Mamici de globulete de ianuarie-februarie 2010

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzzu100 spune:

buna, fetelor! scuze ca nu am mai intrat pe la voi dar m-am plimbat mult zilele astea.
datele pe care le-ati cerut: DN:13.02.1985
UM:29.03.2009
DPN: 03.01.2010
Pentru fetele care asteapta cele 2 liniute, vreau sa va spun sa aveti incredere. eu am facut 6 teste care au iesit negative si deja imi luasem gandul, iar cand imi intarziase cm 3 zile parca nu mai vroiam sa vad iar 1 liniuta. dar, mai aveam un test acasa( cumparasem mai multe) si am zis sa-l fac si pe ala sa ma scap de el din casa. si, SURPRIZA!!!! 2 liniute roz-rosii! am dat fuga si am mai luat alte teste si toate au iesit cu 2 liniute. deci, nu va pierdeti speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Felicitari ancaroro,

Sigur esti, ca asa a aparut si la mine la primul test, mai timid

4+

Mergi la inceput

a, am uitat sa va spun ca mi-am facut echograf acum o saptamana si dr mea a vazut ca e cat un bob de mazare( asa a spus ea) si ma mai duc pe 12 mai sa mai fac unul si poate se vede mai bine. sunt super fericita si abia astept sa-i aud si eu inimioara. apropo, stie careva din voi sa-mi spuna si mie exact cam in ce stadiu ma aflu? dr. mi-a zis la echo ca am aproape 4 sapt( acum 7 zile), dar ca e devreme sa-mi spuna exact. daca am avut UM pe 29 mar si Cm regulat de 28 zile( eu zic ca l-am conceput pe bebe pe 11-12 apr,ca atunci am prestat noi cel mai mult. pe 25 trebuia sa-mi vina si pe 28 am facut testul care a iesit cu 2 liniute si in zilele 29si 30 celelalte teste tot pozitive.DPN este calc cu calculatorul de aici. voi ce parer aveti?
pupici pe burtici si multe teste cu 2 liniute pentru cele care asteapta!

Mergi la inceput

fetelor, sper ca nu va stresez dar am inteles de aici ca trebuie sa scriem repede primele 10 mesaje si eu vreau sa recuperez ce am pierdut in weekend.
ca simptome, eu am sanii umflati si dor ft ft tare sfarcurile, burtica intarita fat de normal dar in zona ft joasa, obosesc un pic mai repede decat de obicei, nu mai pot manca dulciuri, desi ininte terminam tot ce prindeam, fac pipi des inclusiv noaptea si nu faceam deloc inainte noaptea, beau multa apa, si trec si eu de la nervi la plans in ft putin timp. a, si vomit de la ciorba de burta( care era preferata mea) de-mi ies ochii. in rest sunt bine. pupici!

Mergi la inceput

scuze pentru greselile de scriere!
fetele care mai aveti alti copilasi, imi puteti spune daca se nimereste la voi chestia cu momentul conceptiei si sexul copilului?
adica, se spune ca daca faci prostioare ft aproape de momentul ovulatiei va fi baietel si daca faci cu ceva timp mai inainte va fi o fetita, deoarece spermatozoizii xx traiesc mai mult si ajung sa fecundeze ovulul.eu am incercat sa fac asa incat sa imi cresc sansele de a fi baietel pt ca imi doresc ft mult. in familia mea sunt numai fate( mama mai are 4 surori si toate au facut fete cu exceptia uneia care are pereche). la sotul meu sunt mai multi baieti. credeti ca si asta conteza sau iese intradevar ce vrea Doamne-Doamne?
bineinteles ca-mi doresc sa fie sanatos in primul rand dar inclin spre un baietel. voi ati avut "preferinte"? s-au indeplinit?
e vreo problema ca scriu asa de mult? am o gramada de intrebari si cand incep, nu m-as mai opri. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzzu100

fetele care mai aveti alti copilasi, imi puteti spune daca se nimereste la voi chestia cu momentul conceptiei si sexul copilului?
adica, se spune ca daca faci prostioare ft aproape de momentul ovulatiei va fi baietel si daca faci cu ceva timp mai inainte va fi o fetita, deoarece spermatozoizii xx traiesc mai mult si ajung sa fecundeze ovulul.eu am incercat sa fac asa incat sa imi cresc sansele de a fi baietel pt ca imi doresc ft mult. in familia mea sunt numai fate( mama mai are 4 surori si toate au facut fete cu exceptia uneia care are pereche). la sotul meu sunt mai multi baieti. credeti ca si asta conteza sau iese intradevar ce vrea Doamne-Doamne?
bineinteles ca-mi doresc sa fie sanatos in primul rand dar inclin spre un baietel. voi ati avut "preferinte"? s-au indeplinit?
e vreo problema ca scriu asa de mult? am o gramada de intrebari si cand incep, nu m-as mai opri. pupici!

Daca faci doar "prostioare" nu ies nici baietei nici fetite, categoric
Atat de repede au aparut deja simptomele?

Criss si Alex (11.05.2003)

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzzu100

Buna!
Nu stiu daca asa e cum zici tu in privinta sau ..eu am avut preferinta, adica am vrut sa fie baiat si a fost Ioana , dar o iubim chiar daca nu e baiat, asa veti face fiecare din voi, nu? Acum imi doresc tot baiat (daca am fata)..acum ce va vrea Doamne Doamne, sanatos(a) sa fie.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

subiectul asta cu sexul copilului, e atat de discutat, si fascinant. Adevarul este ca doar ecografia iti spune ce sex are copilul, si chiar si atunci pot fi incurcaturi.

Sigur, toti avem vise...si eu vreau fetita, si ma rog zi si noapte sa fie asa, insa in sufletul meu, ma gandesc sa fie in primul rand sanatos, orice ar fi

Pe net sunt tot felul de site-uri cu preziceri, cu teste, calendare chinezesti, etc, insa sunt doar niste supozitii.

Sanatosi sa fie, si noi la fel.

Va pup!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Oauuuuuu acum am vazut ca s-a deschis prima odisee de 2010!!! Si am lacrimi in ochi de emotii
Mult succes gravidutelor, sa aveti o sarcina usoara si un bebe (sau bebei ) sanatos.
Si eu sper sa fac parte din odiseea voastra, dar mai am de asteptat pana la sfarsitul saptamanii viitoare....pana atunci va urmaresc din umbra

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Si sper ca nu va suparati ca ma bag si eu in seama dar si mie imi place numele de "pufuleti"
Si ar fi bine sa se creeze un user comun ca sa nu cada toata treaba pe capul unei singure fete.....

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta

grafice TB

Mergi la inceput