hotel Central din Mamaia
Buna dimineata!
Vreau sa merg vara aceasta la hotelul CENTRAL din Mamaia impreuna cu fetita mea de 8 ani>
Imi poate spune cineva ceva despre acest hotel?
Multumesc anticipat!
Raspunsuri
ana maria spune:
Noi am fost acum 3 ani acolo. Cazarea a fost ok, curat pentru standardele din RO. M-a deranjat ca au decis, fara sa ne intrebe, sa ne dea camera la parter cand au auzit ca venim cu cupilu de 1 ani iar camera avea un miros cam urat iar balconul nu l-am putut folosi fiind la parter. In schimb a fost problema mare cu mancatul la restaurant (aveam bonuri valorice). Servirea mesei de pranz dura si 3 ore din cauza aglomeratiei.
Pe de alta parte mancarea era buna, chiar am inteles ca era recunoscuta bucataria de acolo. Era sfarsit de iulie, plin sezon.
Ar trebui sa te interesezi daca nu s-a schimbat cumva tipul de masa (de exmeplu poate s-a introdus bufetul). In rest cazarea e ok,. daca nu primesti camera la pater.
lumidani spune:
Multumesc mult pt.raspuns , nu stiu ce alegere sa fac intre acest hotel si hotel Tomis tot din Mamaia
O zi frumoasa!
Diablette spune:
incearca si la hotel Modern, e modernizat mai recent si e chiar foarte, foarte OK pt Romania.
Adriana mica spune:
Mai putin mancarea...
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
ad_rianna spune:
Da incearca la HOTEL MODERN mai bine, este chiar langa CENTRAL. Noi am fost anul trecut si am fost multumiti. Are si camera dubla extinsa cu canapeaua extensibila, iar la masa datorita sistemului all inclusive nu astepti deloc. As merge si anul acesta acolo dar nu ne place sa mergem 2 ani in acelasi loc
ank999 spune:
Impresii de vara asta de la Hotel Central are cineva? Plecam si noi in August cu fetita de 2.5 ani si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
Locuri de joaca prin zona?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
madau spune:
Serios v-a placut la Modern????? Noi am fost acolo acum 2 ani, 4 zile am stat si m-am jurat ca nu le mai calc pragul. Mancarea era odioasa, la micul dejun abia daca alegeam ceva de mancat cat sa nu ramanem nemancati... Cat despre curatenie..mai bine ma opresc aici. Poate doar daca s-o mai fi schimbat ceva intre timp... Doamne ajuta, macar de-ar fi asa...
In alta ordine de idei....noi ne-am simtit foarte bine la CONDOR
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
ank999 spune:
Nu a fost nimeni anu' asta la Central?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Mmmaria spune:
Ank, eu am evitat sa iti raspund fiindca noi am fost acum doi ani, in septembrie, aproape de sfarsitul sezonului, asa ca nu mi se parea relevanta experienta mea.
Insa sa stii ca au loc de joaca amenajat pentru copii chiar in fata hotelului (leagan, tobogan, casuta). De fapt acesta a fost motivul pentru care l-am ales atunci.
Nu mi-au dat nici un motiv sa ma plang (dar repet, era la sfarsitul sezonului, deci mai putin aglomerati) insa am avut o vaga impresie ca personalul sufera de putina aroganta...
Au piscina (dar numai pentru adulti, din cate imi amintesc eu) si foarte mult spatiu verde in fata hotelului.
In rest mi s-a parut OK (nu am avut decat micul dejun la ei, in sistem bufet suedez, asa ca despre masa nu pot sa iti povestesc prea multe)
ank999 spune:
Mmmaria multumesc mult. Locul de joaca ma bucura nespus. Am ales un hotel in zona aia pt ca e mai putina aglomeratie.