Mamici &Gravidute Italia (52)
Raspunsuri - Pagina 13
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chiccutza buna fetelor!ne primiti si pe noi in grupul vostru? MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) |
sigur ca da,cu mare placere..dar ce a durat asa mult pana sa ni te alaturi?
sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi in continuare si fericiti..pupici
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui bionda Salut fetelor! Felicitari Ely ![]() ![]() !http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/ |
bionda ,sunt suparat pe tine....atat de putin intrii..pai daca tot ai intrat trebuia sa scrii mai mult sa ne spui ce mai face albert,cum te mai simti,cum merge cu papele,cu slabitul,asa din putinele poze pe care le-am vazut nu arati deloc rau...esti chiar slabutza,cate kg ai acum?
neliaCris spune:
mama cat am scris....prea mult...va pup pe toate...cine stie cand ma mai prindeti...![]()
Irina20 spune:
Nelia multumesc pt sfaturi,dar sa stii ca unde stau eu este doar un parc unde se aduna mamele cu copiii si nu am de cand sami tin baiatul prin alte parti cand el are nevoie sa stea cu copii mai ales ca inca nu lam dat inca la nido.Cunosc o familie care baiatul lor are aproape 2 ani si la tinut mai mult printre oameni( astat mai mult cu ei si cu familia si cumatrii),iar acum cand il mai aduce in parc si vine vreun copil la el zici cai speriat de bombe.
Cat despre sot atunci cand ma cunoscut eram aranjata,asa ca nam sami pun sacul in cap si sa ma imbrac cum nu miar placea in ruptul capului,mai ales ca sunt o persoana careia ii place sa arate bine permanent.Si daca nui convenea chestia asta nu trebuia sa ma ia de nevasta.
Cand iesim impreuna am grija intotdeauna sa arat bine,iar el in loc sa fie mandru ca are cu ce se mandri el se enerveaza ca de ce a intors ala capul...si tot asa.
Nelia mai pune poze noi sa vedem cum mai e Cris,sa vedem cat a crescut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
chiccutza spune:
multumim de primire
a durat asa de mult sa va gasesc pentru ca eu tot cautam la diaspora dc.ba chiar am deschis si subiect,dar nu era nimeni.una din mamici mi-a dat link-ul de la odisee,ca altfel eram inca in cautarea voastra.
eu stau in alessandria,am o fetita de 7 ani si un baietel de 4.
si mai am una:dupa 9 ani inca nu m-am acomodat in italia![]()
![]()
mai revin cu amanunte.(plec la sedinta cu parintii
)
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
neliaCris spune:
dar tu ii spui si lui chestiile astea....ca sincer daca mi le-ai spune in fiecare zi apai zau ca te-as lasa in pace nu de alta dar m-as si plictisi....stii,uneori dragostea omoara....din dragoste te poti imbolnavi....din dragoste te poti spanzura...doamne ajuta...ce e prea mult strica....spune si tu ca nu te mai duci in parc si gata...ce stie el unde te duci?si cand vine el de la servici,mergeti toti trei in parc si sa ii spui sa te apere...nu...glumeam...macar cand merge si el cu voi ma gandesc ca e mai linistit?!
si in general barbatiilor trebuie sa le spui numai ce vor ei sa auda...si soacrelor...deci cu cat stie mai putine barbatul cu atat sunteti mai fericiti...ca acolo o mica minciuna nu e pusa la socoteala...si daca atunci cand minti e pt un scop ...la mine nu mai e socotita minciuna...decat sa te certi mereu...mai bine omiti sa ii spui ca ai fost in parc...iubi unde ai fost azi...sa vezi iubi ca nu am avut timp nici sa mananc azi,si am tras o fuga pe afara cu fabi sa ia un pic de aer sa doarma bine si am venit fugutza acasa....pai sa nu te creada el?bine....si ar mai fii alta chestie...sa PUI PICIORUL IN PRAG.si sa mai faci si tu ce considerii ca e bine pt tine sifabi ca doar nu ai 5 ani sa nu poti iesi pe afara de frica ca te calca masina...ai nascut un copil,l-ai crescut,i-ai dat educatie pana acum deci inseamna ca sstii tu ceva nu esti degeaba(doamne fer asta o stim toti)si esti vaccinata si in curand o sa ai banii tai...si de ceea ce ii este frica unui om nu o sa scape ...asta e pt sotul tau....si din partea mea te rog nu te mai stresa....indiferenta si iar indiferenta ..atunci cand trebuie
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui chiccutza multumim de primire ![]() a durat asa de mult sa va gasesc pentru ca eu tot cautam la diaspora dc.ba chiar am deschis si subiect,dar nu era nimeni.una din mamici mi-a dat link-ul de la odisee,ca altfel eram inca in cautarea voastra. eu stau in alessandria,am o fetita de 7 ani si un baietel de 4. si mai am una:dupa 9 ani inca nu m-am acomodat in italia mai revin cu amanunte.(plec la sedinta cu parintii )MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/ |
frumosi copii si frumoasa mamica...unde stai in italia...?
