*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Simona73 felicitari si sarcina frumoasa !!!
Hera, sa te faci bine, vazut pozici superbe!
Eli, eu cred ca soferia o ai in sange....deci e important ce simti , pup babacios grasan
Camelia, delicioasa printesa ta!
Babyzapi felicitari pt cadouri

Ne bagam si noi la intalneala dar am pierdut listuta...ma ajutati?

Noi revenim la Bucuresti luni, deci pe 26...stam in centru...pe unde ati vrea intalnirea?

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Hristos a inviat!

In sfarsit apuc sa scriu. Mai am si de citit vreo 10 pagini. Fetelor sper ca ati sarbatorit frumos. Noi am foat la tara langa Buzau. Am pus si poze. A fost f rumos. Tudor a dormit in fiecare zi afara sub un cires inflorit. Cred ca a fost cel mai frumos carusel pt el. Asa gangurea la crengute cand adia vantul... Maria a pictat oua si a facut si vaze din oua, i-au iesit asa.

Mirtha, am o prietena care isi doreste neaparat baiat si ma bucur ca ai scris despre Calmens. Felicitari pt primul dintisor al Evei.

Eli, eu nu mi-am dorit niciodata sa conduc. Mi-am luat carnetul de nevoie ca-mi trebuia la job. Acum dupa 12 ani pot sa-ti spun ca-mi place cu adevarat, cu ntot traficul asta din Bucuresti. Asa ca, nu mai sta pe ganduri.

Mar_ysa am vazut pozele de la mare. N-am stiut pe cine sa admir mai intai, pe bombonica ta, sau pe tine. Esti o mamica tanara si frumoasa. Am vazut ca si voi tot pe langa Buzau ati fost. Unde?

Laura, iti vine super noua tunsoare. Arati f bine.

Amalia, Otilia sper ca ati petrecut si voi bine la tara.

Darling, ati ajuns cu bine? O sa citesc tot din urma, sa vad daca ai scris cumva.

Astazi am avut o revelatie. Imi trebuie un ajutor macar 3 ore/zi. Nu mai stiu cum sa ma impart si inca n-am inceput dive. Tr sa ma apuc de cautat.

Pup toate mamicile si bebeii.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Buna dimineatat mamici !

Da, am tot urmarit mesajele tale cu dieta impusa si cu lactatia. Sincer mi s-a parut draconica dieta. Nu cred ca as fi rezistat. Vb. ceea si eu am fost pe dieta dar asa drastica nu era.
Dar daca ti s-a spus ca asa trebuie...sper sa fie bine si dea randament.

Multe lunite sanatoase lui Andrei si asteptam vesti bune !

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

E chiar f. greu regimul asta fara lactate si derivati (nici margarina nu merge, de ex., ca are zer, asa ca n-am ce sa-mi ung pe paine dimineata), fara oua, grau, peste, soia (care e baza produselor ce substituie lactatele), citrice..... Am inceput in paralel si un tratament homeopat si nu stiu care din ele (dieta sau tratamentul) da roade (probabil amandoua), dar se vad imbunatatiri.
Ieri Andrei a avut scaune galbene si cu bobite in ele, ca in tinerete . N-am mai vazut asa ceva de 2 luni. Toate erau verzi, cu mucus si/sau sange. Si eczema pare ca s-a mai potolit. N-a disparut complet, dar pielea nu mai e asa rosie-vanata. Asa ca merita efortul.

Sper sa pot sa-l duc asa pana la 6 luni, ca nu garantez ca pot merge mai departe (mai ales la ritmul in care slabesc...). Si mi-e ciuda, ca atata ne-am chinuit cu alaptatul...si acum, cand mergea bine....alte probleme....

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Citat:
[Multumesc,Otiliav!Si tu ai 2 !

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Bianca ta si Andreiul meu au aceeasi freza! Sunt niste bucalati frumosi!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
[Andy,
constanteanca?cand veniti acasa,poate facem o intalneala

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Dandusel, sunt consateanca cu Stewie, ca stam amandoua in Montreal. . Cand vin in acasa, vin in Timisoara (acolo am crescut, desi sunt nascuta in Bucuresti). Mi-ar placea o intalnire, dar tare mi-e ca distanta e mare si timpul scurt (ca noi stam cam 3 sapt. de obicei).

