aluat tarta

aluat tarta | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Vreau sa fac o tarta cu sunca, ciuperci etc. Aveam o reteta dar nu stiu ce-am facut cu ea.Era un aluat de baza, peste care puteai pune diverse umpluturi.Puteti sa ma ajutati voi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

De obicei aluatul fraged se face in raport de 1/1/2,adica galbenus,grasime,faina.
Incearca 2 galbenusuri,200 gr unt,3/400 gr de faina,un strop de sare daca-l faci sarat sau niste zahar pudra daca-l faci dulce.
Se bate untul cu galbenusuri si sare,se adauga 300gr faina si se amesteca,se da la rece.Se lucreaza cu 100 gr de faina la intins,si decupat
Rapid si fara pretentii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

2 oua, un pachet de margarina, faina ochiometric, sare/zahar dupa gust
la mixer, eu il pun direct in tava si deasupra ce am chef

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput