Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adriana cand eram gravi cu Diana am mancat destul de putine fructe, apa un timp m-am chinuit sa beau zilnic 2 litri, dar eram tot timpul la baie si am renuntat si uite ca am copil sanatos. Nici cu lactatele nu m-am omorat, laptele nu-mi place, mai bagam iaurturi cand ma certa Alin, in rest mancam ce mancam si inainte de sarcina. Normal ca toata lumea zice ca mananci aia si sa bei aia ca sa fii in forma optima si bb sa-si ia tot ce-i trebuie, dar daca tie nu-ti vine sa papi aia si aialalta n-are sens sa te chinui. Mancanci ce si cat iti cade bine si bb o sa fie sanatos.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Manu .
Eu zic sa nu pui paie pe foc cu donatorul. E prematur sa vorbiti despre asta. Sunteti inca sub influenta socului si a durerii.
Daca mama e sanatoasa, iar tatal nu are antecedente in familie ce treaba are varsta lui? Da si el un cromozom doar. Eu zic sa va calmati si sa mai incercati, ca puteti depista destul de devreme daca fatul are probleme si sa luati masuri atunci, daca va fi cazul.
Sunt atatea cazuri de femei tinere care fac supr copii cu barbati mai in varsta ... nu cred sincer ca poate fi o problema.

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Monis, am dat cu PM-ul in tine. Vazusi?

si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana04 spune:

Buna fetelor,

Ma primiti si pe mine in grupul vostru?

DN-04.01.1985
UM-18.03.2009
DPN-22.12.2009

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si eu zic ca nu are rost sa bagam in noi mancare de-aiurea, fara sa ne fie foame. asa mi-a zis si doctorita, ca trebuie sa imi pastrez acelasi "ritm" de mancat ca inainte. si in functie de cum ne cere organismul.

eu parca simt putina greata, insa niciodata indeajuns pentru a varsa. deocamdata e ok, mai beau apa cu lamaie.

la 5 merg la gineco pt. prima oara de cand cu bebele. sper sa fie bine, am emotii.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ramo bafta! Is convinsa ca o sa vii cu vesti bune

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

SI io ma duc azi la dr, la 18:30. De-abea astept sa vad bubulina.

si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, Alina, bafta la consult! Sa veniti cu vesti bune si pozici!
Vis-a -vis de subiectu' mancare..as vrea eu sa mananc cat mai sanatos, dar nu pooot..si de mancat cum mancam inainte..ioca, ca nu mai suport multe mancaruri.. Acu mananc des si putin, da mananc numai covrigi si alte nepermise..ca astea imi priesc!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alina, raspunsei.
Fetelor nu va mai flagelati pentru mancatul asa-numit 'aiurea'. Mie mi-a zis doctorul ca daca imi vine sa mananc de pe jos, s-o fac!
(Am avut o colega de birou la fostul job care a mancat pamant de la o floare, gravida fiind, so....)
Asa e sarcina... cred ca ar trebui s-o luam ca atare.
Ce zic mamicile care sunt la a doua sarcina? prima e crizata rau, asa e?

monis 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...eu maine fac 11 saptamani...si mie inca imi este greata
...inca 2 saptamani si trec de primul trimestru
Doamne Ajuta sa fie bine!...bebe sa creasca sanatos!

Menics ma bucur ca intrii aici, ma bucur foarte mult...ma bucur si pt faptul ca esti ceva mai binisor.. fata
Sper ca un alt bebe sa vina FOARTE REPEDE...de data aceasta sa ramana cu MAMI SI TATI...si cand va fi momentul potrivit..sa ne anunti de

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput