Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 6

tzitziri spune:
tzitziri spune:
 Laura, offf...imi pare rau ca sunteti bolnavioare dar sunt sigura ca o sa treaca repede. .Si cu sotul tau cred ca a vrut doar sa se mandreasca si el cu fata, adica nu a fost nimic cu rea intentie, chiar daca finalul nu a fost cel asteptat
.Si cu sotul tau cred ca a vrut doar sa se mandreasca si el cu fata, adica nu a fost nimic cu rea intentie, chiar daca finalul nu a fost cel asteptat
Lumi, saru'mana de pepsi .M-am autorservit
.M-am autorservit
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

andy_galro spune:
andy_galro spune:
 oana cum sunteti? cum mai papa David?
babytza felicitari pentru dintisor de
 de  Andrei Petru(18.08.2008)
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children.  How much patience you have, for instance.  Franklin P. Jones

tzitziri spune:
tzitziri spune:
 andy_galro, sa zicem ca papa...cam 80 de ml de legume.Azi nu a mai papat fructe ca a facut urat ieri de la o para asa ca am sarit peste.
La noi galbenusul nu e chiar un succes, dar oricum nu dau vina pe galbenus ci pe lipsa lui de chef de ieri....ca la 1/4 de galbenus nici nu avea ce sa simta.
Voi cu ce va mai delectati? Mai esti stresata cu greutatea?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

angelynna82 spune:
angelynna82 spune:
 Buna dimineata 
AM admirat poze cu bobocei, nu nominalizez de frica sa nu uit pe cineva
Felicic  pur si simplu ma zapaceste, numai in fund sau in picioare
 pur si simplu ma zapaceste, numai in fund sau in picioare ...mai are putin si incepe alergatura prin casa
...mai are putin si incepe alergatura prin casa
La maini sta sa ii tai unghiile in schimb la picioare e cam greu (se gadila) dar cu chiu si vai tot le tai, mai ales ca se zgarie foarte mult
Babytza felicitari pentru dintoc
Piloca ma bucur ca ai venit acasa, refacere rapida 
Andreea Ada bine ai revenit
Ramo  sper sa inceapa sa pape...deja cumpar degeaba fructe sau borcanele
 sper sa inceapa sa pape...deja cumpar degeaba fructe sau borcanele  , ii poti incepe si a doua masa, dar mai bine intreaba pediatrul
, ii poti incepe si a doua masa, dar mai bine intreaba pediatrul
CosmyB si Pilica felicitari pentru tata
Oana ai nostri bebelusi s-au vb pe la spatele nostru , ma bucur ca a inceput David sa pape
, ma bucur ca a inceput David sa pape
Cd voi ce mai faceti? 
Lidia nu stiu poe cine sa iti recomand, stii faza cu pomul laudat... dar daca ai nevoie cunosc pe cineva la Victor Babes pediatru 
De burta si kg zic ..... (intelegeti voi) acum am o burta .... 

sarbatoritelor noastre si bobcimii
 sarbatoritelor noastre si bobcimii
Anamona ufff ce greu o fi pt tine, sper sa se obisnuiasca Thea cu tine la serviciu 
Lumi sper sa fie bine hunii tai pretiosi  am mai si comorile
am mai si comorile
Babymom, Amik, Andy_galro, Muhh, Boo, Alexasimami ce mai faceti? 
Anca incearca si iaurtul de la Nestle mi se pare mai bun decat cel de la Humana  am mami si Carla
am mami si Carla
Ada uneori asa este cand ai copilasi mici, incearca sa iti revii
Mimihoo in aceaiasi faza sunt si eu (incerc sa il conving pe tati) sa mai stau acasa, macar sa fie mai maricica... 
Andy.p multa sanatate Alexiei  

Nikolici ne luam de mana cu dintocii 
Preety speram sa treceti de vaccin cu bine 
Acum despre noi: zilele acestea am fost stresata rau cu faptul ca era suspecta de dispalzie de sold, mai mult rau mi-a facut un dr de la Grigore Alexandrescu decat sa ma ajute, asa ca azi dimineata ne-am prezentat la alt dr si uite ca suntem foarte bine
 , mai mewrgem la un control cand face 9 luni
, mai mewrgem la un control cand face 9 luni fericita de
 fericita de  Crina Alexandra
 Crina Alexandra 
Crinul Meu
Eco
Crina

angelynna82 spune:
angelynna82 spune:
 Imi spuneti si mie parola de pe webshots? nu merge nici una stiuta de mine
 fericita de
 Crina Alexandra 
Crinul Meu
Eco
Crina

babytza spune:
babytza spune:
 Angelyna ma bucur ca sunteti bine si a fost doar o alarma falsa cu soldul.  pup Crinuta mica
 pup Crinuta mica 

