Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hello! Hello!
Is un car cu nervi
Vecinii de deasupra is surdo-muti, au 2 copii dintre care unu ii cu aparat la ambele urechi si acuma au venit acasa de undeva, au fost pelcati vreo 2 zile si au inceput sa tranteasca usi si sa bocane si sa scape tot felul pe jos, mai, parca-s animale din padure, pe cuvantul meu! Deja de 2 ori mi-au trezit-o pe Diana. Acuma n-am ce sa le spun ca nu-i ora de liniste, da in general si seara dupa 10 fac chestii din astea si tropaie copiii prin casa ca o herghelie de cai de nu ne putem odihni ca ei tare tarziu isi culca copiii. Si nici nu ma pot intelege cu ei sa le spun sa-si stapaneasca un pic plozii! Uf ce nervoasa is!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Manu
Sper sa treaca cat mai repede cele 3 luni de refacere, si ca intre timp sa discutati si sa luati cea mai buna hotarare! Faza cu donatoru bestial nu e rea deloc!
Pana una alta va urez casa de piatra, ca parca zilele astea urma sa va casatoriti,nu? Sper sa nu va razganditi, ca le-oti trece voi pe toate, si rele, si bune!
El e speriat, deja are copii mari si e usor pt el sa zica pas..dar solutii dupa cum zici tu se gasesc, deci.. Numai bine!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

laurairina13 multumesc pentru sfaturiam sa incerc si cu laptic.
menics sa va dea d-zeu cat mai repede un bb sanatos si sa vi din nou la odisee.nu te descuraja!o sa fie bine

delia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

pe mine ma incearca niste greturi si niste stari

eu de cateva zile numai prostii mananca, de cand cu greturile, nu mai mananc sanatos, stiu ca nu-i bine, dar ce sa fac? nu-mi trebuie nimic de mancare, mi greata de orice, nu vreau sa simt sau sa vad nimic....
dimineata o cana cu lapte (nu intotdeauna), la servici un covrig jumate cu sare, seara poate ciugulesc niste kiwi sau portocale...atat.......pai si bebe meu ce papa?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va multumesc pentru incurajari,
laurairina , ar fi trebuit dar am amanat, prea multe probleme, si apoi conteaza ce reactie va avea la varianta oferita de mine, tocmai pt ca lui ii este usor sa spuna pas... eu nu spun, si-l fac singura pana la urma... asta este ... ei sa fiu eu sanatoasa, ca le rezolv pe toate....
va aveti grija mare de voi! mai bag cate un ochi pe aici... si stati linistite ca nu se ia, numai dzeu hotaraste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adriana stai linistita ca bb are ce sa pape, chiar daca tu nu mamanci mare lucru

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

offf kitzy, sper sa fie asa...
dar unde sunt kilele de fructe pe zi? unde-s cei 2 litri de apa pe zi? eu nu beau nici jumate de litru......
is necajita...ii greu, ii foarte greu, dar nu avem ce face, trebuie sa trecem peste....doamne ajuta, sa ma mai lase starile astea ca la servici imi vine sa mor.......

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Manu, eu zic sa va mai interesati. Cati ani are logodnicul tau? Totusi avem in jur atatia parinti de 50+ care au copii sanatosi. De altfel sunt atatea teste care se pot face in timpul sarcinii care iti arata daca bb are probleme sau nu, cel mai clar si sigur fiind amniocenteza. Eu nu as apela la donator cu atata usurinta. Ca sa nu mai spun ca pentru asta ai nevoie cel putin de inseminare sau in vitro. Hai inseminarea treaca mearga daca ai noroc si reusesti dar daca nu FIV-ul e un proces in care tu iti supui corpul unor tratamente foarte traumatizante, iar la final sansele de reusita nu sunt chiar asa de ridicate. Sa nu mai spun ca toata treaba asta e costisitoare si nu e deloc dar deloc usor. Nu vreau sa te dezamagesc sau sa-ti stirbesc determinarea dar ideea cu donatorul trebuie luata in cunostinta de cauza.

Te sarut si-ti doresc mult succes in orice ai intreprinde!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Monis, m-ai blocat. Chiar asta faceam. Citeam mailul de la Steve. Mama ce spirit de observatie ai. Eu nu m-am uitat in musuroiul ala de adrese, mai ales ca le stiu pe multe din clubul de resurse umane.
De unde ti-ai dat seama ca sunt io?

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

boala de hr...

monis 12+

Mergi la inceput