FIV 221
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
2bobocei ti-a zis sa faci Pregnyl? Dupa dozarea de Estradiol pare sa fie folicul cu ovocit, nu chist, dar tot punctia e sfanta. Nu ai facut deloc inhibare, nu-i asa?
Maria08 tot dr. Dracea ti-a recomandat HSG-ul nu-i asa? Si mie la fel, zice ca vrea sa mai facem o IA, 2, daca trompita mea e tot libera. Eu insa am deja oroare de inseminari, mi se par "apa de ploaie", insa nu stiu ce voi face pina la urma...nu m-am hoatarat. Mergem de manuta la HSG luna viitoare, da??
Catalina draga, nu te fortam sa vii si tu, dar poate te razgandesti!
Kora multa bafta la FIV-ul ce se apropie, sa fie cel cu ochisori!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nusy spune:
Iana: ma bucur atunci,daca zici ca e dragut la Elias...eu inca n-am ajuns pe acolo,nu stiu cum arata nici macar pe afara...
Maria: cu naveta (Tl-Buc) ma descurc bine,deocamdata(deh,sunt obisnuita chiar cu drumuri mai dese,la 2-3 zile)...o sa vad cand mai creste burtica,caci va deveni cam inconfortabil,banuiesc...de nascut,voi naste prin cezariana...deja mi-e o friiicaa...dar,cu ajutorul lui DD speram sa fie bine.
Kora: intr-adevar,a mai ramas putin....multa bafat si tie,la acest FIV,sa fie cel norocos!!!
Ioana,draga mea, tu si finuta ta sunteti doua fete extraordinare,foarte sufletiste...asa ca va multumesc anticipat si abia astept sa ne (re)vedem!!!
Asa....si acum niste vesti de la ecografia de azi....bebica a ramas ( definitiv
), este foarte bine, mai mare cu 2 saptamani( are conform masuratorilor dimensiuni de 33 sapt.....se grabeste
).Are greutatea intre 1840-2279 gr(dupa 2 metode de masurare). Urmatoarea intalnire cu dr. peste 3 saptamani,la Elias,pentru eco si analizele de sapt.35(de sange si culturi de col).Cu ocazia asta,vad si eu spitalul...Cam atat...
Va pe toate si multa,multa bafta tuturor!!!!
Nusy 31+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 8 saptamani!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
2bobocei multa bafta duminica la punctie!
Nusy tauras drag, se apropie ziua ta parca???!!!Ca stiu ca tu esti prima sarbatorita in mai. Si eu abia astept sa ne revedem!
Ma bucur ca ai primit vesti bune de la eco si ca a ramas fetita!
alsima spune:
Buna dimineatza!
Am inceput si eu FIV la Szeget, cu Zadorici ...
Azi sunt ziua 5 si ma pregatesc sa merg la echo...
Va scriu deseara cand ma intorc...
Daca este vreun moderator aici, nu ma trece si pe mine pe listutza aspirantelor????Va roooooog...
Pupici tuturor!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
2bobocei, alsima va tin pumnii! Sa fie cu noroc!
nusy eu te urmez pe 7! sper sa te urmez si din alte puncte de vedere!
Laura
nusy spune:
Mami_vreau: sa dea Dumnezeu asa sa fie!!!
Nusy 31+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 8 saptamani!!!!
maria.m spune:
salutare tuturor fetelor am si eu o intrebare:sunt in ziua 5 de la ET si nu am absolut nici un simptom ...e de bine sau nu prea?!!
..
nu mai am rabdare pana la rezultat- cu siguranta sunt cele mai lungi 14 zile din viata mea...
La mine, de data asta, lucrurile au stat in felul urmator:
- z21 - diphereline
- stimulare 13 zile cu gonal -4/zi
- pregnyl - 2 fiole
- la punctie - 14 ovocite
- s-au fertilizat 7 embrioni (se pare ca nu au fost maturate suficient deoarece initial 7 au fost cu ICSI si 7 normal (sperma in parametrii buni). Din cele cu ICSI au rezultat 2 embrioni, insa la celelate a tb sa le faca ISCI a 2-a zi si s-au mai format 5 embrioni...)
- am transferat 3 embrioni- (8,6,4 cel- toate A)
ET a avut loc pe 26.04.09, si de atunci iau utrogestan 9/zi, cycloprogynova 3/zi, aspenter 1/zi, acid fol, vit. E, si vit.C.
Am stat 3 zile mai mult in pat (si parca atunci simteam usor discomfort jos), insa de 2 zile nu mai simt absolut nimic- nu am abdomenul umflat, nici tare, sanii sunt normali...ce ma fac ...oare inseamna ca nu s-au lipit!?!
Endometru nu stiu cum era in ziua ET-ului insa in ultima zi de gonal (cu 5 zile inainte) era de 14 mm...ce inseamna asta?
Va pup pe si va tin pumnii...sper din tot sufletul sa ne mutam toate cat mai curand la odisee
ellanik spune:
Maria.m nu te mai stresa cu ganduri inutile.Simptome eu cred ca este prematur sa simti.Nu cred ca sunt cea mai in masura sa dau sfaturi insa citind postul tau mi-am adus aminte de mine dupa ET.Dupa ET am avut dureri usoare in zona abdomenului , ca la CM.Nu stiu ce sa iti spun pentru ca la mine a fost un rezultat negativ (eu am tras o raceala crunta exact dupa ET) si ...Parerea mea este sa faci tot posibilul sa nu te mai stresezi.Mananca fructe, legume, bea multe lichide (verifica daca le si elimini )acorda-ti momente de rasfat , incearca sa nu faci efort fizic, petrece mult timp cu sotul tau si incearca sa te gandesti cat mai putin(stiu ca este imposibil) si sa stai relaxata.Si nu uita sa te rogi pentru ca singurul care face minuni este Dumnezeu! Doamne ajuta-ne pe toti!
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
Dana_bebe spune:
Maria - te rog mult si frumos sa stai linistita - este prea devreme pentru semne de sarcina.
Dupa 4-5 zile embrionii se implanteaza in endometru si incep schimbarile hormonale pana atunci ai 0 semne.
Endometrul tau de 14mm este ideal pentru impalantare(in carti ideal este 10 deci e mai mult decat bine la tine).
atat gonal ti-a facut? ce hormoni nu au iesit bine de ai avut doza asa de mare?
Embrionii cum bine stii i-ai avut perfecti - nu trebuie decat sa mai astepti putintel...
utrogestan-ul, cycloprogynova-ul, aspenter-ul ti le-a recomandat
d-na dr.?
Ai primit link-ul care l-am trimis pe mess?(sub 35 de ani rata de succes e 47% )
Sper sa fie totul bine si sa ne dai vestea cat mai repede!
La americani - se reconada test de sarcina dupa minim 10 zile de la ET asa ca marti - miercuri ... poti face... mai ai putin.
Mai am 2 zile pana la Diphereline!