Vitamine romanesti in Germania (19)
Raspunsuri - Pagina 14
trischa spune:
Cuscra,multumim de salutari,va si noi.papanasi am facut si i-am si papat cu smantana si dulceata
Mihaela,multumesc de reteta am pus-o la pastrare pt data viitoare.
Si acum o veste mare...am scapat de scutec,10 zile a fost toata treaba.fara stress si fara batai de cap,ii mai punem inca noaptea dar la somnul de pranz nu.
O seara frumoasa tuturor!
ramonaiani spune:
Trischa felicitari pt scapat de scutec!
Vreau si ioooooooooooo ....
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+
trischa spune:
Mari,lasa fata in pace,a noastra e cu un an mai mare ca a ta.noi am avut asta-vara o incercare timida de a scapa de scutec..in 2 zile am renuntat.
Daca tot vrei sa te apuci de treaba iti spun ca n-o sa fie usor si o sa dureze.asta din experienta finei mele.
Fina noastra a inceput operatiunea la 1 an si 9 luni.a durat vreo 2 luni pana s-a rezolvat cazul.eu iti spun cu mana pe inima ca atata rabdare nu pot sa am.
Si mai e o mare problema,si parintii trebui sa fie pregatiti pt asta.eu cu sasu acum am fost pregatitisa scapam de scutec!
Oricum ar fi eu iti doresc succes si sanatate multa!
claudia74 spune:
Wir sind endlich da......
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
noiembrie spune:
Bravvvvvooooooooooooooooo!
Pupicei la fata mare , fara pampi...
V-am spus cu Matei , cum a fost . Intr-adevar s-a intimplat dupa o zi pe alta dar pe la 3 ani , era deja la gradi de o luna!
Clau ...ce faci?
angipangi spune:
tricha felicitari pentru pempers
Si noi am scapat de sticla
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url
intalnire http://community.webshots.com/album/571197292oLQBPx
mikiriki spune:
Neatza
In sfarsit m-am trezit inaintea Claudiei
Am ajuns cu bine. Aseara am iesit la o bere, la plimbare si apoi iarasi acasa. Am pregatit cafeaua si abia astept sa se trezeasca lumea sa plecam de acasa
Duamna T, felicitari printesei.
pe toate
WE placut.
Miki
claudia74 spune:
Neatza buna,pai nu am mai avut ieri vreme sa zic mai departe ca eram pe picior de plecare ,a fost cam lungutz drumul,am dormit bine,acu suntem la o cafa si iesim iarasi hai hui in civilizatie ,am pregatit sa fac cartofi frantuzesti cu carnat de la Ro la Uwe i-a placut ieri,a mancat vreo 3 rude , Ioana te sunam mai incolo cand ajungem la Köln.
Va pe toate fara nici o exceptie si va doresc sambata frumoasa.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Buna de dimineata si de la mine.
E o zi minunata si sper sa ramana asa pana pe dupa amiaza cand ma vad cu Miki si Clau.
Sunt intr-o mare forma,am venit de la munca si m-am apucat sa strang pe aici, sunt deja la a doua runda de spalat,am curatat terasa, mi-am spalat teasta, facut manechiura, intr-un cuvant ma fac mumoasa ca doar ma duc la intalneala azi, nu.
Astept sa se trezeasca al meu sa-i dau sa manance si sa-l pun sa-mi schimbe rotile ca eu si acum merg cu alea de iarna si eu sa-mi vad in liniste de treburile mele ca sa fiu gata pana ajung fetele.
Va doresc o zi minunata si un weekend excelent alaturi de cei dragi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)