Mamici &Gravidute Italia (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

sal fetele...astazi am ajuns acasa...suntem bine sanatoase,avem ffff mult laptic,DENISE papa non-stop..doarme non-stop...e ffff cuminte!spre norocul nostru nu avem pbl..acum o tin in brate,doarme..imediat tre sa ma apuc de "treaba"k a facut kk...asa k va las..sper k maine sa am tp mai mult si sa pot intra..pozici avem,tre sa le descarcam!va pupacesc pe toate..va multumesc k mi-ati fost alaturi...voi reveni cu noutati!

ely 39+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

bine ati venit...va pupam dulce dulce...sa de-a domnul sa fie bine si de acum inainte....bine ca doarme noaptea....aici noi am avut o problema pana in jurul la 7 luni dar a meritat...asteptam pozici...cum te gasesti dupa nastere?oricum nu ai pus multe kg...cate ai lasat la spital?ai nascut natural fara epidurala?mai pove cand te lasa pitica,poate asa vine si bionda la o conversatie

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

chiccuza....dar nici nu trebuie sa ascunzi faptul ca esti romanca....oricum pentru italieni nu conteaza ce esti si cum esti....asta depinde de om.....daca muncesti bine...esti cea mai buna...si eu pe strada vorbesc romaneste,sotul ma certa cand vb italiana(putina care o stiu)dar acum lucrurile stau altfel....viatza merge inainte ....uite nici eu nu am servici dar sper sa il duc la nido din sept si sa gasesc ceva macar sa platesc cresa....asa mai ies si eu din rutina,mai schimb aerul,copii tai sunt mari....nu se gaseste nimic de munca?macar vreo 4 ore?poate te-ai plictisit ca nu ai ce face.....nu ai banii tai pe care sa ii cheltui cum doresti...cine stie...noi suntem aici cu tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi
am venit la cafea
Chiccuza-bine ai venit
pina la urma ne-ai gasit cumva
tu dai numai pe la bucatarie si reteta zilei
mai citesc si eu poate ma inspir
sa-ti traiasca copilasii
cind am timp va trec in listuta lasa si data ta de nastere
Ely-ma bucur ca ai intrat
abia asteptam sa o cunoastem si noi
si nu ne uita asteptam sa ne povestesti nasterea,am citit ca a fost travaliu de 4,5 ore dar vrem sa stim tot
Irina-mi dispiace ca e sotul chiar asa
al meu e gelos in norma sa zicem.nu-si face filme inainte
zic de filme ca eu cu prietena mea asa zicem ca nici nu asteapta sa vada uneori ce si cum dar el deruleaza filmul inainte,si-l face singur(acum mai rar ce-i drept)
Roxali-nici tu nu ai retete rosii? eu de cind am fetita o singura data mi-a dat alea de aerosol reteta gratis in rest orice cu pret intreg
Nelia-se vede ca esti mai linistita din mesajele tale
ce sa va mai zic?a vb sotul sa mutam fetita la cresa,no problem o putem muta dar au preturi mult mai mari ca dincolo dar prefer linga casa adica la 2 minute pe jos de unde lucreaza sotul,el de acasa are de facut 7 minute pina la lucru si e mai bine asa aproape ca risparmiem timp si benzina
acum sa vad ce gasesc de lucru...pina acum s-a ivit n 2 locuri dar nu s-a potrivit....
merg la treburi,a dopo
Raluca-nu ai net? sau i trecut si tu pe bricada cealalta?

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Kemsy-cum a fost la acvariu?ai facut pozici?
cind pui sa te vede si noi?
cum te simti?ai inceput sa simti ca si bollicine in burtica?

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza si o va salut deocamdata..
n'am citit nimik din urma..sper sa o fac mai tarziu... acum caut transpoarte de la aeropoarte din Bucuresti spre gara si vreun tren ceva spre Iasi ..mama tb sa plece de fortza majora si nu am gasit bilet si ieftin si rapid spre iasi..ce sa fac..asta e!
poate gasesc ceva si mai tarziu sa intru si eu con calma sa mai vb caci imi lipsiti nespus...
va

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

chiccuza....dar nici nu trebuie sa ascunzi faptul ca esti romanca....oricum pentru italieni nu conteaza ce esti si cum esti....asta depinde de om.....daca muncesti bine...esti cea mai buna...si eu pe strada vorbesc romaneste,sotul ma certa cand vb italiana(putina care o stiu)dar acum lucrurile stau altfel....viatza merge inainte ....uite nici eu nu am servici dar sper sa il duc la nido din sept si sa gasesc ceva macar sa platesc cresa....asa mai ies si eu din rutina,mai schimb aerul,copii tai sunt mari....nu se gaseste nimic de munca?macar vreo 4 ore?poate te-ai plictisit ca nu ai ce face.....nu ai banii tai pe care sa ii cheltui cum doresti...cine stie...noi suntem aici cu tine....

pentru italianul meu conteaza tot.am impresia ca-i e rusine cu mine.
la munca nu pot sa merg pana nu gasesc un loc care sa-i placa lui,ca mai e si gelos nevoie mare

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!

Chiccutza bine ai venit intre noi!

Ely: ce bine ca esti acasa, nu?Ma bucur ca sunteti bine, ca ai mult laptic, nimic nu se compara cu ce simte o mama cand isi alapteaza copilul.Eu si acum ma mai emotionez cateodata.
Asteptam poze!!!

Katia, inca nu am scris nimic despre nastere, poate in una din zilele astea imi vine si mie inspiratia.

Irina ce baiat mare ai..., sa va traiasca!!! Vreau si eu la mare!!!
Poate ca sotul tau nu vrea sa te duci in parcul cu pricina pt ca isi face griji pt voi, nu neaparat din gelozie.

Am fost si la pediatru azi: raportam 5,350kg, dupa cantarul ei (la mine era mai mult, dar cred ca a meu nu e asa precis ca al ei)si 59 cm.Crestem bine...parem o fetita de 3 luni, falcoasa si bulanoasa!

Va pupacesc!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
ely ma bucur ca e cumi ntica denise si ca sunteti bine amandoua asteptam pozici
giorgyiuly sa_ti traiasca grasunica ia foarte bine in greutate
noi am fost azi la eco bebe e bine,e intors cu capul in jos deci aveam dreptate.are 1700kg si 40 de cm,toate bune ne_a aratat si coitele ca sa fie tasu sigur ca e baietel,la fata nu l_am vazut ca statea intors cu spatele.

monica mamica in devenire+31denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 9 sap

Mergi la inceput