***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Felicitari Catalina. Refacere rapida si bebe sanatos si mancacios.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Felicitari Catalina! Sa fii fericita alaturi de puii tai!
Madaiulia, am vazut pozele cu andrei, ce frumoasa era curticica cu flori, unde erati?
Ella, ai povestit asa frumos de Bob! Cine stie cum te mai incumeti la bebe 2 altadata! Ca si timp pentru tine, probabil mare diferenta nu va fi, e diferenta intre cei cu copii si cei fara, poate chiar parintii unui singur cipil fac chiar mai multe activitati ca se concentreaza pe unul, apoi cand se fac mai mari se mai si joaca impreuna.
betty, cum mai sunteti? Ce mai face Andreea?
liviana, eu astept sa va mutati la casa si sa puneti poze, sigur faci tu un tortulet asa de casa noua si apar poze care emana fericire! Socrela ta te apreciaza si pe tine cat de harnicuta esti?
didi, sa stii ca uneori si eu ma gandesc la bebe2, insa mi-e frica ca ma mana mai mult frustraile de la primul copil, nu neaparat dorinta de a face altul. Mi-a placut ca ai zis ca nu esti asa stresata la al doilea si e un fel de echilibru.
Madi, cum mai e Ana, a trecut raceala?
Mica,a m vazut pozele cu frumusica Maya!

Eu ma confrunt in continuare cu o problema cu dormitul Liviei, cand va aud pe voi ca va dorm copii o noapte intreaga nu stiu ce sa fac. Livia e in continuare zbuciumata, nu se trezeste plangand, doar se intoarce non stop de pe o parte pe alta, deschide ochii, nu isi gaseste locul, cred ca asta e cea mai potrivita explicatie. MAi are momente cand doarem legat ceva timp, insa deja somnul meu e sarit si nu mai adorm la loc.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Catalina - felicitari! Sa-ti traiasca Dragoselu' si sa fie sanatos!

Doxinu, multumim pt reteta si pt informatii.

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Chiquitita, sa stii ca azi ma gandeam la tine sa te intreb daca ati scapat de mucisori si ce siropuri i-ai mai dat si cum sunteti? Azi dimineata Andreea avea ceva febra si iarasi muci si ne-a dat trezirea la 5 dimineata. Acum am recuperat si eu o ora de somn, ea inca mai doarme, dar e plina de muci. A tinut-o ieri tati afara cat am fost eu la cluj la control pe un vant destul de puternic si rece, el cica pana s-a prins ca ii vant mare sa ii dea geaca a trecut ceva vreme ... eu nu ii mai dau antibiotic, nu are decat sa ii treaca asa. Dar ma enerveaza ca stateam si eu linistita ca incepuse sa manance binisor, acum iar imi scuipa tot, ii ies si maselele de sus, inca o tura de distractie. In schimb doarme saraca, se tot foieste cum e racita, asa cum zici tu ca parca nu-si gaseste locul, dar nu se trezeste.

Imi pare rau ca tot va chinuiti cu somnul, poate are ceva ce o deranjeaza, nu stiu. Ia prin eliminare, burta, muci, masele, sau pur si simplu e agitata. Andreea vorbeste in somn si se mai ridica in genunchi, povesteste de peste zi ce a facut, dar se arunca la loc si se culca. Si vad ca a inceput cu frica, se scoala si spune ca ii este frica de dr (dar nu am mai dus-o), de tata lui Bogdan (un prieten de-al sotului pe care nu-l place). Spune pur si simplu ca ii este frica, cred ca viseaza. Dar pune capul pe perna mea, eu o pup si vorbesc cu ea si se culca repede la loc. Am fost intr-o zi in parc sa ascultam fanfara armatei ca e dirijor tatal fetitei cu care se joaca, am venit cu ei cu masina, si a impresionat-o tare ca la pranz s-a trezit vorbind despre asta si se uita speriata. Dar acolo a dansat si a fugit fericita.

Ella, La multi ani! pentru Bob.

Eu am fost ieri si mi-am vazut bebelina din burta care e marisoara de acuma, are aprox 2kg si f miscatoare. Totul pare ok, sper sa fie bine si sa stea acolo cat trebuie.

Mihamora, sanatate si aveti grija de voi.

Catalina, felicitari mamico!

Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Noi am fost ieri la circul din Drumul Taberei, Maya a fost tare incantata, i-au placut animalele si a aplaudat tot timplul. Asa ca merita vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Madi, cum mai e Ana, a trecut raceala?

