FIV 221

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Maria daca te ajuta cu ceva eu si cand s-au prins si cand nu s-au prins am avut aceeasi simptomatologie. Adica nimic . Asa ca stai tu cumintica si nu iti mai bate capul sa gasesti de bine sau de rau.

Embrionii se implanteaza in endometru la max 48 ore de la transfer .Care endometru in cazul tau a fost mai mult decat perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.m spune:

ellanika, danabebe, catalina multumesc muuult pt. incurajari
am sa incerc sa gandesc cat mai pozitiv....cine stie.. poate pur si simplu nu am simptome, am mai auzit si de sarcini fara simptome..NU?!
Da Dana, am facut 4 gonal/zi, analizele mi-au iesit bine insa la prima incercare de stimulare am mers cu 1 sau 2 gonal/zi (alternativ) si am avut raspuns f. slab folicular (doar 3 foliculi)- de data asta de teama sa nu avem tot un raspuns slab a hotarat mai bine sa incepem cu mai mult si sa scada pe parcurs daca e nevoie...
Tratamentul il primesti pe reteta de la dra. imediat dupa punctie si il incepi de atunci pana la testul bhcg....si mai ai si niste antibiotice in primele 5 zile...
Nu stiu ce sa zic si cu endometrul asta- am mai citit ca nici prea mult nu e bine sa creasca, nu stiu exact de ce...iar eu l-am avut 14mm cu 5 zile inainte de ET ...cine stie cat o mai fii crescut

Cu siguranta am sa incep sa fac cate un test /zi incepand de miercuri...va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Fetelor, stiti cumva daca e ok sa consumam produse din soia in timpul unui protocol fiv? Mai nou am facut o obsesie legata de dieta din timpul stimularii si de dupa ET. Voi face punctie pe 1 iunie si ET pe 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

simona2 - si eu am tot citit weekend-ul asta desprea dieta in timpul FIV
concluziile mele - pentru ovocite bune:
-trebuie sa renunti la cafea, tagari, bauturi carbogazoase, carbohidrtati , zahar (asta ar fi valabil si pt sot)
-se recomanda sa manaci cat mai multe proteine - oua, carne(bine facuta), nu peste, nu multe lactate, cat despre soia - nu prea stiu nimic - are multe proteine bune? (am mancat branza de soia doar o data in viata mea :( )
-se recomanda cat mai multe lichide

"We had done 5 IVF's and were told each time that my eggs were "poor quality" and to consider donor eggs.So, on our 6th IVF, during my 10 days of stims, I consumed lots of hardboiled eggs, hamburger, steak, cashews, and peanutbutter EVERY DAY. I cut out most sugars and carbs during those 10 days - and really limited myself to just the highfat/high protein and ofcourse LOTs of water.
Our 6th IVF worked and we had great quality eggs for the first time. (son is 21 mos.) We went back for child #2 and did another IVF. I did exactly like the previous time, and again had awesome quality eggs and am now 21 weeks."
Maria - mai ai atat de putin pana la rezultatul final - sunt convinsa ca totul va fi bine ! oricum tinem pumnii stransi - am pus si pisoiul sa-i tina pt tine :)

Maine fac diphereline-ul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

Continuam AICI

Mergi la inceput