Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)
Raspunsuri - Pagina 11
alunelsialbinutza spune:
Pai da, la prima ti-e cam frica si sa respiri prea adanc, sa nu dauneze. Apoi sa manaci diverse chestii. Ma rog, sunt diverse studii facute si in urma lor au aparut recomandarile de a se feri gravidele de diferite lucruri, insa ... pe vremea lu' mamaie nu se mai stia de toate astea si io-te ca suntem niste urmasi falnici si viteji care ne-am apucatara sa facem si noi copchii.
Nu, fara gluma. Monis are dreptate, insa e foarte greu sa faci o femeie gravida sa inteleaga toate astea, mai ales ca responsabilitatea e simtita si resimtita la cote maxime acum, iar temerea pana la vizualizarea produsului finit ... e imensa. Chiar si cele ce mai au un exemplar acasa (eu ma simt) mai au momente in care zic uraciosul "SI DACA TOTUSI" ... insa este mai anemic, ca deh, ele sunt viteze si experimentate.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
vias spune:
fetelor...la voi cum se prezinta sanii?
ca eu...am ajuns sa port sutienul de alaptat...noroc ca am 2 de la Darius ...am niste tatoane frate...cat China....cat mai cresc?
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
vias spune:
sa va intoarceti cu vesti bune fetelor care azi va vedeti bebelusii Alina si Ramonika
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
Ramonika spune:
multumim de urari si ganduri bune. sper sa fie bine.
tztz stau cuminti la locul lor, nu se observa nici o diferenta... as fi vrut si eu sa mai creasca putin, insa nik...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
alunelsialbinutza spune:
Io ma bucur de "extensiile" mele pana o creste burta si le-o depasi, si bineinteles dupa ce voi naste, ca pe urma iar sunt marimea S
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Iar s-a facut liniste pe aici.
No bine, las' ca apare acush schimbul II, adika Laura
Da ... stai ca mi-am amintit. Krelia, unde esti mama? Esti ok?
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
laurairina13 spune:
Camy, si sanii mei s-au 'modificat' Adica, acu sunt mai plini, sunt mai tari, nu fleoscaiti ca inainte , abia abia imi mai vin sutienele
Laura, 10+
poze
BoboMom spune:
Alina, ai avut dreptate! Am aparut! De fapt am aparut de o ora, dar pana acum am citit.
In legatura cu asigurarea - ideea e ca poate fi prelungita cea veche (si platit doar 35%) daca nu ti-ai luat nici un fel de asigurare intre timp (din noiembrie, cand am pierdut-o). De fapt chiar daca nu am fi luat-o pe-asta 'slaba' prin agentie, se pare ca oricum nu puteam s-o continuam pe cea veche numai pt ca asta 'slaba' era o optiune. Asa ca asta e, pe scurt, n-avem cum s-o luam.
In legatura cu 'mancatul de pe jos' - chiar a zis asta un medic??? Ma rog, presupun ca era o gluma, sau oricum o exagerare. Iar cu tipa care a mancat pamant de flori... Am citit ca nu trebuie mancat pamant si alte chestii necomestibile si mi s-a parut ciudat, adica nu ma gandeam ca sunt persoane care au pofte de-astea! Oricum e clar ca e ceva f periculos.
Manu, bafta multa! Ma bucur ca nu te lasi doborata de cele intamplate si ca esti hotarata sa mergi mai departe!
Bafta fetelor care merg la dr! Asteptam vestile bune!
Eu de ieri sunt cam balonata si ca de obicei, f obosita. Ma gandeam sa nici nu vin azi la serviciu, dar nu prea am de ales.
Laura 10+ baby
maddy2526 spune:
Buna fetele.Eu nu prea v am scris dar v am citit mereu.Bun venit noilor burticute,sarcina usoara si bebei sanatosi. Pe mine m au mai lasat greturile si nici nu mai vomit atat de des in schimb sanii s au marit destul de mult si sunt durerosi la atingere. Voua v a dat doctorul interdictie la baie in cada? Doamne ce dor imi este de o baie calduta in cada cu multa spuma!Fetele din Bucuresti..voi la ce medici/spitale mergeti? Eu merg la Dr Rodica Cristian de la spitalul Elias..dar ma gandesc sa mi schimb doctorul.Va pup pe toate
9+
BoboMom spune:
Maddy, da, e interzis sa facem bai in cada... Eu chiar ieri am vorbit cu asistenta si am intrebat-o daca pot intra in jacuzzi (ca vom avea in camera la Niagara duminica) si mi-a zis ca nu am voie. Banuiam ca e asa, dar am zis sa intreb totusi. Eu chiar si dusurile incerc sa nu le fac foarte fierbinti si nici foarte lungi. Nu-i place lui bebe sa fie inconjurat de caldura mare.
Laura 10+ baby