Chiquitita multumim de intrebare. Nu mai face febra, s-a reglat si cu burtica dar este inca mucioasa.
Inainte de viroza reusise sa se regleze cu somnul, nu se mai trezea noaptea, acum iar doarme agitat.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Chiquitita eram la bunicii mei la tara. Au curte cu flori, cu legume, au animale, e o incantare pentru Andrei cand maegem acolo.
Imi pare rau ca Livia are inca probleme cu somnul. Nu stiu cat te ajuta pe tine, dar eu am observat la Andrei ca atunci cand imi cere sa-l iau in pat se foieste mereu, exact cum descriai tu, parca nu-si gaseste locul. E drept ca asta se intampla rar, se trezeste uneori plangand in miez de noapte si imi cere sa-l iau in pat, eu presupun ca viseaza urat si poate de asta e si agitat. Dar cand doarme in patutul lui nu are nici o problema, doarme legat de seara pana dimineata.
Betty sanatate Andreei.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Am pus niste poze de acum 3 saptamani de aici
http://entertainment.webshots.com/photo/2879777130103527301MCforC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

multumim ca l-ati urat pe de ziua lui.
A vrut sa sufle in lumanari pana ne-am plictisit; dupa ce le stingea, spunea "inca o data".

Sper la anul sa aiba deja prieteni si sa-l serbam alaturi de ei.

Chiqui,
trebuie musai sa incerci ceva homeopat; doarme atat de bine acum; are nopti dar rar cand se mai trezeste 1 data, punem pe seama dintilor;
Dar acum e la extrema ailalta, de unde ne trezea cu noaptea in cap, acum doarme pana la 9:30- 10:00; si taman cand tre sa incepem gradinita.

Cred ca nu incepem gradi saptamana asta fiindca nu e gata proba de copro; asa ca din mai de cand se poate, ca 1 pica vineri, 4-5 suntem noi la Roma, asa ca cel mai devreme incepem gradi pe 6 mai.
Si sunt tare stresata cand ma gandesc la cum sa fac sa-l las acolo fara sa planga.

Catalina,
felicitari pentru bebe 2, sa va traiasca!; esti o mamica curajoasa.

Doxinu,
mi-am notat reteta de papanasi; oricum am dat jos de pe contul comun si cartile cu retete de bebe.

Oana,
ce mai face Soniuta? ne mai arati poze noi?
am donat si eu la inimacopiilor ; vad ca s-au strans jumatate din bani; mare lucru sa aiba si Bucurestiul un spital cu sectie cardio pentru copii.

Mihamora,
creste burtica? il duceti pe Domi la gradi cand vine bebe2?

Si "La multi ani Jacob!"; Arthurana sunteti deja in RO?

Corap,
Anais este si numele unei scriitoare de origine franceza care mie imi place f mult.
Si parfumul e frumos.

Arcadia,
noi n-am avut timp sa vedem tot ce vrem in Barcelona; am stat 8 zile cred.
daca va duceti cu Calinut, neaparat la ZOO; este mai frumoasa decat cea din Viena si LO; si Acvariu in port.

Mergi la inceput

Betty, e bine daca scapati fara antibiotic, noi raceala rea ca asta ultima nu am avut niciodata, ba chiar racea rar, cred ca a durat 5 saptamani, am stat 2 saptamani fara antibiotic insa tot la el am ajuns, ba chiar 2 feluri. Horcaiala a trecut si ea greu, cu o combinatie de ser cu vitamina c in nas, oricum ea nu respira bine nici cand e sanatoasa.
madi, of si pe noi ne dereglase rau raceala asta si cu laptele si cu tot, incet incet recuperati...
madaiulia ea a dormit la ea in pat 2-3 luni, inspre un an l-am desfiintat ca il foloseam sa depozitam lucruri, acolo urla de-a dreptul. Poate as putea sa o las singura in camera, am lasat-o 3 ore o data, insa dupa schimbat si papat bibe cand era racita, in mod normal nu stiu cum ar fi...
Ella, o sa caut un dr la noi in oras, sa vad ce oi gasi. O dr mi-a spus ca ea are ceva probleme la nasuc, iritata in zona polipilor si de la respiratie nasoala se foieste.

Mai mananca vreun capsunel lapte nooaptea? An@, parca voi mai pateati asa ceva. Noi ne chinuim cu ceai, insa de la 3 pana la 6 cere lapte neincetat si ii tot dau ceai, cand e mai agitata cere lapte, in noptile bune nu cere.

Mergi la inceput