*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Simona73 o sarcina usoara si o bobita mandra care sa creasca frumos la mami in burtica! Sa intrii sa ne mai dai si noua de stire...norocoaso! Si eu as face, dar am un surplus de kg cam mare si stiu ca nu e sanatos, si apoi mai e si problema spatiului locativ, dar curand sper sa se rezolve amandoua.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicute dragi!

Simona felicitari pentru sarcina si muuuulta sanatate! Isa cum este ca nu ne-ai mai spus de mult ceva legat de ea. O pozica?

Puiutul meu mic este pe zi ce trece mai miscaret! Nu indraznesc nici o secunda sa-l las singur undeva neasigurat de teama sa nu-mi cada. La socrii, pentru ca nu aveam unde sa-l pun fara sa pice imediat, am intins pe jos o paturica peste covor si l-am pus acolo cu jucarii si a fost tare bine!
Acasa la mine nu am covoare, am un linoleum care imita parchetul, deci e mai greu de pus direct jos..dar cred ca am sa apelez la o plapuma sau o patura mai groasa si o sa ajung tot la varianta asta in curand, ca nu mai merge.
Momentan "inainteaza" numai cu spatele...parca ar fi racusor ca mine, nu scorpion. Da ca o rama cu spatele si se enerveaza cand ajunge sa se blocheze in ceva cu piciorusele.
Este un fan inrait al picioruselor, de cand a invatat sa si le bage in gurita. Se trage de nadragi, de sosete, le degusta, le suge, le canta...ce mai, dragoste mare.
Se intoarce de pe o parte pe alta, cel mai usor ii este de pe burta pe spate..invers ii este greu si prefera sa strige la noi sa-l rasucim.
De vreo 2 saptamani baleste intens cand ne vede ca mancam, isi mesteca limbuta si e tare atent la ce facem. Abia astept sa ne cheme la vaccin si apoi sa incepem si noi diversificarea.
Pozici noi n-am mai apucat sa pun, dar sper sa am timp saptamana asta..

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Simona ce tare esti!Curajoaso!Sate bucuri de sarcina si sa fie una usoara si un bebe sanatos iti doresc.Sa ai grija de tine. Si eu mai vreau un bebe dar nu stiu cand...Probabil cand va vrea Doamne Doamne.

Fetelor noi am fost plecati de Paste la parintii mei la Braila. Am stat tot timpul in curte si am racit...Offff.Am iesit eu mai dezbracata si aia a fost. Ce sa fac acum ce remedii caci inca alaptez. Acum sper sa nu raceasca si Lorena...

Leeloo tu ziceai parca ca esti din Braila?

Am vazut o gramada de poze cu puiuti frumosi si mamici frumoase.
O sa pun si eu poze dar sa ma adun un pic de pe drumuri.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Simona felicitari! sarcina usoara iti doresc fara greturi si multa putere sa te poti ocupa si de bebe si de burtica!
Hera paracetamol poti lua si ceaiuri cu lamaie..o sa-ti mai scrie fetele ce au luat la raceala, eu am avut 2 sau 3 zile o stare mai aiurea si mi-a trecut cu asa ceva.
Amalia miscaretul mic amator de degetele de la picioare.
al meu mai nou si le suge cu zgomot
Mirtha felcitari pentru dintisori!

O zi frumoasa va doresc!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Simona sa ai o sarcina usoara si bb sa se nasca la termen si sa fie sanatos!

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hera nu stiu ii ce stadiu e raceala ta...ce anume ai..daca tusesti, iti curge doar nasul sau te-a luat si gatul..dar iti pot spune ce am folosit eu: paragripe (pastilute homeopate), oscilococcinum, sirop Stodal(homeopat) sau Prospan(dintr-o iedera) pentru tuse, felii de cartofi cruzi stropite cu spirt si puse in jurul gatului (seara la culcare-se doarme asa)-pentru amigdale umflate, ceaiuri multe cu miere si lamaie, paracetamol (l-am luat doar in caz de febra)...alifie chinezeasca pentru dureri de cap..
Nu stiu daca am uitat ceva, dar sigur ma vor completa si fetele.
Muuuulta sanatate!

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Simona,
felicitariii
Amalia,
si noi tot cu paturica pe jos.asa am facut si la Crinuta.f simplu si comod pt bebe plimbaret.abia astept sa-l vad misunand de-a busilea.deocamdata merge inapoi,se impinge in coate si da-n marsarier
Carmen,
v-am admirat...santeti frumosi tareeece noroc pe voi cu atata verdeata si aer curat.visez si eu...visez ca intr-o zi vom avea propriile plante,gradina si aer curat...
Monicus,
scumpa foc printesa voastraii place sa pozeze vad.mare grija cu tinutul de manute.este f devreme pt mers in picioare
Hera,
sanatate multa.cam aceleasi sfaturi ti-as da si eu.sper sa te faci bine repede
Otilia,
chiar ieri ma gandeam la voicum stati cu dintisorii,au crescut mult?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

hello fetele
wow ce de vesti....
vazut poze frumoase de criss, monicus,alexutza...zane minunate de alra...vazut film cu bb de spiridus mergator bvooo....apreciat mamica muncitoare Iza......incantata peste masura de reusita lui Simona......minunata Eva si dintisorul ei bravoooossss ne plac acest tip de vesti
noi am fost joi la cantar 9.100 g si 70 cm...am vb cu sorela ne trimisese hainute i-am zis mah da lui iza [nepotica] ii veneau bine hainutele...zice da..pai sti la noi avem o buba nu intra pe noi...cum asa..pai zic avem x kg ....whaat??? pe iza are cu 100 mai mult ..eu v-am zis ca e gras
ion celebrul ion cu greu s-a despartit de masinuta lui draga a lasat.o in service o va lua si o va duce la tara..cu noi cu tot deh pana in sept, oct numai auziti de mine...abia astept aer....chiapre, flori......nah ca e si varianta nasoala fara calc, apa curenta...dar nu conteaza la tzarrrrrraaaa
merg sa mai ropotesc prin casa asa sa nu ma pictisesc
va pupacesc si va imbratisez

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna fetelor,

M-am harnicit azi si am pus si eu niste poze cu noi aici.
Edit: na' ca mi-a luat ceva pana m-am prins cum se pune un link

Noi am petrecut un Paste linistit, in familie. Am fost la plimbare in parc cu bunicii, am avut si niste musafiri dragi noua, a fost foarte bine.

Simona73... uau! Felicitari si sarcina usoara!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Sara doarme in patul notru, imbracata ca de iesit afara, dar cu geamul deschis...ieri a dormit asa 2 ore jumatate.
Nu mi-a venit ciclul ca lumea...adica da semne ca vine, cateva picaturi maro, cred ca asa va fi pana se termina folia de pastile.
Am bagat masina sa spele hainute de-ale Sarei si apoi mai am vreo 3 masini cu de-ale noastre.
Diseara avem musafiri, perechea care o vom cununa in octombrie...sa aranjam ce si cum facem

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput