Vreau sa fac o tarta cu sunca, ciuperci etc. Aveam o reteta dar nu stiu ce-am facut cu ea.Era un aluat de baza, peste care puteai pune diverse umpluturi.Puteti sa ma ajutati voi?
De obicei aluatul fraged se face in raport de 1/1/2,adica galbenus,grasime,faina.
Incearca 2 galbenusuri,200 gr unt,3/400 gr de faina,un strop de sare daca-l faci sarat sau niste zahar pudra daca-l faci dulce.
Se bate untul cu galbenusuri si sare,se adauga 300gr faina si se amesteca,se da la rece.Se lucreaza cu 100 gr de faina la intins,si decupat
Rapid si fara pretentii.
2 oua, un pachet de margarina, faina ochiometric, sare/zahar dupa gust
la mixer, eu il pun direct in tava si deasupra ce am chef
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@