Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 20
preety spune:
| Citat: |
| Musettepink Fiind spray e f usor de administrat,cate un puf de 3 ori pe zi. Tantum verde spary 0.15% ![]() de Luca |
Multumim.

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina GabrielaTicker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
andy.p spune:
Buna dimineata..am avut o noapte linistita,dar acum iar ne chinuie tusea
Musette tantum e ptr orice fel de tuse??
Preety
si sper sa treaca repede.
Baby boy si noi tot pe amoxicilina,da nu vad nici o imbunatatire,se haraie la fel
Anamona ma bucur ca totul s-a desfasurat bine si ptr tine si ptr micutza..iar mamica ei esti tu indiferent cine sta cu ea
Ada multumesc,si ma bucur ca sunteti mai linistiti..cred ca tre sa fie tare greu cu doi copii asa mici
Laureta voi ce tratament ati luat atunci??
Khristin
si pozele sunt superbe,copiii
Moni,Feli
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
preety spune:
Baby_boy, Andy.p sanatate multa... si noi facuram febra da cred ca de la vaccin... urmaresc oricum si azi 
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica eva socrii mei locuiesc in Bretania (a se intelege ploua mai tot timpul ![]() Da, intr-adevar, sotul meu seamana mult cu mama lui. Mi-e insa teama ca Elsa mosteneste urechile lui papy, ca si Tom, verisorul ei. Are niste urechiuse de elefantel. (Noi ii mai spunem Elsei hobbit sau Elf din cind in cind...) l.e. Laura, felicitari pt MA-MA!!!! Mamica fericita de bebelina Elsa |
Soacra-mea la batranete si-a facut piscina, la 50 de ani, pe principiul daca din 90 de zile de vara ploua 50, tot m-am scos 40 de zile cu baia in piscina. Ei pleaca in septembrie la mare, cand e mai calm si nu se bulucesc cu toata lumea si vara stau la piscina. Ca majoritatea francezilor de altfel, nu e o treaba speciala, la ei e ceva comun. O investitie bine amortizata. Si acum toti nepotii, sunt multi copilasi in familion, se scalda acolo. Si fi-miu va fi "botezat" in vara. Oricum, banuiesc ca stii, in Fr esti obligat sa iti faci piscia acoperita, e aberant dar aia e. Daca se impiedica unul si cade in cap in piscina ta esti bun de plata. Cica s-a intamplat, e celebru cazul, ca aia care a alunecat pe o coaja de banana la MacDonald's si acum s-a imbogatit
Noi ii spunem lui Noah din camnd in cand, dupa baie cand are gluguta aceea pe cap, lutin des bois, e tot un fel de goblin, uite ce mutrita de spiridus are aici: aici
pup
le: Khristin, da, analiza f atent ouale colorate, pt el era o noutate si le tinea in mana ca pe ceva pretios. E mortal la varsta asta, micul explorator.
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
andy_galro spune:
Neatza! La multi ani tuturor care se numesc Gheorghe, George, Georgeta, Georgiana si alte derivate care nu imi vin in minte acum!!!
nikolici/denisa aveti copii superbi si le sta tare bine impreuna
babytza sa vezi ce o sa ma bucur eu cand apare dintzisorul ca noi avem deja 8 luni si inca nimic
anamona ma bucur ca fost ok totul cu Thea...si va si mai bine in continuare
delphinas/eva sper ca au fost ultimele voastre mesaje pe acel subiect....va asteptam doar cu vesti bune de acum incolo
am uitat sa va spun ca am vb( de fapt prin mesaje) cu andreea_and si este bine si Mina la fel doar ca nu are timp sa scrie dar a promis ca dupa sarbatori va intra si va incerca sa recupereze.Andreea multi
.
andreuta ce mai faceti?mi-e dor de voi!!!!
feli. preety, baby_boy, musette, ada, 300
moni un
mare pentru burtica ta![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
bitza2008 spune:
Neata!!!
pt toti si
pt Lumi si Preety
La multi ani boboceilor de 23 si celor ce poarta numele Sf Gheorghe!
Azi incep la noi zilele orasului...deci pana duminica iar petrecem 

E SAPTAMANA LUMINATA...Eva, Delphinas PACE VOUA!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
andy_galro spune:
laura multa sanatate Alexiei
bitza tot intr-o peterecere o tineti
...foarte bine
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
anca81 spune:
Buna dimineata, aveti o
mare de la mine.
Ufff, la noi ploua, azi stam in casa. Dar uitati-va aici sa vedeti ce-am facut ieri 
Eva, ma bucur ca sunteti bine, m-am delectat cu mutrisoarele lui Noah
. Ma bucur ca esti OK cu coloana, m-am gandit la tine zilele acestea 
Nerantula, bestial Gruia, moama ce m-am distrat cand am vazut cum ataca ceapa aceea 
Nikolici, frumos cadoul din partea lui Edwin, felicitari cavalerului. O obisnuieste de mica cu cadouri, foarte frumos ![]()
Anamona, chiar am asteptat postul tau sa vad cum a fost ieri, wow, ce mult ma bucur ca a fost cumintica Thea si s-a obisnuit cat de cat cu bunicile. Trebuie sa mai lucram si noi la acomodare, eu lucrez de acasa dar intelegerea a fost sa mai dau si pe la birou macar o data pe saptamana, ceea ce nu s-a intamplat din motive de crize/urlete din partea Carlei. Vedem cum facem...
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
babytza spune:
Neata
Eva vad ca in cotinuare cauti carcota si scandal. Pana nu iese mereu cate un scandal din cauza ta nu te lasi...esti fenomenala. Ai intrat dupa atata timp si chiar ma bucuram ieri ca ai scris si tu normal , fara nicio urma de scandal...apoi ai inceput iar. De ce nu te potolesti ? Chiar iti place atmosfera asta ? Chiar nu ai somn daca nu isti polemici ? Ai raspuns deja la acuzatie, asa cum ai stiut , acum de ce nu incetezi ? Cat mai trebuie lungit subiectul asta ????? Eu cred ca e cazul sa pui punct si sa iti vezi mai departe de viata ta si de copil si sa povestesti despre ei nu despre altii si sa renunti la conflicte , ca nu isi au rostul aici.
Delphinas noi te asteptam cu mare drag aici sa ne mai spui despre tine si mai ales sa ne dai vestea cea mare !!!!! 

Roxana ziceai ca a slabit Mikul...imi pare rau , sper sa isi revina cat mai repede. Si noi am slabit , dar vad ca acum incepe sa puna la loc. Incet , dar sigur. Am facut si o analiza la urina , sa fim siguri ca nu este o infectie urinara.baieteii mai slabesc si papa prost daca au aceasta infectie. Daca vrei detalii iti spun cum am facut noi si unde am fost. Nici nu a fost necesar sa mergem cu bebe , doar pampers-ul cel mai recent cu pipilic si avut rez in 5 minute. 
Preety imi pare rau ca avut o noapte grea , cu reactii nasoale. Pup printesica sa isi revina azi si sa scapati de efectele vaccinului 

La multi ani tuturor celor cu nume sfant !!!!!!! O zi frumoasa si plina de cadouri !!!! 
Si eu le serbez azi pe mami si pe Valentina, sunt Georgiana si Georgia 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
musettepink spune:
Preety cu placere!
Andy cred ca e pt orice fel de tuse,habar nu am,nu mai gasesc prospectul sa citesc ce scrie dar poti intreba la farmacie sau sa cauti prospectul pe google.
Andy galro

de
Luca