Gradinita Aviatiei

Gradinita Aviatiei | Autor: panteraroz

Link direct la acest mesaj

Salut!!!

Am un baietel de 2 anisori si anul acesta ne-am hotarat sa mergem la gradi. Imi poate recomanda cineva o gradinita in zona Aviatiei?

multumim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna
In Aviatiei sunt 2 gradi de stat, una cu program pana la 12 pe str Laculet, unde merge baiatul meu mai mare,dar nu primesc copii sub 3 ani, si una langa biserica de la intersectia str Pipera cu str N. Caramfil, de care nu stiu decat ca are program pana la 18 si s-a deschis anul trecut.
Gradi particulara... am vazut Butterfly, de pe str Intrarea Maguricea Noua. Mie mi-a placut,primesc si copii mai mici si educatoarele pareau dragute.
Baietelul tau are varsta apropiata cu baiatul meu cel mic, poate ne cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Buna,

Si fetita mea are 2 ani si as vrea s-o dau in toamna sau la primavara la o gradinita cu program scurt in cartier.

Florentina, mai exista gradinita de pe strada Laculet? Am mai intrebat vecinii si nimeni nu stie de ea. Nici pe site-ul MEC sau pe siteul primariei sector I nu mai este trecuta.

Gradinita de langa biserica nu este gradinita speciala pentru hipoacuzici? primesc si copii care nu sunt hipoacuzici?

Dintre gradinitele private, am auzit lucruri frunoase despre Butterfly si Gradinta Mea dar nu am vazut niic una din ele.

O alta optiune este gradinta SOS pe Calea Floreasca Baiatul meu cel mare fost la gradinta SOS (in 2003-2006) si am fost foarte mmultumita.

Multumesc ,
Iulia

Citat:
citat din mesajul lui Florentina Roman

Buna
In Aviatiei sunt 2 gradi de stat, una cu program pana la 12 pe str Laculet, unde merge baiatul meu mai mare,dar nu primesc copii sub 3 ani, si una langa biserica de la intersectia str Pipera cu str N. Caramfil, de care nu stiu decat ca are program pana la 18 si s-a deschis anul trecut.
Gradi particulara... am vazut Butterfly, de pe str Intrarea Maguricea Noua. Mie mi-a placut,primesc si copii mai mici si educatoarele pareau dragute.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Florentina, mai exista gradinita de pe strada Laculet? Am mai intrebat vecinii si nimeni nu stie de ea. Nici pe site-ul MEC sau pe siteul primariei sector I nu mai este trecuta.

Da, exista, se cheama gradi nr 206"Ursuletii" si are doar 2 grupe: 'mica si mijlocie' si 'grupa mare si pregatitoare'. Nu e pe nici un site ptr ca inainte se numea gradi nr 6, dar de vreo 2-3 ani au lipit-o de gradi 206, care are o locatie pe la gara, una in Baneasa si asta de pe Laculet. Daca vrei sa o vezi, mergi pana aproape de capatul strazii, gradinita e pe partea dreapta, intr-o casa cu etaj si are gard verde.

Gradinita de langa biserica nu este gradinita speciala pentru hipoacuzici? primesc si copii care nu sunt hipoacuzici?

Aceasta s-a infiintat anul trecut in aceeasi cladire cu cea ptr hipoacuzici, dar nu stiu mai nimic despre ea.

Eu am vizitat Butterfly si mi-a placut. Dar nu ma avantajeaza ptr ca au program pana la ora 18, iar eu termin serviciul la 19 si pana ajung sa iau copilul...mai trece ceva timp.
La gradi SOS are copilul o prietena a mea si e multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panteraroz spune:

Salut!

Multumesc multe pentru sugestii si indrumari! Am vorbit la Butterfly si luni ma duc la vizionare cu tot cu bebe, o sa va tin la cuent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Multumesc mult, Florentina.
Iulia

Citat:
----

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacm

Buna,

Si fetita mea are 2 ani si as vrea s-o dau in toamna sau la primavara la o gradinita cu program scurt in cartier.

Dintre gradinitele private, am auzit lucruri frunoase despre Butterfly si Gradinta Mea dar nu am vazut niic una din ele.

O alta optiune este gradinta SOS pe Calea Floreasca Baiatul meu cel mare fost la gradinta SOS (in 2003-2006) si am fost foarte mmultumita.

Multumesc ,
Iulia

Citat:

Buna

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Baietelul meu a fost 2 ani la Gradinita Mea si a fost foarte bine. O recomand cu caldura. Organizeaza si tabere frumoase ''de cercetasi'' cu multe activitati interesante gen orientare in padure, cum se monteaza si demonteaza un cort, calarie, merg la piscina, si multe altele. Copii sunt permanent supravegheati.
Se invata intensiv limba engleza, cei mici pot dormi dupa amiaza.
Sunt multe lucruri frumoase de spus despre aceasta gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Va recomand cu caldura Gradinita Butterfly.

Mergi la inceput