Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)
Raspunsuri - Pagina 12
monis5 spune:
Laura
Bun gasit. Era o figura de stil cu mancatul de pe jos, vrand sa accentueze ca este contraindicat sa te abtii de la orice pofte ai avea in sarcina. Iar cu colega mea care a gustat pamant de la flori, am citit undeva ulterior ca e vorba de un dezechilibru chimic al organismului (cum mananca gainile var de pe pereti - hai ca acuma sunt plastica si eu precum doctorul meu )
Maddy, si eu merg la cineva de la Elias - nu femeie - si ma bate un gand sa-l schimb... nu's ce sa fac inca. Daca citesti discutia despre nasterea la Elias iti vine sa fuuuugi in lume .
Tu de ce te gandesti sa schimbi?
monis 12+
BoboMom spune:
Monis, am inteles ca era o figura de stil, dar totusi un medic ar trebui sa-ti spuna ce trebuie evitat, pt ca orice pofta ai avea, sunt chestii care sunt periculoase in sarcina - in afara de chestiile necomestibile despre care vorbeam - oua crude (maioneza etc.), carne nefacuta bine, lapte nepasteurizat etc. Ma rog, poate si medicul respectiv a spus si chestiile astea si exagerez eu...
Laura 10+ baby
alunelsialbinutza spune:
Mai fetelor, ce e cu schimbatul asta de medici? S-a intamplat ceva anume? Nu neg si eu am schimbat dr la prima sarcina, mergeam la Corina Grigoriu si nu ma intelegeam deloc cu ea, ma duceam bou si ieseam vaca.
Nu este horror la Elias, depinde cu cine nasti. Este oricum mult mai bine decat la Municipal. Stiu ca Parvu de la Elias e super adevarat.
Eu am citit si despre dr meu unele lucruri nasoale, dar depinde de la pacienta la pacienta. Plus ca nu sunt programati, sunt si ei oameni si uneori sunt obositi sau suparati, important e sa simti ca le pasa, ca nu iau pacientele pe banda si se uita la ceas si buzunar cu frecventa ridicata
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
laurairina13 spune:
off...ca veni vorba de chestii interzise...nu dati cu rosii da eu am poftit la salata boeuf (cu maioneza, cu ou crud bineinteles )si am mancat. Ca si asa din restu de bunatati de pe masa nu prea m-am atins ca mi-era greata..
Laura, 10+
poze
alunelsialbinutza spune:
Laura ... si io, ca imi faceau ochii ca la jocuri mecanice la vazul salatei. Iar maioneza ... daca as putea sa o mananc si cu ciorba ar fi minunat
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
BoboMom spune:
Laura, si mie mi-e dor de maioneza Din fericire n-am avut la indemana salata boeuf, ca n-am facut, asa ca n-am mancat. Ma gandeam daca o fi ok sa fac maioneza cu oua pasteurizate...
Laura 10+ baby
alunelsialbinutza spune:
M-a luat o durere de cap... imi vine sa imi iau campii.
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Merge si numai din oua fierte. Pui apa calda sa se mai dilueze ca sa poti freca (sper sa nu mai zica DC-ul sa iau o pauza)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
BoboMom spune:
O sa incerc asa Alina. Of, ar trebui sa nu vorbim de mancare aici, nu? Parca asta era regula. Tocmai voiam sa mai zic ceva, da' ma abtin
Asa m-as duce acasa... Ma simt asa pleostita... Faza e ca sotul meu zugraveste in camera lui bebe, asa ca probabil mi-e mai bine aici, sa nu stau acasa in miros si/sau curent (ca i-am zis sa aeriseasca bine casa). Daca as putea sa aici...
Laura 10+ baby
alunelsialbinutza spune:
Io m-am pus pe icre mai frate ... Eu nu prea sunt prietena cu pestele si produsele de pescarie. M-am apucat insa de facut icre intr-o zi si mi-au iesit foarte light, deci fara miros si de atunci prestez saptamanal
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza