*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eu zic sa ai incredere ca Stefanut se va acomoda treptat. Aplica sfaturile fetelor si sunt convinsa ca pina la urma se va linisti. Reprosurile nu fac bine , nu ajuta cu nimic dar probabil vin tot dintr-o suprasolicitare.
Incearca sa-l determini pe sot sa te ajute nu sa te saboteze. Explica-i ca vrei echipa nu observator si cit ar fi de obosit el si el , tu esti inca pe atit. Deci trebuie sa te ajute. Altfel e mult mai greu sa o scoateti la cap. Copilul simte si tensiunile dintre voi. Sanatate !

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Ginye,
nu ne-ai spus de tine,tu te-ai acomodat,ai o stare psihica ok?ceva asemanator mi s-a intamplat mie,cand era Crinuta mica.trebuia sa stam singure peste noapte si asta era cosmarul meu.fata ma simtea si se comporta ca atare...poate si la voi este la fel.sau poate perioasda coincide cu altceva...n-ar trebui sa fie o perioada atat de lunga,atat de agitat doar pt ca ai schimbat locul.mai este si altceva care-l deranjeaza...cu suzi cum mai este?ii lipseste,asa-i?

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Dandusa suzi sigur ii lipseste pt ca are momente cand nu vrea sa dea drumul la tetina biberonului chiar daca nu mai e laptic. Foame nu-i mai este pt ca ar urla ca mai vrea lapte. Cat despre mine, nu ma simt grozav. Imi pare bine ca m-am intors acasa, dar am o stare nasoala rau. Ma cert cu toata lumea, plang din senin,nu-mi convine nimic. Am obs ca e stare generala. Sunt in permanenta cu capsa pusa. Ma nelinisteste f mult faptul ca nu inteleg de ce nu doarme Stef. Nu inteleg de ce nu se acoodeaza. Probabil asta e si motivul proastei mele dispozitii. Si noaptea cand incepe sa urle .... imi vine sa plang pt ca nu se linisteste la mine in brate. Urla...Si colac peste pupaza, al meu scump sot incepe sa ma acuze ca din cauza mea nu doarme copilul. De ce? Ba ca l-am obosit prea tare, ba ca nu i-am dat sa manance suficient, ba ca a dormit prea mult ziua, ba ca nu l-am scos la aer...motive se gasesc.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

oti,oceanborn,alra...mah dreptate aveti voi...mda mi-ati dat de gandit ...iaca na si 13 mil....grele,grele...nu am nici o teama daca ar fi dupa mine maine m-as instala la volanul masinii dar na ma gandesc la bugetul familiei care nu e prea grozav...dantura mea arata ca naiba, ochelarii trebuie sa mi schimb si tot asa....credeti ca lui je nu iar placea la volan, cu ion ztt ca tu perdusi permisul....mai vedem ....va anunt sa stiti daca ma apuc de soflengherie...nu de alta da sa va feriti ...vb tatalui luioceanborn cu copacii
ginye la soacra poama acra...ca mama sta la bloc, iar la bunici nu e cel mai curat loc in care sa evadezi....a si pt sotul tau....auzi ia puneil in brate o zi sa iii dea el cat trebuie sa pape, sa nu il oboseasca decat la masura, s ail faca el sa eructeze...etc, etc. sa vedem la sfarsitul zilei tu cu gura pe el nu facusi bine cutare...iti spun eu ca nu va mai carai
fug fac o fiptura de ied la tava

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mai ..sunt incredibila. Am cautat pe google de m-am rupt. Si nimic , nu apareau oferte de la farmacii on line.

Nici cind mi-a atras atentia Bebecris ca se gaseste la Sensiblu nu am bagat de seama denumirea corecta.

L-am pus pe sotul sa le roage pe farmacite sa-l caute in calculator , sa vada daca il au pe stoc. Anticonceptionalul nici macar nu le aparea in lista daramite pe stoc. Pai era normal daca l-am trimis cu denumirea gresita.

Pt. ovulatie urmaresti semnele tale sau folosesti bete pt. ovulatie ? Daca intentionezi sa folosesti bete recoamnd MyTest. Si creion pt. saliva tot MyTest.

Dupa ce iti vine cm - daca nu ramai gravi pina atunci - poti folosi un program www.calmens.ro. Garantez eficienta , dar iti trebuie macar 3 cm consecutive. Si sexul se poate obtine daca intr-adevar conceptia are loc in perioada indicata de program. El il am pe calculatorul caruia i s-a ars sursa.Nu stiu daca il voi mai recupera. Dar imi comand altul la anul.Am inteles ca noul program este mai performant decit primul.

Merg sa dau supa la copil.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

ntru rapid, ca plecam la masaj. Va multumesc ptganduri, revin cu alt mesaj

MIRTHA, dc vorbesti de CERAZETTE, si nu CEZARETTE, ca ista nu existeaza,am eu prin casa o cutie cu 3 folii. Da un semn si ti le trimit ....je vrea bebe2 cu toata depresia asta. Dar je nu are ovulatie, inca

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eli friptura de ied...suna bine, n-am mancat niciodata! daca e vb de buget atunci macar pe lista cu ochelarii, dantura sa pui si scoala..si cand or fi bani te apuci dar macar sa faca parte din planurile tale..eu cand am facut scoala de soferi aveam salariu 3milioane si scoala costa dublu, bineinteles am platit in vreo 3 rate.. aici scoala de soferi costa vreo 600euro...o caruta de bani.

si eu am trecut printr-o perioada dificila...eram la un pas sa o chem pe mama sau pe soacra aici, simteam ca o sa cedez si fizic si psihic... i-am interzis sotului sa-mi zica "poate ii e foame". era replica lui de cate ori thomas se mieuna...am noroc cu un sot care si-a dat seama cat e de greu sa stai non stop cu un bebe...cu colici, reflux, gingii si multe altele in special figuri

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ramo, din ce spui tu, cred ca aveti dermatita atopica. Noi am avut intre 2 si 3 luni, dar am scapat cu Fucidin H daca erau petele toz, daca erau prea rosii cu Fucicort in cantitate mica de tot, pe zona cu pricina! Nu ajuta deloc cu ce ai dat-o tu...noi am fost la dermatolog la Sanador cu Isa si de la doc. dermatolog am primit medicatia asta, de fapt cremele!Pup!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare mamici! Hristos a Inviat!
Si eu impartasesc un sentiment de usoara "depresie", dar sincer stiti de ce?.....pentru ca vad ce repede trece timpul, ce repede cresc bebelusii nostri, pentru ca nu ma mai satur de mirosul de bebelus, pentru ca n-am fost niciodata mai fericita ca acum, pentru ca hohotul de ras al bebelusului meu imi umple sufletul de bucurie, pentru ca sufletelul acesta depinde in totalitate de mine si e normal sa imi fac griji, pentru ca sunt MAMA...STITI CA NU E USOR, DAR NIMIK NU E MAI FRUMOS, indiferent de cate ori ne trezim noaptea... nu-i asa? Eu cred ca ar trebui sa ne echilibram singure, sa avem grija de noi sa fim sanatoase si frumoase, sa fim puternice sa le putem purta de grija toata viata copiilor nostri dragi.

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Ramo, din ce spui tu, cred ca aveti dermatita atopica. Noi am avut intre 2 si 3 luni, dar am scapat cu Fucidin H daca erau petele toz, daca erau prea rosii cu Fucicort in cantitate mica de tot, pe zona cu pricina! Nu ajuta deloc cu ce ai dat-o tu...noi am fost la dermatolog la Sanador cu Isa si de la doc. dermatolog am primit medicatia asta, de fapt cremele!Pup!

Aoleuuu, poate fi dermatita atopica, chiar daca sunt doar 2-3 pete?Am dat-o acum cu Mustela Stelatopia crema.Sa vad ce se intampla in week end si luni mergem la dermatolog.Ma gandesc ca poate fi de la bavetica...ca are doar sub barbita, adica gusa si la spate...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ramo, crema aia ajuta daca o ungi de 2 ori/zi tot corpul fara sa aveti petele..adica e o crema care sa previna aparitia lor. O data aparute cremele gen Mustela, Avenee si Ducray pentru dermatita nu mai ajuta deloc. Petele nu trec decit cu creme gen Fucidin..ai sa vezi si tu peste 2 zile, daca observi vreo ameliorare de la Mustela e f. bine, dar daca nu, mergi la doctor. Si oricum nu te speria daca se pune un astfel de diagnostic. Noi de la 3 luni nu am mai avut probleme cu Isa, dar si folosim constant creme antidermatita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Criss merci pt sfaturile tale referitoare la raceala mea.
Miky-ea cu raceala ma simt ok. Cred ca trec usor. Dar nu va zic ce am patit azi noapte...offf...m-am deranjat la stomac de am crezut ca mor. Am slabit 1 kil.Totusi voiam eu sa slabesc dar nici chiar asa. Acum s-a reglat treaba acolo in burta mea, dar sunt super slabita, deabia merg prin casa. Si Lorena normal ca vrea atentie din partea mea si eu sunt o leguma. Ce sa mai asta-mi mai lipsea.
Lorena arati super, iar Isa are un zmbetel tare frumos si strengaresc si pare maricica.
Elli ce bebeloi mare ai tu acolo, noi suntem furnicute pe langa el.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Am reusit sa pun si eu niste poze.
Unele sunt f mari si pt a fi vazute mai bine si mai clare ar trebui sa dati full screen.

http://good-times.webshots.com/album/568603949KUuKyF?start=12

Si care-mi explica si mie cum se poate pune linkul asta la semnatura.Sa nu-l mai atasez eu de fiecare data.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput