Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
baby_boy spune:
Neata.
Delphinas bine ca ai clarificat treaba.Sa stii ca te asteptam la noi mereu...sa ne dai vestea cea buna cu II si sa ne mai spui despre tine.
La Multi Ani tuturor Georgetelor, Georgianelor, tuturor cu numele de Gheorghe si George!!!
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
monica_dicut spune:
Mda... buna dimineata.
Din punctul meu de vedere niciuna dintre voi nu puteti dovedi 100% ca s-a spus sau nu s-a spus deci atata timp cat nu avem dovezi haideti totusi sa nu incriminam si sa aruncam cu noroi in cineva.
O zi buna sa aveti...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
preety spune:
Andy.p felicitari ptr MA-MA 
Piolica recuperare rapida si sanatate multa
... frumoase poze!
Noi am avut ieri o zi f mataita de la vaccin, incheiata cu febra si vomitaturi
; plus un somn agitat in care s-a trezit de vreo 6 ori... sper azi sa fim mai ok...
Voiam sa intreb ptr tuse cu rosu in gat ce se poate lua, ca asta mica cam tuseste de la tipaturile pe care le trage acu ca si-a descoperit vocea
???
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
musettepink spune:
Anamona ma bucur ca totul a decurs bine cu plecatul la serviciu.Bafta in continuare!
gaia vazut pozeeeeeeeee,ce copii frumosi,ce peisaj frumos si ce papanasi buniiiiiiiiiii,yam.
Laura imi pare rau ca Alexia e bolnava,multa sanatate si felicitari pt ma-ma
.
Laureta poate totusi o sar bubele pe Bianca!
Kristin ce iepuroi frumosi ai tu!
Noi de o saptamana spunem asa da-da-da-dta-ta ta-ta
....deci daca ma iau dupa ce se zice ,mai vine un baietel nu?![]()

de
Luca
baby_boy spune:
La multe lunite
Vlad Constantin de Codruta27
Pretty voi ce ati luat pt. rosu in gat?? Noi Amoxicilina..insa nu avem tuse...deocamdata
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Voiam sa intreb ptr tuse cu rosu in gat ce se poate lua, ca asta mica cam tuseste de la tipaturile pe care le trage acu ca si-a descoperit vocea ![]() Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) Mamica de Sorina GabrielaTicker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! Bazar pentru Sonia si Andrei! |
Noi luam Tantum Verde spray