Am vrut sa iti trimit acum parola, dar ....nu o mai stiu 
 Printesa mea iubita Valentina
Printesa mea iubita Valentina                          Soricelul meu iubit David
Soricelul meu iubit David

baby_boy spune:
baby_boy spune:
 Salut Bobocime
La multe lunite: Mark de Xor , Mihail de dididi , ALEX de Boo , Eva de Monica C , Alissa de vdrag, Sorina de Preety , Oandu de Ada
Mark de Xor , Mihail de dididi , ALEX de Boo , Eva de Monica C , Alissa de vdrag, Sorina de Preety , Oandu de Ada
  La multi ani Irina
La multi ani Irina Sa ai azi o  zi minunata
 Sa ai azi o  zi minunata 
Pretty multumim de cofee ..dar azi nu am baut..ma doare capul de cateva zile.. Bafta azi la vaccin ..sa scapati repede.
..dar azi nu am baut..ma doare capul de cateva zile.. Bafta azi la vaccin ..sa scapati repede.
Ada imi pare rau ca vacanta nu a fost asa cum v-ati dorit ..noi cu rosu in gat am stat acasa.
..noi cu rosu in gat am stat acasa.
CosmyB Felicitari pentru TATA
AndyP sanatate mult pentru puiuta ta ..e nasol cu antibioticele astea..noi dupa ce l-am terminat ..Radu papa mai putin..am inteles ca ar ataca flora stomacelului..si se pare ca asa este..uof
Lumi multu pentru  ..mamaaa ce as bea unul
..mamaaa ce as bea unul
Soricelul are un dintisor...soricelul are un dintisor  ..asa mami..verifica acolo sa nu dispara
..asa mami..verifica acolo sa nu dispara
Cristina , mamica  de   Raducu (7.10.2008)
 Raducu (7.10.2008)

Mimihoo spune:
Mimihoo spune:
 angelynna, cred ca merita sa ne bucuram de puiutii nostri, mai ales ca nimeni nu-i ca mama. Imi pare rau ca unele fete au trebuit sa se intoarca la servici, cred ca le este tare greu. 
Ce bine ca floricica ta (La multe lunite  pt. onomastica)nu are displazie. unii doctori sunt niste ....

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

angelynna82 spune:
angelynna82 spune:
 Mimihoo multumim pt urare, ma bucur de fiecare secunda cu ea probabil si de asta ma simt asa obosita am mami si Sofia
am mami si Sofia
Avem si noi poze noi AICI fericita de
 Crina Alexandra 
Crinul Meu
Eco
Crina

luminita2008 spune:
luminita2008 spune:
 Laura, imi pare rau, va tin pumnii sa va faceti repde bine!! Lasa mami, nu fii suparata, mai bine gandeste-te cum sa scapati de bronsita cat ai repede! mamica si pitica.
 mamica si pitica.
Ange, iti trimit eu acum parola pe PM, ma bucur mult ca nu aveti displazie de sold, uff! doctorii din ziua de azi.... iti vine sa 
Oana, Baby_boy

Babytza, nu de maraiala imi e mie, asta trece, o suport, n-am ce face... problema mea e ca nu mananca

... si azi dimineata au papat doar 160gr de fructe Edi si 130gr Robi... f putin, fata de cat papa de obicei. Au mancat mai mult lingurita decat papica.... bine totusi ca au papat ceva.... mi-e teama de masa de pranz...
... si azi dimineata au papat doar 160gr de fructe Edi si 130gr Robi... f putin, fata de cat papa de obicei. Au mancat mai mult lingurita decat papica.... bine totusi ca au papat ceva.... mi-e teama de masa de pranz...
Asadar, n-am iesit din Clubul Mofturosilor, dar am intrat in cel al bebelusilor care spun "TATA"!!
 Se intampla de fix o ora... dimineata cand era tati acasa nu spuneau...
 Se intampla de fix o ora... dimineata cand era tati acasa nu spuneau...
Sunt topita, spun mai clar decat "MAMA" - dar "MAMA" au spus prima oara, ok? 
Edi amesteca TATA cu DADA , dar Robi spune f clar TATA.... sper sa pot sa-l inregistrez sau sa-l filmez... e un scump!
, dar Robi spune f clar TATA.... sper sa pot sa-l inregistrez sau sa-l filmez... e un scump!
Luminita   de
 de  Eduard Mihai si
Eduard Mihai si  Robert Gabriel - 26.09.2008
 Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI   
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi   Creste bobocelul Robi