*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aoleu Eli...unde-mi pleci atatea luni??
Nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec.. Uff

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

hello fetele
wow ce de vesti....
vazut poze frumoase de criss, monicus,alexutza...zane minunate de alra...vazut film cu bb de spiridus mergator bvooo....apreciat mamica muncitoare Iza......incantata peste masura de reusita lui Simona......minunata Eva si dintisorul ei bravoooossss ne plac acest tip de vesti
noi am fost joi la cantar 9.100 g si 70 cm...am vb cu sorela ne trimisese hainute i-am zis mah da lui iza [nepotica] ii veneau bine hainutele...zice da..pai sti la noi avem o buba nu intra pe noi...cum asa..pai zic avem x kg ....whaat??? pe iza are cu 100 mai mult ..eu v-am zis ca e gras
ion celebrul ion cu greu s-a despartit de masinuta lui draga a lasat.o in service o va lua si o va duce la tara..cu noi cu tot deh pana in sept, oct numai auziti de mine...abia astept aer....chiapre, flori......nah ca e si varianta nasoala fara calc, apa curenta...dar nu conteaza la tzarrrrrraaaa
merg sa mai ropotesc prin casa asa sa nu ma pictisesc
va pupacesc si va imbratisez

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cameliam e o scumpa si jumatate Alexandra ta! Doamne ce frumos rade ea cu palariuta in cap si cu zambetul ei frumos de iepuras. Vad ca are deja 2 dintisori crescuti bine! Sunteti niste frumoase amandoua in iarba, printre papadii! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buna fetelor,

M-am harnicit azi si am pus si eu niste poze cu noi aici.
Edit: na' ca mi-a luat ceva pana m-am prins cum se pune un link

Noi am petrecut un Paste linistit, in familie. Am fost la plimbare in parc cu bunicii, am avut si niste musafiri dragi noua, a fost foarte bine.

Simona73... uau! Felicitari si sarcina usoara!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

amalia la tzara la mama soacra ,,,,sa vedem cat suport :)..o zi, 2

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eli da' mai ai vreo alta mama soacra de iti propui sa stai pana la toamna la ea? pronostic: 2 zile , glumesc, sper sa va intelegeti bine...
9 kile???wow!! uriasul Dimitrie!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Hera da, eu sunt din Braila, nascuta si crescuta pana la 19 ani . Si tu esti tot braileanca??? Mai si nu zisesi nica'???

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Amalia, multumesc!

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Cameliam e o scumpa si jumatate Alexandra ta! Doamne ce frumos rade ea cu palariuta in cap si cu zambetul ei frumos de iepuras. Vad ca are deja 2 dintisori crescuti bine! Sunteti niste frumoase amandoua in iarba, printre papadii! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buna fetelor,

M-am harnicit azi si am pus si eu niste poze cu noi aici.
Edit: na' ca mi-a luat ceva pana m-am prins cum se pune un link

Noi am petrecut un Paste linistit, in familie. Am fost la plimbare in parc cu bunicii, am avut si niste musafiri dragi noua, a fost foarte bine.

Simona73... uau! Felicitari si sarcina usoara!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Cameliam am vazut pozele, ce dulce!!si ce zambet cu dinti ca si cum s-ar lauda cu ce are.
Fetelor cu trio chicco , caruciorul sport de la 6 luni se poate folosi? nu stiu oare i se lasa spatarul ca eu din instructiuni n-am inteles mare lucru doar ca e de la 0 la 36 luni.. noi la (tralala)landou am renuntat de mult pt ca ne plimbam cu thomas in brate si impingand carutul..si am folosit scoica , inca o folosim nu doar in masina ci si pe roti..
A, intr-o zi cand inca mai speram sa stea in landou , am iesit la plimbare si ca de obicei la intoarcere thomas era in brate eu impingeam disperata si la carucior si ne-am intalnit cu o tipa care nascuse inaintea mea cu o zi...guess what? landou impins bebe in brate...aceleasi apucaturi ca si Thomas ..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Simona73, felicitari si sarcina usoara curajoaso!
Hera, insanatosire grabnica!
Eli, cum sa pleci atat timp...pai si noi ce facem ?
Camelia, dulce foc printesa ta, cu dintisorii aia mici iti vine s-o papi!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Amalia merci pt idei de medicamente.Imi curge nasul ma simt ca si cum a dat trenul peste mine, si parca ma apuca si cu gatul. O sa beau si eu ceaiuri multe si sa merg la farmacie sa cump ce ai scris tu acolo. Febra nu am si nu tusesc.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Hera nu stiu ii ce stadiu e raceala ta...ce anume ai..daca tusesti, iti curge doar nasul sau te-a luat si gatul..dar iti pot spune ce am folosit eu: paragripe (pastilute homeopate), oscilococcinum, sirop Stodal(homeopat) sau Prospan(dintr-o iedera) pentru tuse, felii de cartofi cruzi stropite cu spirt si puse in jurul gatului (seara la culcare-se doarme asa)-pentru amigdale umflate, ceaiuri multe cu miere si lamaie, paracetamol (l-am luat doar in caz de febra)...alifie chinezeasca pentru dureri de cap..
Nu stiu daca am uitat ceva, dar sigur ma vor completa si fetele.
Muuuulta sanatate!

poze

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Da sunt braileanca tot asa plecata de la 19 ani. Acum mai merg in vizite.

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Hera da, eu sunt din Braila, nascuta si crescuta pana la 19 ani . Si tu esti tot braileanca??? Mai si nu zisesi nica'???

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput