Abdomen extra-plat

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

OK, am citit tot ce era pe aici si sa va mai zic cate ceva...

Mi-ati cerut mai multe dintre voi exercitiile pe email, dar ca sa vi le dau, va rog sa-mi dati PM cu adresa de email. Alta varianta nu stiu. exista?

Cineva zicea ca arat super. Nuuuuuuuuu!!! nici vorba, arat normal si banal, cu o conformatie buna, insa. Am facut mult sport in adolescenta, insa pe fostii muschi (muuult prea mari la brate si la picioare) s-a depus o minunatie de celulita, mai ales pe picioare.

Abdomenul este cat de cat OK, nu grozav, ca de aia si vreau sa fac ceva pt el. Ghinion insa ca nu mai am voie sport, ce ma oftic, exact cand ma mobilizasem. S-ar putea sa mai pot face macar eliptica peste vreo saptamana, ceea ce ar topi stratul general de grasime, asa ca si aia ar ajuta. Intreb joi dr daca am voie.

Deus, eu aud ce zici tu acolo cu nutritia, da' ma fac ca nu aud. Stiu ca nu este realist pt mine sa fac asta. Eu sunt ardeleanca, mie-mi place painea, imi plac cartofii etc. Daca ma limitez asa, scap in balarii si nu mai mai adun. Ceea ce fac acum este sa nu mai mananc dulciuri aproape deloc (poate in w/e ceva putin, facut in casa), nu mananc paine/orez/cartof/paste seara, iar in rest o cantitate limitata.

Adevarul este ca am ajuns la o greutate/forma confortabila pt mine. e f usor de mentinut, mi-e bine asa si mi-e lene sa fac mai mult. Sportul pe care l-am facut mai mult sau mai putin constant era mai mult pt sanatate, decat pt silueta.

Insa, cand vine vorba de mare/soare/bikini...ei, atunci e diferit! Eu ma pot uita in oglinda, barbatul ma adora, dar self confidence cand vine vorba de expus in bikini e low de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

da o cautare pe google sa vezi ca nu esti singura cu celulita
Daca mananci cu masura atunci este super bine nu ai de ce sa te stresezi...perfecte sunt doar pustoicele de pana in 20 de ani, restul femeilor toate, dar toate au anumite chestii. Acuma ca le acceptam, iubim, ascundem, operam, este alta poveste...Daca te simti bine, sotul te iubeste, esti acolo unde trebuie .
Vorbeste lupul moralist care nu s-ar duce la plaja decat cu forta! Cu tot sportul si abdomenul plat ma vad si eu mai grasa decat sunt, imi vad pielea prea alba, imi vad ridurile de parca sunt canioane...Nu sunt un mare fun al meu(:
Dar lucrez la bibilica si am zile mai bune in care ma vad ok si sunt multumita.

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

hahaha, da, la bililica trebuie sa lucrez si eu. Mult...

insa dincolo de asta, probabil ca as fi mai estetica mai slaba... da'i asa de greeeuuuuuu.

Da' lasa ca ma tonific eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

dixit ..stim ca bibilica e problema dar sa o ignoram

ce batoane folositi? mi-e asa greu sa nu mai mananc dupa 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

marina - fibrobar r se cheama ale mele, cred ca sunt si in farmacii. eu am mai incercat si altele dar nici unul nu mi-a priit. asta mi se pare bun la gust dar e cam tare, te chinui sa il mananci, gafai dupa ce termini si nu-ti mai trebe nik

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

si dupa ora 6 daca va vine sa linsati frigiderul papati supica ca si frantuzoaicele ( de legume) cata vreti , va umfla dar este slab calorica, sau un pepene galben sau un iaurt slab mare:)

Grea si cura asta...viata asta ...pentru femei:)

www.de-azi.ro
poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Marina, nu prea mi-e clar de ce vrei tu langa mine, probabil sa te simti bine in comparatie?? :-)) sa te primesc, sa nu te primesc...auzi, ai cincizecisiceva de kilisoare!! si-atunci ce cauti la topicul asta?? :-)))

Deus, dar daca pastele sunt facute din multigrain si alte minuni, tot nu-s bune? intreb, pentru ca nu vreau sa gatesc separat, iar soniei ii dau paste (nu din faina alba, never)...hai, fie-ti mila, zi ca pot sa fac exceptie. :-)) ca ma gandesc, adica cerealele de dimineata tot un fel de materie prima pentru paste sunt, nu?. :-))

nu v-am uitat, nu am dezertat, ma tin de treaba. am prestat gradiniarit la greu in uichend, atat de greu incat cred ca ar fi fost drept sa fi pierdut cel putin 10 kilograme. dar, viata e cruda si nedreapta, deci tot la greutatea aia sunt. am mancat so-so, adica am ciugulit fructe si morcovi, dar tot o singura masa pe zi am avut: doua portii de ciorba.

Mindy, hai sa sarim coarda, vrei? io nici cantar nu mai am, o sa ma masor cu centimetrul si o sa dau raportul o data pe saptamana. ca zilnic e deprimant. :-))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Marina, nu prea mi-e clar de ce vrei tu langa mine, probabil sa te simti bine in comparatie?? :-)) sa te primesc, sa nu te primesc...auzi, ai cincizecisiceva de kilisoare!! si-atunci ce cauti la topicul asta?? :-)))

Deus, dar daca pastele sunt facute din multigrain si alte minuni, tot nu-s bune? intreb, pentru ca nu vreau sa gatesc separat, iar soniei ii dau paste (nu din faina alba, never)...hai, fie-ti mila, zi ca pot sa fac exceptie. :-)) ca ma gandesc, adica cerealele de dimineata tot un fel de materie prima pentru paste sunt, nu?. :-))

nu v-am uitat, nu am dezertat, ma tin de treaba. am prestat gradiniarit la greu in uichend, atat de greu incat cred ca ar fi fost drept sa fi pierdut cel putin 10 kilograme. dar, viata e cruda si nedreapta, deci tot la greutatea aia sunt. am mancat so-so, adica am ciugulit fructe si morcovi, dar tot o singura masa pe zi am avut: doua portii de ciorba.

Mindy, hai sa sarim coarda, vrei? io nici cantar nu mai am, o sa ma masor cu centimetrul si o sa dau raportul o data pe saptamana. ca zilnic e deprimant. :-))

nimic

poti sa foloseti paste din faina integrala/nu alba sau daca faci nu-i moarte de om , doar tu sa papi in farfurie de copil nu in farfurie de adult:)
munca in gradina si ciorba sunt foarte bune:)
hai ca nu-i chiar asa de greu! si sa faci sa ai supa tot timpul la dispozitie pt momentele in care iti vine sa termini frigiderul:)

www.de-azi.ro
poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Io azi fac o oala imensa de supa de varza. Nu aia de dieta, una normala cu de toate.
Azi am topait pe gresie cu fii-mea, am tot sarit dintr-un careu intr'altul pe muzica si ne-am luat cate un morcov in mana pe post de microfon. Si am tot muscat din el. In felul asta o fac si pe ea sa manance legume.
Am transpirat o tura buna.

Conchita, imi iau coarda, pe bune. De data asta nu ma las.
Io cantar am dar l-am ascuns, tre sa il scot la iveala. O sa ma cantaresc saptamanal.
Raport de kile nu pot sa dau aici ca mi-e rusine. Eventual dupa ce ajung la niste kile decente si mai am fo 4 de dat jos.

De cafea ce ziceti?
Io am impresia ca si cafeaua imi face pofta de mancare, dar nu ma pot lasa de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Grea si cura asta...viata asta ...pentru femei:)

www.de-azi.ro
poze familia mea

pe cuvant ca asa e! prea grea pt un simplu (si gras)om ca mine

ah, unde e vremea aia cand mancam un lighean de cartofi pai la ora 12 noaptea si tot aveam un stomac lipit de spate??!! ale tineretii valuri...

Mergi la inceput