orientare in Bucuresti
Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, cu ce autobuz/troleu pot ajunge din Gara de Nord la Spitalul ORL din Panduri.
Multumiri anticipate
Raspunsuri
maraki spune:
Era troleibuzul 93 si nu mai tin minte ce autobuz, parca 122....nu mai stiu exact. Oricum poti sa intrebi lumea din statia de la Gara de Nord si sigur vei afla imediat cum ajungi la spital.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ioanaradu spune:
troleul 96 pana la spitalul universitar si de acolo autobuzul 226.
cel mai sigur iti cauti traseul www.ratb.ro/index.php?page=harta" target="_blank">pe harta pmb. bagi punctul de plecare si punctul de sosire si vezi care ar fi traseul cel mai bun.
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
maraki spune:
>Ocoleste mult cum spune Oana, 93 mergea drept inainte, erau vreo 3 statii parca....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
kikineata spune:
Sincer, te-as sfatui sa iei un taxi gen Cris, Cobalcescu, Meridian, proof, mai sunt multe... sau alte de-astea cu pana in 1,6 ron/km. Te ajunge undeva intre 8-10 ron. cred ca e acceptabil mai ales dc vii dupa un drum lung cu trenul.
maraki spune:
Hai ca abea acum " vin de acasa " In mintea mea era spitalul militar Mai bine intrebi in statie la gara ce trebuie sa iei Poti lua metroul pana la Eroilor dar trebuie schimbat tronsonul si de la Eroilor il iei pe 368 care e rapid, cobori la Academia Militara si mai mergi putin pana la spital.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
natynic spune:
Nu, Maraki, nu mai e "putin" pana la spital! E o bucata de drum...Cleopatra, eu stau in zona...Fie taxi pt comoditate fie, cum ti s-a spus, troleibuzul 96 pana la Spitalul Universitar si apoi 226 pana vizavi de Panduri
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cleopatra09 spune:
Natynic, la solutia propusa de tine ma gandeam si eu. Zona Pandurilor imi e cunoscuta cat de cat- am sat in perioada studentiei in caminul din Panduri - acum cativa ani buni. Dar acest spital chiar nu stiu unde e. E inspre 13 Septembrie? Cate statii mai sunt de mers cu 226? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai putea raspunde.
ioanaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleopatra09 Natynic, la solutia propusa de tine ma gandeam si eu. Zona Pandurilor imi e cunoscuta cat de cat- am sat in perioada studentiei in caminul din Panduri - acum cativa ani buni. Dar acest spital chiar nu stiu unde e. E inspre 13 Septembrie? Cate statii mai sunt de mers cu 226? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai putea raspunde. |
spitalul este cam la a 2-a, maxim a 3-a statie de la caminele panduri. cred ca statia se numeste prof. dr. burghele.
edit: da, este spre 13 septembrie.
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!