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

BraveGirl, Mirtha aveti grija de voi fetelor! Depresie poti face oricand...cu cat cresc, copilasii devin mai solicitanti si intervin alte griji si probleme. Asta nu inseamna ca o si facem.., noi suntem femei puternice si echilibrate, ne straduim sa ne odihnim pe cat posibil, sa luam o gura de aer proaspat cand simtim ca nu se mai poate si sa ne descarcam ofurile aici intre prieteni ca sa ne revenim!
Sunt convinsa ca sunt multe dintre noi care ne simtim depasite de situatie in anumite momente. Eu zic ca e bine ca ne dam seama de asta, ca sa putem lua masuri sa ne revenim.
Va pup dulce si va imbratisez!

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Ami, si sa stii ca a vorbi cu persoane ca tine, respectiv a citi postari ca ale tale sunt chiar ca o gura de aer proaspat. Simti ca recapeti energie. Asa ma simt dupa ce vorbesc cu prietena mea cea mai draga, care e in Romania. Ma simt atat de bine dupa ce vb. cu ea.....vad totul in alte culori.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Andy sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos! Am vazut pozele si e un scump!
Numai copilasi frumosi avem aici la odisee!

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Azi piticul meu are 4 luni!!!! E maaareee!!! . Am pus niste poze mai recente in albumul cu cozonacei:

http://community.webshots.com/album/569588638JLzHwt

In alta ordine, piticul meu a racit! Uf! Nu stiu ce sa zic cu protectia laptelui de mama, ca al meu le-a facut pe toate! Si eczeme si alergie si raceli...

Andy, mami de Andrei

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Multumim de urari! Chiar sunt niste dulci toti! Eu n-am mai citit din urma, ca am pierdut capitole multe, dar ai inceput diversificarea la Luca? Daca da, cum merge?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Andy, f frumos Andrei. Cum se mai simte?

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

oti,oceanborn,alra...mah dreptate aveti voi...mda mi-ati dat de gandit ...iaca na si 13 mil....grele,grele...nu am nici o teama daca ar fi dupa mine maine m-as instala la volanul masinii dar na ma gandesc la bugetul familiei care nu e prea grozav...dantura mea arata ca naiba, ochelarii trebuie sa mi schimb si tot asa....credeti ca lui je nu iar placea la volan, cu ion ztt ca tu perdusi permisul....mai vedem ....va anunt sa stiti daca ma apuc de soflengherie...nu de alta da sa va feriti ...vb tatalui luioceanborn cu copacii
ginye la soacra poama acra...ca mama sta la bloc, iar la bunici nu e cel mai curat loc in care sa evadezi....a si pt sotul tau....auzi ia puneil in brate o zi sa iii dea el cat trebuie sa pape, sa nu il oboseasca decat la masura, s ail faca el sa eructeze...etc, etc. sa vedem la sfarsitul zilei tu cu gura pe el nu facusi bine cutare...iti spun eu ca nu va mai carai
fug fac o fiptura de ied la tava

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Eli, sa-ti spun eu cum a stat treaba cu permisul la mine. N-am vrut sa am permis!!! Mi-era frica, nu-mi placea sa conduc etc. L-am luat din aceleasi motive ca Otilia. Ma apucau nervii sa merg o ora cu atuobuze pe un drum de 5 min. cu masina. Si pana la urma l-am luat. Dar mi-a fost teama sa merg pe autostrada, ca deh!, viteza mare, eu incepatoare (am permis de 1 an jumate). Si stii cand mi-am facut curaj sa merg pe autostrada? Cand am ramas gravida. Dupa cateva drumuri de 2 ore si 4 mijloace de transport schimbate, dupa scuturari, mirosuri si stat in picioare de multe ori (eu fiind gravida), am hotarat ca incerc. Asa ca, cu burta la gura, am luat-o pe autostrada (aveam permis de vreo 8 luni). Si asa bine a fost....ajungeam la dr. in 25 de min., in loc de 2 ore. Acum merg cu piciul peste tot si e asa bine sa fii independenta...

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Am reusit sa pun si eu niste poze.
Unele sunt f mari si pt a fi vazute mai bine si mai clare ar trebui sa dati full screen.

http://good-times.webshots.com/album/568603949KUuKyF?start=12

Si care-mi explica si mie cum se poate pune linkul asta la semnatura.Sa nu-l mai atasez eu de fiecare data.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Ce papusica frumoasa ai tu acolo! Sa va traiasca!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput