintii trebui sa fie pregatiti pt asta.eu cu sasu acum am fost pregatitisa scapam de scutec!
Oricum ar fi eu iti doresc succes si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Wir sind endlich da......

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Sag weiter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Bravvvvvooooooooooooooooo!
Pupicei la fata mare , fara pampi...
V-am spus cu Matei , cum a fost . Intr-adevar s-a intimplat dupa o zi pe alta dar pe la 3 ani , era deja la gradi de o luna!
Clau ...ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

tricha felicitari pentru pempers
Si noi am scapat de sticla

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url

intalnire http://community.webshots.com/album/571197292oLQBPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

In sfarsit m-am trezit inaintea Claudiei
Am ajuns cu bine. Aseara am iesit la o bere, la plimbare si apoi iarasi acasa. Am pregatit cafeaua si abia astept sa se trezeasca lumea sa plecam de acasa
Duamna T, felicitari printesei.

pe toate
WE placut.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna,pai nu am mai avut ieri vreme sa zic mai departe ca eram pe picior de plecare ,a fost cam lungutz drumul,am dormit bine,acu suntem la o cafa si iesim iarasi hai hui in civilizatie ,am pregatit sa fac cartofi frantuzesti cu carnat de la Ro la Uwe i-a placut ieri,a mancat vreo 3 rude , Ioana te sunam mai incolo cand ajungem la Köln.
Va pe toate fara nici o exceptie si va doresc sambata frumoasa.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna de dimineata si de la mine.

E o zi minunata si sper sa ramana asa pana pe dupa amiaza cand ma vad cu Miki si Clau.

Sunt intr-o mare forma,am venit de la munca si m-am apucat sa strang pe aici, sunt deja la a doua runda de spalat,am curatat terasa, mi-am spalat teasta, facut manechiura, intr-un cuvant ma fac mumoasa ca doar ma duc la intalneala azi, nu.

Astept sa se trezeasca al meu sa-i dau sa manance si sa-l pun sa-mi schimbe rotile ca eu si acum merg cu alea de iarna si eu sa-mi vad in liniste de treburile mele ca sa fiu gata pana ajung fetele.

Va doresc o zi minunata si un weekend excelent alaturi de cei dragi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput