Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...eu sunt ff suparata,am fost la dr de dimineata ptr ca Alexia se haraie ingrozitor,de la 4 la 5 a tusit si nu a putut dormi..verdict:bronsita..i-a schimbat antibioticul cu unul mai puternic,imi vine nush ce sa facsunt ff suparat pe soatza in special ca el avrut neaparat de PAste sa mergem la ai lui la munte stiind ca ALexia e bolnava..acolo o gramada de rude,toate au tinut-o in brate,scos afara ,plimbat sa o vada toata lumea...chiar daca eu am insistat sa nu o duca asa mult pe afaravorbeam singura,,si acum uite

LA Multi Ani Iepurila!!

LA multi Ani si sarbatoritilor de azi!

MA duc sa incerc sa o culc..sper sa reusesc.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
La multe lunitze sarbatoritilor de azi:
Sorina de Preety
Eva de MonycaC
Alissa de vdrag
Radu de Ada
ALEX de Boo
Mark de Xor
Mihail de dididi

La multi ani Iepurila!!!! Sa fii fericita si sa te bucuri de comoara din viatza ta!

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sorina de Preety
Eva de MonycaC
Alissa de vdrag
Radu de Ada
Alex de Boo
Mark de Xor
Mihail de dididi

Iepurila si un buchet mare de

Andy, imi pare rau de micuta Alexia, lasa ca trec toate. Multi

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lauraam fetita bolnavioara...sper sa se faca bine cat mai repede
anamona sper sa treaca cu bine ziua de azi....in timp se va obisnui Thea cu persoana care va sta cu ea
piolica ma bucur ca ai revenit cu vesti despre voi

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza.

Lidia, prietena mea cea mai buna o are ca pediatra pe Dra Dragomir si este super extra multumita de ea. Tipa era gravida in 9 luni, statea sa nasca si s-a dus sa ii vada fata care facuse varicela. DEci eu cred ca e ok. Si eu vorbisem sa merg tot la ea cu Andrei dar... sigur voi merge acum. Bafta multa.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Multumim de urari !!!! tuturor sarbatoritilor !!

Iepurila

mamidestefan si eu am facut comanda la Babypoint si a venit in 3 saptamani. Cum nu au dat semn, am dat eu un mail si mi-au raspuns in 5 minute, mi-au zis ca a venit comanda si ca m-au sunat cu o seara inainte (ce-i drept, aveam un apel pierdut dar cum nu stiam nr nu am avut chef sa sun). Eu am fost si am luat pachetul de la ei, nu am mai asteptat sa-l trimita ei prin posta. Daca vrei iti dau nr de telefon al dnei de aici din Bucuresti sa o suni direct.

anamona imi pare rau ca esti trista si te inteleg perfect, cred ca e groaznic de greu sa o lasi pe Thea, mai ales ca nu e obisnuita cu persoanele cu care trebuie sa stea. Sper sa treceti cu bine peste asta.

Babytza felicitari pentru dintzoc !!!!!!!!! Dar il mai primesti pe Alex sa il invete David sa manance, chiar daca el s-a prins cum e faza cu dintii, daaaa???

Andy uuuffff saracuta de ea. sper sa treaca repede bronsita asta si sa nu o chinuie mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andy.p iti inteleg durerea si ingrijorarea mamico.
Eu sufar ca o vad pe Kiki meu suferind cu dintisorii, dapa-i tu cu raceala si antibiotic.

anamona sper ca prima zi de munca sa fie cat mai usoara psihic.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Multam de cafeluta Preety

anamona sper ca totul e ok si esti inca la servici

Feli esti tare mamico cu sunatul Eu daca plec o ora doua la cumparaturi sun de 4 ori minim....a mancat ? a dormit ? e cuminte ? a facut kk ? mai poate mami ? E tare bine ca ai gasit doamna perfecta pt puiul tau si totul merge bine acasa in lipsa ta Toata stima duamna

Andy imi pare rau ca sunteti bolnavioare sper sa treceti repede peste asta Multa sanatate !!!!

Lumi sper sa le treaca hunilor maraiala sa va iasa dintisorii mai repede si sa fiti iarasi veseli

Ada imi pare tare rau ca nu a iesit asa cum ti-ai dorit E greu cu doi piticoti mici la un drum lung ....o imbratisare sa iti treaca supararea si un de bun venit acasa

Cuscra ce minunantie ai !!!!! Cum se uita ea dupa soricel Si ce palariuta de domnisorica avem

La noi se pare ca unul din motivele trezirii pe timp de noapte era dintisorul. Azi noapte nu a mai vrut papa , a dormit snur pana la 7, a baut laptic si a mai bagat somnic pana la 9
Ma duc sa ii curat dintzocul , ca tocmai a papat niste fructe Hi hi hi...o sa va zapacesc cateva zile cu dintele nostru, nu mai pot de fericire ca a avem si noi unul

Anca si noi suntem fan iaurtel Humana, dar acum pe bune , e chiar bun rau la gust

Preety tinem pumnii la vaccin Fara lacrimi , fara reactii adverse !!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Boo pai normal ca tot ti-l fur o tura, ca de la voi ne-am inspirat ieri de ne-a iesit si noua !!!!!

Moni buna dimineata burtico !!!!!

Ps: nu v-am spus ca dimineata direct i-am bagat un deget in gura sa verific daca mai e acolo iesit

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Andy, imi pare rau ca-i bolnava pitica. nu mai fi suparata pe sotz, asta e... n-ai ce sa mai faci acum. Sanatate, sa-si revina repede!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput