Abdomen extra-plat

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Mindy, super, hai ca ai inceput bine, felicitari. da-i cu morcovii si cu sotronul pe gresie inainte. nu publicam kilele inca, e secret de stat. eu o sa raportez cati centimetri am dat jos, tu poti sa ne zici cate kilisoare ai topit, nu cate ai. sa facem galerie aici, nu de alta. uite io abia ce terminai treij'de minute de sarit cu ccc coarda!! de fapt, e o funie, ca n-am ajuns sa cumpar coarda. :-)) dar nu am mai avut rabdare sa aman ca elevul lenes, pai stai ca de luni, ca acum n-am caiet de nush care, ba de poimarti ca mi s-a terminat mina la pix. nu, dom'le, acu cat arde pasiunea in mine. bine macar ca am gasit funie, uite ce buna e la casa omului. :-))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mindy
ah, unde e vremea aia cand mancam un lighean de cartofi pai la ora 12 noaptea si tot aveam un stomac lipit de spate??!! ale tineretii valuri...

de fapt, ale tineretii...frigidere! io creca baga astia ceva in materialu de fabricatie, o chimicala cu ceva hormoni de adictie sa te tot duci si sa-i deschizi usa, pe bune. unde-s frigiderele de altadata? alea fram, ca niste valize sau vapoare, de ocupau juma de cladire, ca le-ai fi aruncat pe fereastra, daramite sa le mai si cotrobai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Conchita, pai 30j sarituri cu funia e super. Bravo!
Mi-am trecut coarda pe lista se shoping, sper sa gasesc la ualmart sau la target.
In curand vom raporta si noi kile/centimetri topiti.

Vai frijiderele alea.. le tin minte, ce manere aveau, ca iti trebuia o forta de Arnold sa le poti deschide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Io azi fac o oala imensa de supa de varza. Nu aia de dieta, una normala cu de toate.
Azi am topait pe gresie cu fii-mea, am tot sarit dintr-un careu intr'altul pe muzica si ne-am luat cate un morcov in mana pe post de microfon. Si am tot muscat din el. In felul asta o fac si pe ea sa manance legume.
Am transpirat o tura buna.

Conchita, imi iau coarda, pe bune. De data asta nu ma las.
Io cantar am dar l-am ascuns, tre sa il scot la iveala. O sa ma cantaresc saptamanal.
Raport de kile nu pot sa dau aici ca mi-e rusine. Eventual dupa ce ajung la niste kile decente si mai am fo 4 de dat jos.

De cafea ce ziceti?
Io am impresia ca si cafeaua imi face pofta de mancare, dar nu ma pot lasa de ea.

Veeste buna , Mindy , cafeaua nu face pofta de mancare , ba mai mult , daca bei inainte de antrenament ajuta foarte mult . Pe langa asta , cica ar scadea si riscul de Parkinson si Alzheimer

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Pai e super atunci.
Ca eu beau doua cafele pe zi. Imi place la nebunie cafeaua. Ma tine in viata.

Mi-am luat sutien pt sport din'ala ca pot sa sar cat veau ca sanii raman la loc. Si un tricou special de sport cu ceva sintetic in el genul de care zicea cineva cateva pagini in urma.
Imi iau in serios treaba.

Fetelor, va place sa va vedeti in oglinda in cabinele de proba? Mie nu.
Mi se pare mie sau in cabinele de proba de la magazine areti cu cateva kile mai grasa decat in oglinda de acasa? Mereu ma enervez cand imi cumpar haine si tre' sa le probez.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pe langa ca in cabinele de proba esti mai grasa parca esti si putin verde :) au niste becuri/neoane!

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Mindy, lasa oglinda, focuseaza-te pe frumusetea interioara deocamdata! :-))

raportez o ora si-un sfert de dat ture prin sat, deal-vale, cu fie-mea in carut, in seara asta. ma mai duc sa incerc nitel dvd-ul cu pilates, poate de data asta se leaga o dragoste nebuna intre mine si tanti aia care arata de-mi vine s-o hranesc cu forta pufuleti si hot dogi.

azi imi facea cu ochiul o eliptica on sale, da' am zis ca oricum platesc taxe locale sa intretina astia parcurile si trotuarele, am pe unde sa ma eliptizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

deus draga, sa nu ma uiti si pe mine cu un raspuns...hai ca sunt tot clujeanca de-a ta....
ce exercitii se fac pt sale si lateralele trunchiului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Vai, vai, subiect initiat de mine si voi toate faceti mai mult decat mine

Nu raportez nimic pozitiv: sport n-am voie, sensibil n-am mancat (adica nu mai mult ca de obicei...). Hm, nasol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

conchita daca ma gandesc bine acum 10 ani avem -11 kg. Acum uitanda-ma la poze imi dau seama ca eram monstruos de slaba
cert e ca cele 11 kile nu s-au pus deloc pe fatza sau pe maini ca sa zic asa. in plus sunt clar genul care pune cu nesimtire daca nu supravegheaza clar farfuria de mancare. Cu Scarsdale am slabit din cauza grupului. Era asa o atmosfera de slabit incurajatoare

Azi mi-am luat si eu un baton ca sa inlocuiesc masa de la 6. Am inlocuit-o de mi-e greatza acum si sunt extrem de curioasa daca rezist pana la 11 fara sa mananc. O sa incerc cu fibrobar ca Q-form e cumplit

Mergi la inceput