*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
Luny, draga, cred ca pe vremea aia o sa ne conducem pruncii la scoala![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
gudinde spune:
Buna seara!
Naty imi pare tare rau. Din pacate ai perfecta dreptate: totul o sa cada pe umerii tai si pe deasupra o sa ai de suportat si una bucata sot nervoso-morocanos.
Nici nu stiu ce sa-ti urez mai intai: multa putere, nervi de otel, rabdare cat Casa Poporului.
Multa sanatate lui P.
Miha o sa fie foarte frumoasa casuta voastra. Am observat pereti de lemn. Casuta e de lemn?
Bubule cum te mai simti?
mimonix spune:
Gudinde ![]()
![]()
Te vad sa stii! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Eu sunt varza de oboseala...ce mai zi
Adica, a mai trecut o zi...ca parca asa era vorba ![]()
V-am citit, n-am vazut poze inca dar maine recuperez eu ca doar nu credeti ca o sa ratez pe cheliuta de Cami, frumusetile de Rebe si Bianca si psihologii cu casa de la Maramu
Dar nu comentez pana nu vad ![]()
Vladutz azi a avut in program numai IMMMM de m-a zapacit,bineinteles ca tot n-a mancat decat ce-a vrut, seara am avut o surpriza din partea asociatiei si ne-au oprit apa calda
...dar am supravietuit.
Ma bucur ca v-a placut initiativa tineretului si fata mea draga, ia sa vedeti ce repede cresc si astia mici
, si va multumesc inca o data pentru voturi si cuvintele frumoase 
Gata, ma duc sa ma prabusesc invinsa de oboseala pe unde oi apuca (cel mai probabil pe canapeaua din sufragerie
)
PS Numai ganduri bune pentru cele mai necajite, obosite si incercate dintre noi/voi 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
Mimo -ca tot esti prin zona, iti zic ca nu m-am suparat fata pe tine, ce-ai? Ti-am zis doar ca esti amabila ca te-ai oferit...Am votat si eu, mult suucces copiilor in actiunea lor! Si chiar ai motive sa fii mandra!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte Mimo -ca tot esti prin zona, iti zic ca nu m-am suparat fata pe tine, ce-ai? Ti-am zis doar ca esti amabila ca te-ai oferit...Am votat si eu, mult suucces copiilor in actiunea lor! Si chiar ai motive sa fii mandra! Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) |

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
vreau si eu sa o votez pe Fata lu Simo-Mimo
!plizzz,link-ul
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mimonix spune:
Simoooo, n-o votezi pe fata mea ci o actiune la care ea participa
Se straduieste sa-i invete pe "tovarasi" cum se circula cu scara rulanta la metrou
Stai pe dreapta, mergi pe stanga! E o actiune de voluntariat si eu sunt tare mandra de ei 
http://www.nouacivilitate.ro/view-team.php?id=20
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
nicol_conte spune:
Am vazut montaj de Pucca-foarte frumos!
Am vazut-o pe Rebe cum butoneaza laptopul si plimba caruciorul! Multa sanatate!
Am vazut si poze foarte frumoase cu Stela si Tea 
Naty tie iti doresc multa putere si fizica si psihica sa duci cu bine toate greutatile in perioada urmatoare pana se reface randunoiul!
Miha hai cu casa gata!
[b]Gecko hai cu pandispanul din 6 oua, trimite o felie si p-aici!
[b]Zoze, Gudinde
, Luny - ma bucur ca te-ai linistit, mi-ai amintit ca ar trebui sa merg si eu la controlul de un an..
Ma duc sa fac si eu un dus si cred ca ma bag la nani..
Daca nu mai revin , va spun noapte buna!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)