de
Luca
EvaF spune:
le: MESAJ PT DELPHINAS IN URMA UNUI MAIL DE 1 KILOMETRU, sa nu se interpreteze ca cine stie cui ma adresez.
In urma mailului tau , o precizare pt tine, draguta: eu nu scriu pe private nimanui de pe forum, de ce sa scriu PM, mail, etc, asa cum faci si nu vrei sa intelegi ca oricate PM sau mailuri inveninate vei scrie nu am ce sa iti raspund pe private. Am ales sa devin membrul unui forum public, scriu pe public si imi asum tot. Ce PM sa iti scriu tie, suntem prietene ? nu am ce sa iti scriu decat public, tu esti un membru public, eu public atat reprezentam una fata de cealalta. Si nu mai tine tu langa ca nu scrii pe public sa nu deranjezi mamicile si subiectul frumos, hm, pai pe mail imi spui « normal ca nu e din cauza ta cartonasul ce l-am avut. si tocmai pt asta iti scriu pe email si nu pe PM. » Ce teama ti-e ca iar iti iei avertisment pt ca esti maestra atacului la persoana, bag seama, ma ataci cam des in ultimul timp. Eu dintotdeauna ce am avut de zis am zis pe forum, pricepi ? Nu o scald ca stai ca e pe PM, si mesajul s-a sters etc, aici, direct. Se poate vedea tot ce emit eu la adresa oricui.
Si, ca sa pricepi ca nu iti voi scrie ever tie PM, nu am de ce, nu as pricepe logica unui mesaj privat catre tine cu care nu am nicio treaba iti spun tot PUBLIC, de la user la user, ca pentru afirmatiile din mailul tau te dau in judecata pt calomnie,refuz sa iti raspund pe mail si imi voi pune avocatul sa iti contacteze avocatul pt :
-« nu te-am inghitit de la bun inceput cu izurile tale de atotstiutoare. »
-« eu sa imi cer scuze de la tine??? vezi ca ti-am zis ceva in gand...ai receptat mesajul meu?? sa ma anunti sa te ajut unde nu intelegi. »
-« esti dusa cu pluta rau de tot. barfitoare esti tu. nu am spui nimanui in stanga si in dreapta. roxana e a 2 persoana care a aflat. si e ultima care a aflat si asta recent. prima a fost o alta mamica. acum toceste-ti creierul lipsa sa vezi cine e. e tot o mamica care nu te inghite si nu te suporta, ca de altfel multe mamici am observat.”
-« ce-i drept ai o ograda tare ordonata. ca doar ti-o amenajezi dupa carti, cum de altfel cresti si copilul si barbatu. » -de unde stii tu ce ograda am, parca nu mai intrai deloc pe forum la noi din cauza mea, acum aflu ca ma citesti pe nerasuflate ?
-« am specificat destul de clar. ca tu esti limitata si nu pricepi asta nu mai tine de mine.”-da sunt foaaaaarte limitata, ai depasit limita mea si consider ca numai in tribunal poti continua aceasta denigrare.
Aasadar, user model care nu vrei sa deranjezi frumusete de subiect si arunci pe mail kilometri de afirmatii calomnioase, acum pricep de ce ti-ai luat avertisment pt ca inteleg ce limbaj ai tu, ce elegant vorbesti.
Ei bine, cred ca ai nevoie sa platesti toata viata ta daune morale pr calomnie ca sa te lecuiesti, avertsmente si oprobriul public nu iti sunt destule.
Si, pt linistea ta, ca vad ca pui intrebari aiurea, am scris acestui administrator :
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=488
Nu este niciun fel de mister. Am urmat un link pe care tot pe forum l-am primit.
Intelegi? Ce mi-a raspuns am postat public, mi-a zis sa dau paste, sa nu scriu cu cuvintele mele, si pt ca iti permiti sa continui cu mailuri aberante, cu mandat din instanta va trebui sa obtii algoritmii de decriptare pt ca tu nu pricepi, ele se sterg de pe public dar raman in server. Trebuie sa obtii algoritmul de decriptare pt ca TU faci afirmatii la adresa mea, nu invers, si TU trebuie sa demonstrezi in instanta ca nu faci afirmatii grsatuite si calomnioase.
Mai clar de atat nu vad cum as putea sa ma exprim. Ai priceput ? Daca ai ceva sa imi mai spui fa-o prin avocat. Noi doua nu am avut si nu vom avea NICIODATA o discutie privata.
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
preety spune:
Eva / Delphinas eu zic sa incetati... nu ajungeti absolut nicaieri cu postarile astea... si nu cred ca e cazul sa va chinuiti sa convingeti pe cineva de pe forum de anume chestie... devine chiar aberant! Oricum fiecare dintre noi si-a format deja o opinie.
Delphinas esti oricand binevenita sa ne spui de tine, la fel si Eva cand nu da in stanga si in dreapta cu "cuvintele" - ne bucuram oricand sa aflam ce mai face Luca...
Musettepink cum administrati Tantum Verde???
Baby_boy noi n-am luat nimic inca. Dr a zis ieri ca are amigdalele formate si e putin rosiatica, dar ca deocamdata sa nu-i dau nimic... cu toate astea azi vad ca a inceput sa cam tuseasca...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
musettepink spune:
| citat din mesajul lui preety Musettepink cum administrati Tantum Verde??? ![]() Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) Mamica de Sorina GabrielaTicker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! Bazar pentru Sonia si Andrei! |
Fiind spray e f usor de administrat,cate un puf de 3 ori pe zi.
Tantum verde spary 0.15%

de
Luca
baby_boy spune:
| citat din mesajul lui preety Baby_boy noi n-am luat nimic inca. Dr a zis ieri ca are amigdalele formate si e putin rosiatica, dar ca deocamdata sa nu-i dau nimic... cu toate astea azi vad ca a inceput sa cam tuseasca... ![]() Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) Mamica de Sorina GabrielaTicker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! Bazar pentru Sonia si Andrei! |
offf..noua ne-a dat repede antibiotic..poate si pentru ca a facut febra 3 zile...bine ca gogosharul n-a facut febra.
Noi ne ducem iar azi la doctor..pentru ca ieri nu prea a vrut sa manance

Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)