pacat ca nu te-ai acomodat...desi ma intreb de ce?copii i-ai nascut aici,limba ma gandesc ca o stii vorbi...poate a iun serviciu care nu iti place si asociezi serviciul si ideeea de ceva obligat cu toata italia...mie imi place fr mult...desi nici eu nu prea ies...mai mult la magazin,in parc zi de zi si pe ploaie,plimbari cu bicicleta ,cu masina,cumparaturi ,mancare ,si fericirea mea non sttop cristian...si imi ajunge,mai multe nu as mai putea face....bine ca suntem toate sanatoase cu copii santosi...viatza e asa cum ti-o faci...mai povesteste-ne un pic despre tine...din poza pari a fii o femeie hotarata!!!!poate esti azi in ziua mai proasta...
dar sunt sigura ca iti place si tie italia...poate tie dor de parinti?14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
monica2008 spune:
buna iubitele
bun venit chiccutza.ai niste copii ff frumosi sa_ti traiasca
irina si sotul meu e gelos dar nici asa cum spui tu degeaba
.al meu ma pune sa ma iombrac mereu frumos si sa fiu mereu aranjata ca sa vada lumea ce nevasta si_a luat
.e gelos doar daca vede ca insista vreo unu mai mult...
ely cf?cum e cu printesa?
monica mamica in devenire
+31
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 9 sap
ely2304 spune:
sal fetele...astazi am ajuns acasa...suntem bine sanatoase,avem ffff mult laptic,DENISE papa non-stop..doarme non-stop...e ffff cuminte!spre norocul nostru nu avem pbl..acum o tin in brate,doarme..imediat tre sa ma apuc de "treaba"k a facut kk...asa k va las..sper k maine sa am tp mai mult si sa pot intra..pozici avem,tre sa le descarcam!va pupacesc pe toate..va multumesc k mi-ati fost alaturi...voi reveni cu noutati!
ely 39+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
chiccutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
frumosi copii si frumoasa mamica...unde stai in italia...? pacat ca nu te-ai acomodat...desi ma intreb de ce?copii i-ai nascut aici,limba ma gandesc ca o stii vorbi...poate a iun serviciu care nu iti place si asociezi serviciul si ideeea de ceva obligat cu toata italia...mie imi place fr mult...desi nici eu nu prea ies...mai mult la magazin,in parc zi de zi si pe ploaie,plimbari cu bicicleta ,cu masina,cumparaturi ,mancare ,si fericirea mea non sttop cristian...si imi ajunge,mai multe nu as mai putea face....bine ca suntem toate sanatoase cu copii santosi...viatza e asa cum ti-o faci...mai povesteste-ne un pic despre tine...din poza pari a fii o femeie hotarata!!!!poate esti azi in ziua mai proasta... dar sunt sigura ca iti place si tie italia...poate tie dor de parinti?14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor |
multam de complimente
treaba e ca nu mai muncesc de 3 ani
.de iesit nu prea iesim(sotzul meu iese mai mult singur
).drept sa spun ma plictisesc rau.stau in alessandria,unde nu prea e nimic de vazut.nu-mi place italia pentru ca nu vreau sa ascund faptul ca sunt romanca,iar sotzul meu uneori o face.il dau eu pe brazda
azi am fost la sedinta cu parintii la federica(clasa a II-a) si m-am intors flescaita tare.copchila mea n-are chef de scoala perioada asta.

de maine reincepem predarea acasa,asa ii vine cheful iar.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/