M-am intors!!! Si am supravietuit!!
Trebuie sa recunosc ca mi-a lipsit forumul
Instilatiile le-am inceput miercuri si le-am terminat ieri, adica au fost 5 sedinte in total. La prima n-am simtit nimic, de unde eram foarte vioaie, insa de a doua zi, au aparut durerile, din ce in ce mai puternice. Profesorul a spus ca e un semn bun, insa abia dupa alte 2 luni de instilatii si repetarea HSG-ului, o sa vedem exact cat de eficiente au fost.
Pentru cine intereseaza, primele 3 sedinte mi le-a facut profesorul, nu cred ca interventia a durat mai mult de un minut de fiecare data (e mult mai scurta decat HSG), insa sambata si duminica mi le-a facut dr. care era de garda. Daca mai aveti nevoie si de alte informatii.. shoot!
Va pup pe toate si sa auzim de
Fetelor,
tocmai am incheiat al doilea set de instilatii si am o intrebare pentru cine a mai trecut prin asa ceva. In ziua 10 dupa tratament, am avut o sangerare deschisa la culoare si destul de consistenta, nu doar cateva pete. Nu mi s-a mai intamplat, si asta este a doua luna de instilatii. La recomandarea dr. a doua zi (duminica) urma sa merg la o ultima sedinta (desi era ziua 11). Din cauza sangerarii, am lasat-o balta, mai ales ca facusem ecografie in ziua 9 si aveam un folicul de 17mm. Duminica, desi nu am mai mers la tratament, am avut un mucus destul de ciudat (galben, putin verzui), apoi sangerarea a reaparut Astazi nu mi s-a mai intamplat nimic ciudat, la ora 13 am repetat eco si foliculul meu era de 25mm.. totul ok, a spus Si totusi ce a fost? A mai patit cineva asa ceva?
Va pup si sa auzim de