Mamici si gravidute de Constanta (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara!
Am inceput sa scriu de vre-o 4 ori pana acum... ma gandeam sa scriu ceva luuung ca sa incerc sa va impartasesc si voua ceea ce simt. Desi nu scriu aici citesc mereu si mereu am visat la ziua cand ma voi putea alatura voua, mamici si gravidute de Constanta. Am avut 2 sarcini care m-au adus aici, dar am plecat foarte repede inapoi la aspirante.
De azi nu mai sunt aspiranta, de azi fericirea mea e maxima, ceea ce simt nu se poate exprima in cuvinte.
V-o prezint oficial pe Teodora, darul primit de la Dumnezeu intr-o zi sfanta, pe 23.04.2009.

pentru voi toate care mi-ati fost alaturi mereu!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Buna seara!
Am inceput sa scriu de vre-o 4 ori pana acum... ma gandeam sa scriu ceva luuung ca sa incerc sa va impartasesc si voua ceea ce simt. Desi nu scriu aici citesc mereu si mereu am visat la ziua cand ma voi putea alatura voua, mamici si gravidute de Constanta. Am avut 2 sarcini care m-au adus aici, dar am plecat foarte repede inapoi la aspirante.
De azi nu mai sunt aspiranta, de azi fericirea mea e maxima, ceea ce simt nu se poate exprima in cuvinte.
V-o prezint oficial pe Teodora, darul primit de la Dumnezeu intr-o zi sfanta, pe 23.04.2009.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

desi,nu-ti cunosc povestea,nu ma pot decat sa ma bucur pentru tine...sa-i dea dumnezeu tot binele din lume....sa va bucurati de minunea voastra si sa va aduca numai bucurii!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cris, e minunata! Abia astept sa o vad pe viu

Coca, mult curaj!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:

Buna seara!

Cris, desi aflasem minunata veste inca de aseara (de la Madaluta si in plus, chiar am vorbit si cu Monica azi despre voi) si toata ziua mi-am tot zis sa te sun, sa te sun... si apoi m-am razgandit... ca nu vroiam sa te deranjez...., mi-au dat lacrimile citind mesajul tau si admirand-o pe Teodora!!!!!!!!
Sa va traiasca, sa va iubeasca, sa fiti toti sanatosi, s-o cresteti mare (sa va faca si nepotei) si sa va aduca numai bucurii!
Ma bucur nespus de mult pentru tine!!!!!!!!!!!!!!!!
Si eu abia astept s-o vad pe viu! De fapt, sa te vad pe tine cu puiuta in brate, MAMICO!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Cu o mica intarziere in scris..... desi ati fost toata ziua in gandurile mele, va urez si eu, cu drag:

La multi ani cu sanatate si realizari pe toate planurile,

Alexandru, pui de Mamacita!!!

cumatra Monica!!!!

Mamacita... am tot incercat sa te sun azi... Nr cu 0341 al meu este! Imi pare rau ca n-am reusit sa te felicit personal pentru aniversarea lui Alexut....

Monica... abia la ora asta... manufacturam desertul... cu iepurele lui cu tot!

Andre, foarte frumos i-ai scris Monicai! N-as fi putut exprima mai bine aceleasi idei! Bravo! artista!

Adina, noi am simtit bine cutremurul..... si am si sarit de ne-am luat fiecare plodu' in brate!
Apoi am aflat de la TVR1 ca a fost doar de 5,3 grade pe scara seismologica Richter, in Vrancea; iar in Buc. s-a simtit de 4 gr... si ca nu este cazul sa ne asteptam la replici semnificative......
Asa ca ne-am calmat rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:

Buna seara!

Felicitari, mamico!
Sa-ti traiasca minunea e fetita, sa fiti sanatoase amandoua! Va doresc tot binele dn lume!
V-am trecut si in listuta!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Crisis felicitari, asa ce m-a emotionat mesajul tau!!!Sa va traiasca , sa fie sanatoasa si s ava bucurati de ea.

Noi cam rarut ca am facut bagaje ca sa ajungem acasa inapoi.
Cu diaree 2 zile inainte de plecare, fara medicul ei in oras, plimbata la 2 doctori care m-au scos din toate cele cu atatea presupuneri, Andreea enervata de toti medici care au tratat-o ca pe o papusa nici macar cu 2 cuvinte imbunata, plecam azi de dimineata la Constanta ...ploaie, innourat, intra unul in mine intr-o curba.Copil speriat plus una bucata mama, stat cu politistii procese verbale..etc.Ajung acasa in sfarsit si cutremur......Si sotul nu mai da vesti de ceva zile......

M-as baga in apa rece sa imi revin dar....

Ma bucur ca se intampla si minuni de care tare ma bucur cum e la CRISIS.
Seara buna

Mergi la inceput

Offtopic, dar poate intereseaza pe cineva........

Scara Richter
De la Wikipedia, enciclopedia libera

Scara Richter este facuta pentru a masura puterea unui cutremur. Este o scara logaritmica, pentru ca magnitudinea, dupa Richter, corespunde logaritmului masurarii amplitudinii undelor de volum (de tip P si S), la 100 km de epicentru si este este gradata de la 1 la 9. De obicei intensitatea cutremurelor nu se exprima īn numere intregi, ci in numere fractionare.

* Magnitudine 1 : Īn mod normal nu este simtit.
* Magnitudine 2 : Īn mod normal nu este simtit.
* Magnitudine 3 : Este simtit adeseori, dar nu provoaca daune materiale.
* Magnitudine 4 : Este simtit adeseori, dar nu provoaca daune materiale.
* Magnitudine 5 : Cutremur moderat. Este simtit bine. Mici daune la cladirile din apropierea epicentrului.
* Magnitudine 6 : Cutremur puternic. Cladirile care nu sunt rezistente se distrug pe o raza de cātiva kilometri de la epicentru.
* Magnitudine 7 : Cutremur major. Cauzeaza multe daune importante pe cāteva sute de kilometri de la epicentru.
* Magnitudine 8 : Cutremur gigant. Exista multe daune materiale, numeroase decese si multi raniti pe sute de kilometri.
* Magnitudine 9 : Super-cutremur. Foarte rar. Distruge tot sau aproape tot atāt īn zona epicentrului cāt si īntr-o arie de mii de km² īn jurul acestuia.

Editai sa scot diactiricele, ca nu se mai intelegea nimic....

Mocutza, bine ati venit acasa!
...Cum s-o fi simtit Mada aseara... cand sotul era pe drum catre Buc si a deschis televizorul exact cand era pe post stirea cu camionul care a cazut peste un microbuz (si i-a facut praf pe calatori) pe drumul catre Buc... Zambeste... intotdeauna se poate si mai rau....

Mergi la inceput

Si noi am simtit cutremurul...si parca nu se mai temina...a fost destul de lung. Nu mai vreau!!!!

Andicu, restaurantul este pe strada Unirii, de la spitu haret spre delfinariu pe partea stanga, cam a treia trada. Pe lnga fosta piata Filipescu. Daca vreti sa mergeti seara sa va faceti rezervare din timp!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Offff...Mocutza, ce vesti triste! Imi pare rau ca ati patit asa ceva....cred ca v-ati speriat tare! Sper ca n-ati patit nimic fizic si ati ramas doar cu sperietura si binenteles, masina lovita
Iti doresc numai bine si sa-ti dea sotul vesti repede repede, ca sa-ti treaca ingrijorarea!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput